Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Uuu na kopernika? moje koleżanki 2 tam rodziły i jak opowiadały to mi szczena opadła. Wiesz jeżeli chodzi o strone to nie wiem za bardzo bo to jest znajoma i wogóle ale nawet nie wiem gdzie to jest i czy ta babka tam jeszcze pracuje. Wiem że taka znajoma tam rodziła i była zadowolona bo nawet bez cięcia było.

Wy tam w Krakowie macie przynajmniej jakiś wybór w szpitalach :P
U mnie to dwa szpitale i jeden jeszcze ma taka renome paskudną,
naszczęście w tym którym chce rodzić niby jest wporządku 😉

No tak my jakis wybór mamy ale ja o kopernika sie juz nasłuchałam dosc sporo i bym tam nie poszła chociaz szpital wewnątrz wygląda ładnie itd. No to są plusy mieszkania w dużym mieście chociaż szczerze czasami lepsze szpitale są w małych miastach i opieka nad pacjentem również

hehe no jako miasto jest urocze ale mieszkanie w nim czasami męczące dość 🙂 no ja daleko do centrum to nie mam kilka przystanków tramwajem do rynku hmm 4 przystanki 🙂

No to nie ma tak daleko 🙂
Mnie się kraków podoba cholernie bo tu gdzie ja mieszkam to nic szczerze nie :P
tam przynajmneij jest gdzie ruszyć w Krakowie 😁
Będę w Krk albo w ten weekend albo w następny 😉
jeszcze nie wiadomo 😁

no moze tak ruszac sie gdzie jest ale ja czasami marze żeby wyjechac z tego miasta bo śmierdzi tu spalinami nieziemsko i pojsc sobie do lasu, na łąke pooddychac lepszym powietrzem 🙂

to tak jest w większym mieście ciagnie do mniejszego 😉
A jak tam w ogole Eluska miałaś dziś chyba wizyte ?
Bo w sumie moze cos wczesniej pisałaś ale tyle tam dziewczyny zapisały ze nie doszłam wkoncu do tego 😉

Ehh nie miałam tak sie zdenerwowałam ze rany... bo było mnóstwo ludzi bo lekarka miała wolne a ona przyjmuje tylko 2 dni w tygodniu i to tylko po 2 godziny 😮 nie przepracuje sie kobieta 😁 no ale powiedzieli ze dzisiaj juz nie ma szans ale za to juz sie zarejestrowałam na jutro i juz napewno mnie przyjmie i poslucham serduszka i mi pewnie da skierowanie na usg 🙂

Mhym 😉 no to wszystko jutro przed Tobą 😉
ja w pon ide dopiero do gin na kontorle
nie wiem czemu ale po kontorli zawsze spokojna jestem jak wiem ze wszystko jest ok 🙂

Ja tak samo a zwłaszcza jak usłysze serduszko to bym go mogła słuchac całymi dniami i tym razem bede walczyc o wydruk usg i bede latac i sie chwalic maluchem 😁 i juz powinni mi powiedziec czy to chłopiec czy dziewczynka ale ja przewiduje chłopca 🙂

Mi każdy już przepowiedział że będzie chłopak i mieli racje, w sumie sama też tak czułam że mi tam synuś rośnie 😉
Ale lakarz powiedział mi że od 30 tygodnia będe chodzić co 2 tygodnie nie co 3 jak dotychaszas, też tak masz ?? ;>

ja chodze co 4-5 tygodni gdzies tak ale tez cos wspominała ze od któregos tygodnia bede cześciej chodzic i dobrze mi odpowiada 🙂 no chociaz nie mam blisko do niej i koszmarne połączenie komunikacyjne ale moge cześciej zwłaszcza że juz wszystko w szkole mam pokończone

No ja też nie mam nic przeciw częstym odwiedzaniem lekarza, chociaż mam dość kawałek drogi 😉
ważne gdy wiem że wszystko jest ok 😁
To Ci dobrze ja mam studia i ehh czasem mnie juz to meczy 😁

No ja jeszcze jeden egzaminn i spokój mam. Na studia chciałam iść ale dzidziuś pozmieniał mi całkowicie plany na życie 🙂 no coż może mi sie uda pójść za kilka lat. a co studiujesz ciekawego?

No u mnie to aż dziwnie brzmi tancerka ktróa studiuje ekonomie 😉
Każdy mi mówi że nie złe połaczenie 😁
a spokojnie troszke póżniej ale skonczysz sobie studia, ważne byś tylko nie zrezygnowała z tego miedzy czasie,
wiesz jak gdy dojdą obowiązk itp.
A Ty po urodzenia z rodziacami będziesz mieszkała czy z chłopakiem ??

No to niestety zalezy jak sie wszystko poukłada. Bo moja mama złamała noge niestety ale 2 misiące temu. Wczoraj miała juz drugą operacje a nie chce jej zostawiać sama. POza tym na poczatku chciałam zeby on sie wprowadził do mnie a pozniej jak juz z piniążkami bedzie pewniej zebysmy sobie cos razem wynajęli.

No bo dobrze byście byli od początku razem z dzidziusiem, bo wiesz jak to różnie bywa.
Od mojej kuzynki siostra właśnie też młodo w ciąze zaszła miała 17 lat, i zamieszkali na początku z rodzicami i nim bo akurat
rodzice jej chłopaka mieli duże mieszkanie 🙂
ale fakt gdy mama ma cos z nogą to nie mogła byś jej zostawić samej

No mam nadzieje ze do września zacznie chodzić z powrotem. 🙂 Pewnie bedzie tak jak napisałam bo napewno u mnie sie zmieścimy bez problemu a poźniej to juz osobno zeby juz tak zaczac osobno od rodzicow zyc

Wiadomo każdy marzy mieć juz własny kąt mając własną rodzine 😉
a jakies ślub albo cos juz sobie planujecie ? ;>
Zostałyśmy same na tym brzuszku wszystkie mamuśki już śpią 😁