Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
na kolację wybierzemy się za tydzień, na wyjeździe do Zakopanego 🙂

co do imion to chłopak Filip, a mąż nadal nie zdecydował jak na imię damy dziewczynce 😉

ja luteine biorę dopochwowo, przynajmniej nie czuję smaku 🙂 choć też ma ten sposób swoje minusy 😞

hejka laseczki ja luteiny nie biore nie musze na szczescie:laugh:
a imionka dla babelka - jak chlopiec to Maksymilian a dziewczynka Zuzanna ale wszystko moze uledz zmianie 😉
jutro koniec remontu :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: zamontuja tylko duperelki i podlacza wode i sprzatanie calego domu 😠 😠 😠 😠 mam nadzieje ze tesciowka mi pomoze:P 😉 😎
idziemy spiochac do juterka 😎

[color=#FF6600]a moge poprosic przepis na pizze [color=#FF0000][/color][/color]moze wkoncu ta mi wyjdzie:P moja kuchenna pieta achilesowa az trudno uwierzyc mojemu mezowi 🤨 rewelacyjnie radze sobie w kuchnia ale pizza mi jeszcze nie wyszla 😠 😠 😠

• Mamusia
mmm... Zakopane 🙂pozazdrościć.

Widzę, że fajne imiona macie wybrane.

A co do luteiny, to jakoś ten smak mogę jeszcze przeżyć, ale gorsze dla mnie są witaminy Prenatal Complex, które lekarz zalecił mi zażywać, a są to duże i lekkie tabletki - z takim proszkiem w środku. połknięcie ich to dla mnie za każdym razem wielki problem. zawsze mam odruch wymiotny. Raz mi się rozpuściła lekko w buzi, i ten proszek jest kwaśny i lekko żrący - koszmar. Na szczęście mam je brać co drugi dzień po 1 tabletce.

A Wy też musicie zażywać witaminy?

• Mamusia
O WY KOZY JEDNE! ZUZIE WAM W GŁOWACH!!!!! JA TEŻ ZUZKA JAK DZIEWCZYNECZKA A JAK FACET TO JULEK 🙂 YE YE YE!!!! :p

A WIEC JA JUŻ PO WIZYCIE! WSZYSTKO OK! TĄ KOŚĆ NOSOWĄ SPRAWDZAŁ I JEST OK 🙂 A TAK SIĘ BAŁAM :pinch:
OD DZIŚ NIE MUSZĘ JUŻ BRAĆ LUTEINY. BRAŁAM DOWCIPNIE 🤔 I SAMKU NIE POCZUŁAM ANI RAZ 😉 WITAMINY BIORE CAŁY CZAS I DO KOŃCA PEWNIE TRZEBA- CENTRUM MATERNA.

anycoolPRZEPIS CI JUTRO PRZEPISZE BO TERAZ JUZ 22.25 I TROCHE SPAĆ MI SIĘ CHCE A MUSZE MOJEMU POMÓC PRACE PISAĆ NA JUTRO :/

Kornelia87 NIEŹLE ---> FISTASZKI :laugh:

witam w poranny mrozny i nadal remontwoy choc ostatni dzień!!
buziaczka wszystko moze sie zmienic ja mam termin na 3 sierpnia dzien po tobie ale jak to bedzie wyjdzie w praniu:P czasem dzidzie moga sie pospieszyć:P a widzę ze ZUZIE są u nas popularne!!!! i strasznie się ciesze ze wszystko jes ok po badaniu z toba i maleństwem :laugh: :laugh: :laugh:
ja zagladam od czasu do czasu do lipcoweczek ale tam jakos drętwo ☺️ 🤨 nie ma jak nasze towarzystwo:laugh: :P

pozdrowionka

• Mamusia
Dzień dobry w ten baardzo śpiący poranek ( ja nie moge się dobudzić 🙂 )

Anycool ostayni dzień remontu? No to masz naprawde powód do radości, teraz tylko sprzątanie i z głowy.

Jutro mam wizyte u ginekologa przez ten szpital przesumięta o prawie 3 tygodnie... Powiedzcie mi, miałyscie robione badania prenatalne? To trzeba zrobic prywatnie, czy można na kase chorych?

Co do imion to dla dziewczynki najpierw maiała być SARA , stąd mój nick :P bo musiałam się sporo namęczyć, żeby wymyśleć jakieś hasło bo Magda85 ani podobne nie wchodziły, a Sara85 weszło za pierwszym razem 🙂 ALE, na obecną chwile mam już inne imie na które się chyba zdecyduje - NATASZKA , a co do chłopca to miałbyć KRYSPIN, ale moja cała rodzina łącznie z mężem nie może przełknąć tego imienia i jak narazie imię dla chłopca jeszcze stoi pod znakiem zapytania 🙂

• Mamusia
Ja np. czuje ze to synuś 🙂nie jest wazne czy chlopczyk czy dziewczynka ale kazde z nich ma inne walory 😁 corci mozna robic sliczne kucyki ubierac sukieneczki 😁 a synus:P wiadomo kazdy synus jest mamusin 😁 mało tego mój juz zaplanował edukacje naszej pociechy na jakieś 20 lat:Pnawet zajecia poza lekcyjne:P