Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ojj wiem, te cukierki sa bardzo mocne...ale chyba zdecyduje sie na kupno tantum verde, bo też słyszałam że można. z tymi zawrotami głowy w nocy to miałam tak, ale przy okazji choroby...może za dużo się nasprzątałaś i są rezultaty :s Ja za okna się nie biore, nie ma szans 🙂 posprzątam tylko tak...sobotnio 🙂

• Mamusia
to ja chyba na innych falach odbieram bo mnie bolałam głowa wczoraj, ale tak bardzo bardzo! w poludnie musialam się położyć. ale u mnie wczoraj strasznei wiało, dziś już lepiej jest z pogodą. Może do Was ten wiatr przeszedł. Jak wieczorem przestało wiać to mi jak ręką odjął ból

Loli napisał(a):
a podobno nie mozna myc okien w ciazy ?

PODOBNO. podobno też nie można pić kawy, coli... 🙂 Ja nie mam aż tak dobrego męża który za mnie umyje, chociaż być może gdyby miał mniej absorbującą pracę to by umył...a ja nie myje, bo mi sie nie chce i jestem chora 🙂 pewnie teściowa skomentuje... ale trudno :P

• Mamusia
AGAA ja na gardełko piłam gorące mleko z miodem,pomaga mi zawsze ale przyznam szczerze ze w ciązy wzmagały umnie wymioty 😞a pozatym nosiłam jakis szaliczek żeby gardełku było ciepło. LOLI no costy aż taka potężna niejestem 😁przed ciąza ważyłam 62,póżniej schódłam 2 a teraz jest 62,7 🙂moja nowa waga zrobiła strajk i pokazuje mi mega kilogramy 😁 😁 😁

no właśnie...u mnie nawrót nudności, nie cały czas ale jak im sie przypomni 🙂 i cały czas gula w gardle 😞 więc moge nie przełknąć mleka z miodem. Ale ide za przykładem i ubieram szaliczek 🙂

• Mamusia
a co wy tak z tymi głowami 😞 😞epidemia jakaś czy co 😞 😞trzymajcie sie 😘ja jestem własnie po wizycie i jakoś tak niebardzo 😞niby z dzidzią jest ok i dostałam 75% że dzidziuś sie urodzi ale dostałam też dzisiaj tabletki na podtrzymanie ciązy 😞 😞 leżeć,duzo lezeć i sie nieprzemęczać 😞 😞 😞jedyne co mnie na duchu podniosło to to że widziałam moje maleństwo i serducho słyszałam 🙂 aż mi łezki pociekły z wrażenia.

czekoladka napisał(a):
a co wy tak z tymi głowami 😞 😞epidemia jakaś czy co 😞 😞trzymajcie sie 😘ja jestem własnie po wizycie i jakoś tak niebardzo 😞niby z dzidzią jest ok i dostałam 75% że dzidziuś sie urodzi ale dostałam też dzisiaj tabletki na podtrzymanie ciązy 😞 😞 leżeć,duzo lezeć i sie nieprzemęczać 😞 😞 😞jedyne co mnie na duchu podniosło to to że widziałam moje maleństwo i serducho słyszałam 🙂 aż mi łezki pociekły z wrażenia.

czekoladka! lekarz Ci powiedział że bobo ma 75% szans na urodzenie się???? co za kret!! 😠 😠

Aga sprobuj hallsy ale pomaranczowe z wit C mi to pomaga a spakuja jak cukierki owocowe 🙂
o te bole glowy i zawroty ja tez dzis mam..slabe ale sa...to chyba cisnienie cos jest nie takie...
Co do okien..eh ja umylam na raty juz dawno sa od nowa brudne ale pff sprzatam tylko z grubsza, sram to ja nie bede z siebie flakow wyprowac zeby kogos zadowolic, a komentarze niech sobie gadaja mam gdzies.... nie chce mi sie i juz 😜
Czekoladka a jakie masz te tabletki i z jakiego powodu??powiedzial ci lekarz?nie martw sie mnie tez straszyla odpoczelam zwolnlam tempo i juz jest oki.... 🙂
A moje dzieciatko wczoraj wieczorem zamiast dac mi spac, to z michem zrobili zmowe i ten gadal jak najety i sie chichral a ja ciosy przyjmowalam od malego... raz az podskoczylam 🤪 eheh
A dzis tylko laskotanie od srodka.. 😁

czekoladka napisał(a):
oj mój" synus "kopie 🙂 🙂 🙂nareszcie dał znac ze jest.takie delikatne ale to jest to 😁 😁 😁 😁 😁 😁ale szaleje 😁

hihhihi gratuluje 🙂 🙂 🙂 niech sie lekarz wypcha ze swoimi 75% phiiii

czekoladka napisał(a):
te tabletki przepisała mi bo mam jakies dziwne skórcze a nazywają sie UTROGESTEN czy coś takiego jeszcze niewykupiłam a na recepcie ciezko jest rozszyfrowac jutro bede wiedziała dokładnie

noo to ja tez mialam "te skurcze" i bralam progesteron wspomagajacy lozysko....
wez sobie nospe dodatkowo...
bedzie dobrze zobaczysz:*

Anula88 napisał(a):
o to masz wtedy wizyte co ja... 🙂 a tez badania robie za kazda wizyta mimo ze wsio oki 🙂

mi powiedział że jest wszystko ok po ostatnich badaniach i nie musze robić...troche mnie to dziwi, ale zawsze sama moge sobie pójść skoro i tak chodze prywatnie :/ i chyba tak zrobie po świętach 🙂