Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja sie najem czekolady za te 6 miesiecy i rozpoczynam odchudzanie,musze zrzucic 10kg zeby dobic do 60

dziewczyny, ma ktoras taki pojemnik na pamersy?zastnawiam sie nad kupnem...przynajmniej by nie bylo ich czuc...
http://allegro.pl/tommee-tippee-kosz-na-pieluchy-zapasowy-wklad-i1402231393.html

• Mamusia
Kurcze Amelio ja tez bylam w szoku ak ten gosciu powiedz ze schudl 85 kg,te ktore nie ogladaly wejdzcie na str miedzy kuchnia a salonem moze tam cos bedzie o tym odcinku... 🙂
Olusia ten pojemnik to fajna rzecz naprawde warto jak pracowalam u takiej babki sprzatajac u niej w Uk to taki miala wlasnie i bardzo go sobie chwalila,a wtedy to byla jeszcze nowosc,wiec sie spytalam co to jest bo skad moglam wiedz,ze to akurat do tego sluzy hehe.... 🙂
Lusiu ja tez jestem durna z tymi miesiacami ale wydaje mi sie ze 6 franek skonczy 7 mscy,a wejdzie w 8... 🤔

• Mamusia
😁 no czasami tak bywa lusiu
a ja pojawiam si e i znikam bo nie mam czasu popisać. mała dokazuje 😜 to tak szybko...
ellie mi doktorowa kazała byc na diecie bezbiałkowej i nawet kurczaka nie kazała jesc dlatego pytałam cie jjakie miesko dajesz Tymkowi, czy dajesz indyka? jak ja nie moge kury to i Gabi tez... tak w nioskuje. mala nie chce jesc kaszek, warzywm miesa a teraz i na owoce sie buntuje...ja juz nie wiem co mam robic by zaczela jesc. piersi mnie bola bo mala na cycku czesto wisi ehhhh

zazdroszcze kina Justi i Eliie ehhhh

a czy któraś mieszka blisko Płocka? na wiosnę planuje isc tam do ZOO z mała 😁

• Mamusia
Cześć mamuśki 😉
trochę się rozpisaliście i wszystko do końca dam rade teraz przeczytać bo póki Kinga śpi wykorzystuje czas na testy bo czas mnie ponagla. W nocy babcia znowu trafiła do szpitala. Taka nerwica że szkoda gadać. Psychicznie wykańcza SIĘ do tego stopnia że lekarze dzisiaj w nocy nie dawali już jej szans. Sama się nakręca i nie idzie nad tym zapanować. Potrafi nawet parę dni i nocy z rzędu w ogóle nie spać tylko się drze na cały dom że umiera, że to ją boli tamto id. itp. brak słów z tym.
Dziś Kinga mi się częściej budziła a raczej mogłabym powiedzieć że to wszystko przez sen tak ją nachodziło. Myślałam że to może ząbki i jej smarowałam dziąsła ale w dzień zachowuje się normalnie jakby nigdy nic 🤢 ciekawe jak będzie dzisiaj... brzuch też był miękki i nic nowego nie wprowadzaliśmy ostatnio. Wasze dzieciaczki też tak czasem mają??

• Mamusia
Znalazłam na necie o tym Dukanie z mks 🙂 http://mks.plejada.pl/43179,dieta-dukana,aktualnosc.html

Irka - sama nie wiem jak to wyszło, że jeszcze nie spotkałyśmy się z Monicą 🙂 Przecież mamy do siebie z przystanek....

Monia - a na jakiej ulicy ty mieszkasz??

• Mamusia
Monika, ja daję Tymkowi indyka, kurczaka i królika i nic mu nie było po tych mięsach. Sama też jadłam drób, wołowinę i cielęcinę też jadłam a niby na to też może być uczulenie. Tymkowi nic nie było więc bez sensu było sobie odmawiać.

Kurcze wybrałam gazetkę w moim mieście i nie ma tych promocji 😞

Lusiu, Franio jest w 7 m-cu 😉