Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam Dorunia hehehe!!!!

Ja poraz kolejny sierpnióweczka lecz nie udało się wtedy... Mam nadzieje że tym razem się uda!!! 😆

w pn ide na usg o 16stej. Powinno być widać dzidzię już...bo tydz temu nie bylo widac jeszcze 😞 ale beta rośnie wiec powinno być dobrze 🙂

Brzuszek mi twardnieje na dole 🤪

• Mamusia
Czesc Mamy sierpniowe 2010

jA rok temu 22 grudnia tez sie dowiedziałam ze bede Mama sierpien 2009 🤪 dokładniej 30-08-2009

i teraz bedziemy Swietowac Boze Narodzenie juz z naszym SYNKIEM!!!

3 MAM za wszystkie sierpniówki 2010 kciuki !!!
zobczycie jak to szybciutko minie i zaraz WY bedziecie tak wspominac!!!!

cześć dziewczyny!!!
ja jestem w 7tc wiec termin sierpniowy - 03-08-2010 :-))) ale pewnie termin sie zmieni i bedzie to lipcowe malenstwo no w sumie jak mamusi :-)) ale bym sobie zrobila prezent urodzinowy...
jak na razie wszystko idzie switenie... wlasnie dzis wrocilismy od lekarza i wszystko ok... strasznie sie ciesze.. tylko moj mężuś byl troche zdegustowany wizytą 🤢 no ale to facet... jednak jak zobaczyl jak bije serduszko naszej "fasolki" to :P 🙃 🤪 z resztą ja też.... a jak u was mijają te pierwsze tygodnie????
bo ja czuje sie switenie , żadnych wiekszych dolegliwosci 😉

pozdrowienia

• Mamusia
Witajcie dziewczyny!

Dołączam do waszego grona. Jestem w 7 tyg. ciąży - termin 06.08.2010. To już moja 3 ciąża, mam już 11 letnią córcię i 5 letniego synka.

Teraz czuje się okropnie, mdłości mam od rana do wieczora, chodzę cały czas zmęczona, chce mi się spać i co najgorsze - JEŚĆ...

• Mamusia
Przykro mi Dorunia 😞 Bylam juz na usg i to nawet 2 razy ☺️ W pierwszej ciazy mialam okropne mdlosci i wymiotowywalam po kilka razy dziennie.Ponadto schudlam 4 kilo.
Obecnie czuje sie swietnie, lekkie mdlosci i 1,5 kilo na plusie. Kolejne usg mam przewidziane na 11 stycznia. A Ty Dorunia?

Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnia niech dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym Roku wielu szczęśliwych chwil z bliskimi a w szczegolnosci z Waszymi Dziecinkami zyczy Anit 😘 a z Mezem i Olafkiem w Brzuszku 🙂 😘

• Mamusia
🤪
HEJKA
Ja większosć dnia przesypiam 😆 Właśnie wstałam, od 13stej spałam 🙂 zjadłam pół litra lodów 🙂 algidy krówkowe 🙂mniammmmmm. Mam małe problemy z uczęszczaniem do wc 😲 Siku robie często...nocne wstawania itd, ale to drugie to dramat 😲 dziś 3 dzień 😞
Wymioty tylko rano podczas mycia zębów, z jedzenia byle czego nie zjem. Ostatnio mi się umyślał koktajl truskawkowy i jeździliśmy za mrożonymi bo poprostu musiałam i koniec 🙂 Apetyt na śledzie mam cały czas 😆

Byłam we wtorek na wizycie i mam nowe zdjęcie dzidzi 🙂 ma 2,5cm 🙂 ye ye ye. Zaraz spróbuje przeskanować 🙂

Cześć wszystkim 😉 ja będę mamą na samym początku sierpnia 😉 już się nie mogę doczekać 😉mam nadzieję,że będziemy się razem wspierać i poznawać uroki rozwijającego się maleństwa 😉