Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witam mamusie lipcowe 😁

Irciu ale z Kacperka przystojniak, normalnie będzie tak rwał dziewczyny ze hej.! nie odpędzisz sie od wiecznych wizyt kobiet w domu 😁 😁 😁 😁 A to zdjęcie w tym pudełku jest super 😁

Gratulacje dla kolejnych ząbków!! Nasze dzieciaczki maja coraz to więcej ząbków

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no podczytalam troszke po lebkach ☺️ ☺️ ☺️bo mlody zasnol.
gratulacje zeboli,i duzo zdrowka dla chorowitkow,my tez dalej chorujemy i cwiczymy ale jest masakra..
z praca lipa nie poszla na moje warunki,trudno niech szuka innego jelenia,a ja bede rozgladala sie za czyms tak czy siak...
a moze ktoras z was ma nebulizator dla dzieciaczkow bo j kompletnie sie na tym nie znam i nie wiem co miec powinien i jaki dobry zeby nie zakupic jakiegos gowna

• Mamusia
kkkkoralik dobrze ze jedziecie do lekarza, obejrzy małego a ty będziesz spokojniejsza. Wiesz powoli większość mamusiek łapie jakaś deprecha, ale co się dziwić jak maleństwa chorują, brak odpoczynku czy wyjścia z domu a do tego ta zima.... ale niedługo będzie wiosna wiec miejmy nadzieje ze wszystko zmieni się na lepsze.dużo. zdrówka dla was i oby te badania wyszły oki. daj znac co i jak

• Mamusia
Kamciu, niestety ja też Ci nie pomogę w tej kwestii 😞
Koralik, 3mamy kciuki żeby gorączka była jednak od zęboli.

U nas karmienie przed 23 bo mały nie zjadł kolacji 🤢 później o 2:30 i 5. No i o 8 wstawanko. Karmienie cycem było dużo wygodniejsze niż butlą 😞 ale nadal liczę że mały przestawi się na przesypianie nocy a przynajmniej na 1 pobudkę 🥴

Kolejny ząbek u nas idzie, ale tym razem u mamusi. Wychodzi mi 8 i tak napieprza że szok. Muszę brać przeciwbólowe bo inaczej bym nie funkcjonowała

Kamciu!!! widzimy Was!!! super!!!

• Mamusia
w sumie ogolne badanie w miare dobrze lekarka mowi ze ogolnie tragedii nie ma,tylko z tym siadaniem lipa bo ma jak to powiedziala miesnie plecow jak sprezyna,a brzucha jak wata i nad tym musimy pracowac,drze sie w nieboglosy no ale jak trzeba to trzeba mi jest trudno bo jest duzy i cala jestem po tym upocona

• Mamusia
KAMA- ja mam nebulizator pożyczony z przychodni (firma: medela) do tego kupiłam zestaw (maseczka i wężyk) w aptece za ok 11zł. Generalnie nebulizatory nie są chyba tanie. Może ktoś ze znajomych ma? A dopiero teraz inhalacje macie zalecone?
Trzymaj się Wiktorku z Vojtą. My odkąd mała chora (czyli w sumie prawie 3 tyg) nie ćwiczymy ☺️ Od jutra zacznę.

EMI- gratulujemy ząbka 🤪 🤪 Hania będzie chyba wkrótce jedynym bezzębnym lipcowym dzieckiem.

ELLIE- Tobie również gratulujemy ząbka 😁

• Mamusia
KAMA- ja mam nebulizator pożyczony z przychodni (firma: medela) do tego kupiłam zestaw (maseczka i wężyk) w aptece za ok 11zł. Generalnie nebulizatory nie są chyba tanie. Może ktoś ze znajomych ma? A dopiero teraz inhalacje macie zalecone?
Trzymaj się Wiktorku z Vojtą. My odkąd mała chora (czyli w sumie prawie 3 tyg) nie ćwiczymy ☺️ Od jutra zacznę.

EMI- gratulujemy ząbka 🤪 🤪 Hania będzie chyba wkrótce jedynym bezzębnym lipcowym dzieckiem.

ELLIE- Tobie również gratulujemy ząbka 😁