Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Właśnie do mnie dotarło, że ostatnio śniło mi się, że Lusia będzie następna i sen się sprawdził 🤪 🤪 🤪 🤪 Czyżbym była prorokiem??? 😁 hehehhehehehehe Mam nadzieję, że tak, to może spełni się też mój sen odnośnie mojego lekkiego porodu i braku nacinania 😜

• Mamusia
Kurcze ale wiadomośc... Luska za bardzo chyba wczoraj się zdenerwowała na tego swojego i przyspieszyła sobie poród 🙂 🙂 🙂 Ale super!!! Będzie juz Franio na świecie ;D
Olusia brzuszek świetny taka wielka piłeczka 🙂
U mnie nocka chujowa jakos nie mogłam spać chyba przez te wiadomości od gin...poza tym albo już mi sie wydawało albo rzeczywiście tak brzuch mnie bolał typowo na okres a później do tego doszly kłucia chwilowe no i było i ch pare...a przecież ja nawet nie wiem jak skurcz taki wygląda i jak się go odczuwa....
A dzisiaj rzeczywiście pogoda zajebista, jest przyjemnie i przede wszystkiem swieże powietrze, a wczoraj sąsiadka mi mówiła, zeprawdopodobnie od przyszłego tyg maja być takie upały, że tem ma sięgać 40 stopni...ciekawe czy tak będzie????
U mnie na obiad jest od wczoraj kapusniak(Dziubek ugotował) a dzisij dorobię drugie danie schabowe z młodymi ziemniaczkami i jakaś surówka 😉

• Mamusia
wLASNIE LEPIEJ SIE PRZEJDZ kAMA DO TEGO SZPITALA,BEDZIESZ SPOKOJNIEJSZA,A MOZE NOZ WIDELEC I W KONCU COS ZACZNIE SIE DZIAC 🙂
kACZUSZKO DLACZEGO eDYCIA MA O TOBIE NIE SNIC,TY JESTES NASTEPNA W KOLEJCE HEHE,,,, PROSZE MI SIE TU NIE MIGAC 🙂

• Mamusia
edyta, bo moze sobie wysnic nie mozna,ale jak lusi sie udalo to ja bym tez poprosila 😉Najwyzej mozemy sie zamienic,ja wysnie tobie a ty mi 😉

A u mnie chyba dzis obiadu nie bedzie bo nie wiem co mozna zrobic z kilograma cebuli i 3ziemniakow:P

jutro ma byc 25 a w czwartek 30 stopni w cieniu wiec upaly znowu sie zaczna 😉

• Mamusia
Hehheheeh dziewczynki nie nadążam z zamówieniami 😜 😜 😜 Kaczuszko niestety nic nie mogę obiecać 😜 Ale będę się starać 😁 Sama jestem ciekawa, którą weźmie teraz 🤔 Jak tak zaczniemy rodzić jedna za drugą to nie nadążę z uzupełnianiem tabelki hehehehe

• Mamusia
Jak wczoraj leżeliśmy sobie w łóżku z mężusiem to tak sobie właśnie pomyślałam, że już niedługo pojawi się w domu Emi i o taki beztroskim leżeniu można będzie zapomnieć...Też czasem nie zdaje sobie sprawy, że to już tuż tuż... 😮 To takie dziwne uczucie...A moja biedna mama ma już koszmary w nocy i przeżywa mój poród bardziej niż ja 🤪

• Mamusia
Kaczuszko,a myslisz,ze ja doroslam psychicznie do tej mysli tez nie hehehe....Wiesz fajnie by bylo tylko pstryknac w palce i dzidzi bylaby z nami,a tak ten porod masakra!!!!
Kaczuszko,a ty niemialas miec przypadkiem cesarki o ile pamietam???

• Mamusia
Kaczuszka i tez po twoich wiesciach od ginka to juz zdazlam porzadki porobic w domku 😉 bo to nie ma zartów 😆

Ja czekam z niecierpliwoscia na swoja wizyte u doktorka w czwatrek niestety az na godz 19

skoro wy z Edytka juz macie takie wiesci to moze i mi cos przepowie ciekawego 😉

a Edytko jak tam z Twoim L4 ?? jesli bys urodziala po terminie to co on na to >?? albo nie doczytalam albo nie pisalas nic na ten temat

• Mamusia
Fajnie że lipcóweczki się rozkręcają 🙂 Niedługo wszystkie będziemy rozpakowane i opowiadać będziemy co tam nasze dzidki robią 🤪
Edytko, lepiej uważaj z tymi snami proroczymi...pamiętasz jogurty i latawiec? 😁 😁 😁
Do mnie mamuśka przyjechała na kilka dni i gotuje mi pyszne obiadki. Już mam pół zamrażalnika klopsików różnego rodzaju, cielęcinki itp. A dzisiaj krupniczek na obiad i klopsiki w sosie pomidorowym 🙂

• Mamusia
Ireczko dobrze pamietasz o tej mojej cesarce, ale jak narazie mam sie szykowac do porodu SN cholera wie co jest grane...mówili, że jak dzidzia będzie ważyła ponad 3 kilo to cesarka, na usg lekarz mi mówi, że na pewno będzie ważyła ponad 3 kilo i siłami natury będę rodziła wszystko się okaże 😉 ale zagmotwane to wszystko jest jak nie wiem co...

cześć 🙂
kurczę jeszcze wieczorem pisałam z Lusią,a dziś już rodzi 🙂 mam nadzieję,że ma się dobrze 🙂
olusia ładny brzuszek,piłeczka prawie jak moja 🤪

• Mamusia
Justi mi lekarz wystawił L4 do 15 lipca (czyli do terminu) i powiedział, że jeśli do tego czasu nic się nie rozkręci, to od 16 lipca zacznie mi się urlop macierzyński...
Ellie noooo z tym latawcem byłoby ciekawie heheheheh 😁 A z tymi obiadkami to masz dobrze.....też tak chcę 😜 U mnie jak urodzę będzie gotował mężuś, choć podejrzewam, że obie mamuśki też coś zaserwują 😉