Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Justi ja tez oddam ale na 30 min,juz nie daje rady z nim dobrze,ze spi bo moge cos napisac,bo tak nie mialabym szns....
a co do dzieci to mnie maz tez zaraz po porodzie najchetniej by zaplodnil,ale tez mu to wybilam z glowy,co on myslal ze dziecko tylko spi i je,teraz w koncu zrozumial,ze mam racje,ze dziecko to nie jest tylko zabawka....
A ja w te jego slowa nie wierze,bo to sie wszystko zapomni z czasem,wszystkie placze,kolki i zeby,i za pare lat bedzie chcial drugie....

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kamciu tak, dobra jest, i nawet nie droga... 14.5 płaciłam....

my na wakacje nie wiem czy gdzieś pojedziemy...
mam ciotkę w zach-pom i jest tam u niej tak pięknie...
ale nie wiem czy przyjęłaby nas wszystkich, logiczne 5 osób na głowie..
no i ma takie dwa wielkie psiska, z czego jeden jest agresywny i w zyciu bym z dziećmi tam nie wysiedziała.

• Mamusia
Irciu, nie jeżdzę bo się boję ☺️ wiem że to głupio brzmi i kiedyś jeździłam samochodem, wręcz to lubiłam, ale od pewnego czasu mam cykora na maksa! nie wiem skąd się to wzięło. Chyba jak nasłuchałam się o tych wypadkach...że to sekunda nieuwagi i już może być tragedia 😞

My na wakacje za granicę wybywamy do znajomych. Raczej będą to aktywne wakacje ale odpocznę sobie jako pojadę z Tymim na wieś do rodzinki 😉 Babcie i ciocie zajmą się dzieckiem a mamusia w tany 😉 hehe Już zakupiliśmy takie turystyczne nosidełko na wędrówki górskie 😉 Zresztą już chyba Wam pisałam 🥴

• Mamusia
Elli rozumiem cie i to zaden wstyd,ja tez mialam na poczatku cykora i sama nigdzie nie pojechalam,ale czym wiecej sie jezdzi ten strach mija przynajmniej u mnie tak bylo,a dodatkowo jak zaczelam zdawac prawko to mialam z siora i szwagrem wypadek niomu nic sie nie stalo cudem,ale auto do kasacji,wpadlismy w poslizg i zderzylismy sie z tirem,wiec podejrzewam,ze to wplynelo tez na to ze dlugo zdawalam to prawko...
A wakacji ci zazdroszcze tez bym tak chciala,za granice... ☺️ bo na wies to nie za bardzo bo mam ja na codzien hehe... 🙂

• Mamusia
msr_monica napisał(a):
justi no my planujemy wakacje z mała tez nad naszym polskim morzem? moze sie umówimy w jednej miejscowosci? a wy jak mamusie lipcowe, jedziecie nad morze? co wy na to? tylko tam mozemy sie spotkac 😁

MOnika 🤪 o tym nie pomyslalam, a macie juz jakas konkretna miejscowosc upatrzona i termin urlopu zarezerwowany ??
My wlasciwie to nic nie mamy tylko kase na boczku 😜 wiec to juz najwiekszy problem mamy z glowy hehe
moje kolezanki z pracy maja male bąble i w tamtym roku wiem,ze byly nad morzem musze podpytac co jak i za ile 🙂 moze maja jakas ciekawa oferte

• Mamusia
Ellie to dlatego sie boisz bo nie jeździsz. ja jak nie jeździłam przez2 mies to potem tez sie bałam ale raz, drugi, trzeci i juz było lepiej. Potem juz codziennie jeździłam i jest oki. Trzeba sie przełamać, najlepiej wtedy kiedy jest mniejszy ruch na drogach.

no to ze wspólnych wakacji nici... 😞

• Mamusia
justi5 napisał(a):
msr_monica napisał(a):
justi no my planujemy wakacje z mała tez nad naszym polskim morzem? moze sie umówimy w jednej miejscowosci? a wy jak mamusie lipcowe, jedziecie nad morze? co wy na to? tylko tam mozemy sie spotkac 😁

MOnika 🤪 o tym nie pomyslalam, a macie juz jakas konkretna miejscowosc upatrzona i termin urlopu zarezerwowany ??
My wlasciwie to nic nie mamy tylko kase na boczku 😜 wiec to juz najwiekszy problem mamy z glowy hehe
moje kolezanki z pracy maja male bąble i w tamtym roku wiem,ze byly nad morzem musze podpytac co jak i za ile 🙂 moze maja jakas ciekawa oferte

Justi było by super 😁
no napewno trzeba wcześniej rezerwować jak z dziecmi, chodzi o warunki.Nie mam na oku czegos konkretnego, trzeba by sie rozejzec na necie. Myslałam o sierpniu, mój ma urlop na druga polowe bo w lipcu mam obrone(chyba) wiec dlatego myslałam o sierpniu. a ty jak?

• Mamusia
Michalindziorku, no to całe szczęście że ten najemca załatwi z tym mieszkankiem 🙂

Może macie rację z tym jeżdżeniem. Muszę się przemóc i zaprosić męża na przejażdżkę w nd 😉

Irciu, mi się marzy wyjazd latem na wieś. Moja ciocia ma taki domek na wsi, wokół tylko pola i lasy 🙂 Fajnie by było gdyby Tymi już sobie trochę biegał wtedy będzie miał tam duże pole do popisu 😉 Już to widzę...basenik, Tymek się pluska, mama na hamaku, czyta książeczkę...echhhh 😉 Ale rozumiem że jak żyje się na wsi to można mieć dosyć takiego życia 😉 Ja kiedyś miałam swój domek i tam było trochę ogrodu a teraz w dużym mieście i w bloku to brakuje mi czasami swobody 🤢

• Mamusia
kama00006 napisał(a):
fajne wasze wakacyjne plany,zazdroszcze 🙂my moze pomyslimy cos po slubie(jak do niego wogole dojdzie),ale pon cichu tez chcieli bysmy nad morze 😉

Kamus my jak narazie tez funduszy nie mamy na wakacje, ale cos sie wymyśli i uciuła. ja maze by zabrac mała nad morze

• Mamusia
Ja całe życie mieszkałam w domku jednorodzinnym, a po śłubie przeprowadziłam się do bloku i też czasami brakuje mi swobody, możliwości wyjścia w lato na podwórko w piżamce 😉 Zabawy z psem...ale cóż, może kiedyś jak już będziemy baaaaardzo bogaci to sobie sprawimy malutki domek z ogródkiem hehehehehe 😁

• Mamusia
Elli u mnie jest tak jak piszesz,tylko kawalek mamy do lasu,mieszkamy tak na uboczu gdzie na naszej ulicy jest tylko 5 domow,no i obok mnie jest laka i sie krowy pasa sasiadow,bo my niemamy hehe,,,wiec kacper bedzie mial tyle zajec ze hoho,a no i hamak tez mam z takim mini laskiem... 😉

• Mamusia
Mmmmmm hamak...drink z parasolką...słoneczko przyjemnie grzejące ciało...ehhhh ależ się rozmarzyłam 😎 A teraz wracamy do rzeczywistości, uciekam bo moja gwiazdka się obudziła i muszę się brać za robotę 😉 Buziaki i miłego dzionka kochane 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
i wszystkie mamusie pouciekaly, a ja wlasnie swojego diabelka uspalam

moim najwiekszym marzeniem jest miec domek coz moze keidys i tak jak piszecie lasek, hamak, basenik w srodku 2 dzieci 😜 a obok ja siedze sobie i ciesze sie pieknym goracym skloneczkiem i popjam drinka hehe

Monika u nas ten termin jest bardzo ruchomy,ale na pewno nie bedzie to lipiec najprawdopodobodniej tez myslimy o sierpniu 😉 wcaz obserwuje pogode,ale to i tak ciezko tam dlugoterminowa wypatrzec by sie sprawdzila . . musze wrocic do pracy i zobaczyc jak inni zaplanowali sobie urlopy , bo sa teraz po zmianach az 3 osoby ze mna w dziale 😮 i nie moga sie urlopy pokrywac ze soba takze dam znac w przyszlym tyg no i dowiem sie o jakies sprawdzone ciekawe oferty moze cos nam sie uda zalatwic 😉 super by bylo 🙂

Ircia na pewno odmieni sie twojemu mezowi i jeszcze to on ciebie bedzie prosil byscioe mieli 2 dziecko 🙂 a moze znow bedziesz z siostra w ciazy 🤪 ? czy ona juz nie planuje 3 dziecka ?

Ellie super ze macie juz wakacje zaplanowane hehe nie na darmo Tymus ma ksywe podroznik 😜 mamusia z tatusiem juz mu aktywne wakacje podroznicze tez zaplanowala 🙂

MICHALINDZIORKU dobrze,ze sprawa z wynajmowanym mieszkaniem sie wyjasnila ( to kamien z serca dla calej waszej rodzinki

wrr przed chwila sie wkur... delikatnie mowiac
dzwoni moj m. i mowi wiesz ta niania od wojtusia myslala,ze z niej zrezygnowalismy bo nic sie nie odzywamy . . . a nie dalej jak kilak dni temu rozmawialam z jej synem,ze maly na zastrzykach i nie moge z nim przyjechac chyba nei przekazal tego mamie 😠 😠
na szczescie wszystko ok jutro jedziemy na wizyte do przyszlej "Babci"Wojtusia 😜

• Mamusia
Dziewczyny,żeby Was opieka społeczna nie ścignęła za te drinki podczas pilnowania dzieci 😉 hehe I to jak będą w basenie! 🤪

Irciu, to może na drugie wakacje my z Tymkiem do Was się wprosimy 😉 Co będziemy jechać na wieś na drugi koniec Polski jak Tymi ma koleżkę niedaleko 😉 Już ja widzę Tymka i Kacpra biegających za krowami sąsiadów hehehehe 😁

• Mamusia
😮Ellie heheh te drinki to oczywiscie bezalkoholowe 😜
Ja juz nie pamietam jak alkohol smakuje zreszta hi hi mi wystarcza 2 reddsy i juz mi jest fajnie 😉 taka ze mnie pijaczka 🤪 🤪 ☺️ ☺️

Kama rzeczywiscie Upss 😮
a Wiktorek niechce jesc bo jest chory moj tez tak mial
zreszta poki co mu to pozostalo ale co sie dziwic jak nos pelny a za nic w swiecie niechce go oproznic 😞