Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć Słoneczka 🙂
Chwilkę mnie nie było a dzieje się tu oj dzieje. No i super 🙂
Pozdrawiam i witam nowe koleżanki.
Jeśli chodzi o mnie to nadal nie sypiam w ciągu dnia i nie mam zachcianek 🙂
Za tydzień idziemy na 5 już wizytę z dzidzią 🙂
A jeśli chodzi o mój brzusio to jest bardziej twardy nie miękki i nie wiem czy to dobrze czy źle 🙂
Miłego dnia życzę 🙂
Forum jest świetne bo świetne z Nas dziewczyny 🙂

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
:P :P :P :P :P :P :P :P :P

Witam i o droge pytam 😉
O 17:00 jade na basenik 😆
Dzwoniłam do mojego gin i zapytałam czy mogę jechać na basen i powiedział że tak tylko mam za bardzo nie wariowac. 🤨
No i do wizyty juz nie dlugo!!! byle do wtorku 🙂 Mój ukochany się zdecydował że wchodzi ze mną 🙂

• Mamusia
jeju ale narobiłyście mi ochoty na gołąbki, takie w sosie pomidorowym mmmmmmmmmmmmmmniaaaammm
zazdroszczę Ci Buziaczkaaa
a ja idę dzisiaj z mężem mym na imprezę ostatkową i nie bardzo mi się chce.. wolałabym w łóżeczku dzisiaj poleżec, poprzytulać się do mężuśka 😉,pogoda do tego namawia, ale z drugiej strony będzie dużo dobrego jedzonka i razem z Dzidziusiem napewno nie pogardzimy 😉, bo apetytu nam nie brakuje 🙃
Miłego wieczorku dziewczyny 🙂

• Mamusia
Witam Wszystkie Dziewczyny !!! 🙂

Widzę, że forum się roziwja 😁 i oby tak dalej.. mnie kilka dni nie było ale wreszcie mam chwilkę czasu i odrazu zerkam co się u Was dzieje 🙂
Ja już po wizycie u nowego lekarza i jestem bardzo zadowolona - żałuję, że odrazu się do niego nie wybrałam 😁 w każdym razie zaległe badania mam zlecone, z dzidziusiem wszystko ok - fikał w brzuchu ile się da więc tylko czekać na kolejne usg :laugh:

Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco 😉

• Mamusia
Samopoczucie mamy jest najważniejsze 🙂
a ja dzisiaj cały dzionek wypoczywam z moim mężuśkiem, wspólnie przygotowaliśmy walentynkową sałatkę z krewetkami i wznosiliśmy toast za zdrowie Dzidzi, wodą w kieliszkach zamiast winem:P Dzidzia daje dziś o sobie znać 🙂 🙂 czuję ją w brzuszku, fajne uczucie 🙂
dziewczyny a jak u was w sprawach łóżkowych, macie ochotę na baraszkowanie?:P 😉

hejka kobitki !!! witam w poniedzialkowy poranek o 7:00 rano niestety jeszcze remontowo... nie bylo mnie przez weekend a tu takie zaleglosci niezle nasmarowalyscie:P :P i te waqsze kulinarne zachcianeczki ja za to 2 tyg temu narobilam golabkow i ryby po grecku dla polowy wojska :laugh:

zeby ten remont sie juz skonczyl mam dość 😠

• Mamusia
Cześć Dziewczyny!!!

Współczuję Wam z tymi remontami 😞 Ja na szczęście mam to już za sobą 🙂 Teraz tylko nie mogę się doczekać aż zacznę urządzać pokoik dla dziecka 🙂 to dopiero będzie zajęcie 🙂

Pozdrawiam gorąco 🙃

dzis nie dalam rady musialam sie polozyc pospalismy z dzidziusiem jaszcze jakas godzinke i teraz juz ok:laugh: wlasnie jemy sniadanko :P
a u mnie walentynki spedzone w domku bukiecik kwiatkow od mezusia ( jak zwykle białe :P :P :P )i na zakupach 3 godz w castoramie 😠 a jak przyjaechalm do domu i zobaczylam w kartonkiu inny kran niz chcialam to tylko mozecie sobie wyobrazic jak sie we mnie zagotowalo 😠 😠 i nic dzis trzeba jechac go wymienic bo jutro montaz:P

anochi co jak bym dala zeby byc w pracy i tego wszystkiego nie widziec 😎

pozdrowionka

• Mamusia
Cześc Dziewczyny 🙂
Ja przez weekend nie miałam czasu zagladnąc na forum, bo przez sobote i niedziele miałam gosci. No, ale teraz nadrobiłam wszystkie zaległości 🙂

Naprawde współczuje Wam z tymi remontami. Na samo wspomnienie tych cieżkich dni, aż mi się niedobrze robi :P

Co do zachcianek to mam już od kilku dni jedną konkretna - lody wiśniowe 🙂 ☺️

A mam pytanie do dziewczyny które już przekroczyły I trymestr, czy to zmęczenie i ta senność ZNIKAJĄ???????

kochaniutke wszystko mija II trymest jest dla nas najlepszy jak bysmy nie byly w ciazy tylko ze mamy brzyszek i pazazera na gape w nim mi przeszly z dnia na dzien nudnosci i sennosc chociaz z sennosci rownie bywa wszystko zalezy od intensywnosci dnia i nocy :P ale za to zachcianki zaczna byc :P
a ostre potrawy nie zabardzo dla dzidziusia - wiekszosc je odrzuca ja przed ciaza moglam jesc mega oster rzeczy np kanapki z sosem sambal lub wegierskim z papryczek:P w ciazy sprobowalam i przez cala noc mnie brzuszek bolal jak bym miala kolki:P pewnie mozna jesc ale z umiarem jak wszystko - z wyjatkiem serow plesniowych i wątrobki ktore sa zabronione ☺️ 😮

• Mamusia
A dlaczego nie wolno serów plesniowych i wątróbki? tak tylko pytam bo serów pleśniowych to nie nawidze a za waróbką nie przepadam 🙂

Na obiad ide do teściów dzisiaj-zaprosili mnie 😲 Jakoś nie przepadam za tamtym domem 😲 tzn teściem 🥴
Wczoraj i dziś nie poczułam ani razu dzidziusia 😞 już się martwie że coś nie tak 😞 wizyta jutro wieczorem dopiero.