Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
agaa czy ja taka szczuplutka 😁 😁niepowiedziałabym 😁 😁 😁wczoraj jak byłam u gin to opieprz dostałam że za dużo przytyłam od ostatniej wizyty.przy mecie bede wyglądała jak pączek-a raczej turlający sie pączek 😁 😁 😁na to wygląda jak mi tak waga bedzie rosła 😁 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aguś gratuluje córeczki 😁 😁
i w ogole sliczne brzuszki dziewczęta 🙂
ja juz kilka dni sie nie mierzyłam ale jak widac na zdjeciu które dodałam to tez uważam ze mam juz ogromny brzucholek 😉

heh czekoladka wiesz co? 🙂 jak wcześniej dziewczyny o tym pisały tutaj na forum...to sobie myślę "e tam, wydziwiają, można przecież postać, poczekać...." ale cholera jasna! ostatnio jestem sobie w Tesco, do każdej kasy kupa ludzi, więc stanełam tam gdzie wydawało się ich najmniej...co się nigdy nie sprawdza bo prawie zawsze siądzie terminal albo dziwnym trafem skończy się rolka 😜 i tym razem coś się tam działo, a mi coraz bardziej słabo...nogi bolą...siedzieć się chce!! nikt nic nie powiedział, nikt nie przepuścił, ale nie mam pretensji, bo pewnie nie widzieli.... 😞 ale było ciężko. do przetrzymania, ale fajniej by było szybciej się z tej kolejki eksmitować. Dlatego uważam ,że powinna być jakaś akcja w TV tolerancja dla ciężarnych 🙂 żeby ludziom innym uzmysłowić, że mamy jakieś przywileje w końcu 🙂

• Mamusia
Czekoladka nie przejmuj sie ja ostatnio to nie wiem poporstu opedzic sie nie moge od jedzenia non stop bym cos jadla i czuje sie coraz poterzniejsza gruba brzydka itp, wjec masakra czasami sobie mowie Aga daj spokuj zaraz bedziesz wygladac jak wieloryb po 15 min wcinam znow cos... masakra i rozstepy mi sie zrobily kilka ale na posladkach 😁 wjec pupa rosnie 😁

dzięki Dosik 😘
Twój brzuszek rzeczywiście pokaźny 🙂 ale cały czas tak samo mi się podoba! taki równiutki i okrąglutki...jak na dziewczynkę...hmmmm 🙂 🙂 🙂 nic nie sugeruję 😜

czekoladka no wiesz, na foto wyglądasz na szczuplutką z dużym brzuszkiem 🙂 a można wiedzieć ile przytyłaś? bo ja już kobietki ponad 6kg...a nawet nie okłamując to 7...aż się przestraszyłam stając na wadze u niego 🙂 hyh trudno, po pizzy byłam..... 🙂 🙂

Loli jak widzisz jeszcze swoją pupę to nie ma tak źle 😁 ja już jej ho ho czasu nie widziałam 😜 ciężko mi sie tak okręcić żeby spojrzeć 😜
tak tak, ja też chcę zobaczyć brzuszek sioperki!!! 🙂 i ania87 też, bo w rankingu chyba prowadzi? 🙂

• Mamusia
juz wrocilam od gin.... znowu kg do przodu 🙂 hihi
brzuszek ciagle twardy, napiety trzon macicy bez rozwarcia....i wizyta 7 czerwca... mam nadzieje ze USg tez mi zrobi 😉

iwwwa wspolczuje z powodu tesciowej 😘 no i lez tam ciagle zeby dzidziulek ci za szybko nie wyszedl 😘
Loli nie wiem czy polozna tak da rade wyczuc ale jak lezysz i mala sie napnie to moze bedzie widac delikatnie tzn bedzie wyczowalne??
Dzis moj maly tak mi sie napiol ze dokladnie widzialam gdzie ma glowke a gdzie tulow heh
Agus gratuluje !!! 🤪 teraz jest do pary 😎 hihih ciekawe jak tam reszta naszych jajek niespodzianek co chowaja w tych brzusiach 😜
a to moj brzusio 🙂 fotki z kamerki i moze troszku niewyrazne... 😉
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=03726dbca93dd118][IMG]http://images48.fotosik.pl/298/03726dbca93dd118m.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=89c9e375b8e2a136][IMG]http://images38.fotosik.pl/294/89c9e375b8e2a136m.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
AGAA TO ROBIMY MANIFESTACJE PRZY JAKIMS WAZNYM BUDYNKU I PROBLEM Z GŁOWY,NAPEWNO NAS W TELEWIZJI PUSZCZĄ JAK CIĘZARNE WYJDĄ NA ULICĘ 😁 😁 😁 JA JAK SIE OSTATNIO WAZYŁAM TO MIAŁAM PO RÓWNO NA PUPIE I NA BRZUSZKU,PO 100 😁 😁 😁ALE CO BEDZIE TO BEDZIE 🙂

• Mamusia
ania87 prowadzi narazie nasza tabelke 😉
Anulka sliczny masz ten beboszek 😁
Hmm jesli chodzi o wyczuwalnosc to troche ciezko czasami na dnie brzucha sie wypnie strasznie ze jedna polowa jest wjeksza druga mniejsza ale nigdy nie wiem czy to gloa czy pupa 😁

Aguś 😁 prosze CIę ostatnio też mi ktos tak powiedział 😜
mam obawy aż kupować neibieskie ciuszki, zobaczymy czy an tym USG teraz potwierdzi się że to syn 😁 mnie to niepokoi ze podała mi wtedy na 80'% 😉
Ania8888 no no ale brzusioo najwiekszy z nas wszyskich 😁

czekoladka poważnie? 🙂 to chyba photoshopa jakiegoś użyłaś na tym zdjęciu 😜 😜
manifa dobry pomysł 🙂 🙂 🙂 haha
Dosik jak by co to dziewczynka może chodzić w chłopięcych ciuszkach 🙂 odwrotnie nie bardzo... 🙂 🙂 a kiedy to USG?

e nie no, całą na różowo to nie 🙂 nawet jakoś nie przepadam za tym kolorem 🙂 🙂 moja mała będzie miała dużo unisex ubranek przez te jej późne ujawnienie.... 🙂

no tak 😉 ale jak narazie do tego USG wstrzymam sie z kupowaniem rzeczy typowo chłopięcych 🙂
chociaż już od tamtego USG żyje w świadomosci ze w brzuszku mam syna 😁
a to USG nie wiem jeszcze bo zastanawiam się czy zrobić w tej feminie te 4D z prenatalnymi czy gdzieś noramlne, powiem wam normalnie ciężko jest znaleść gdzieś by prywatnie zrobić zwykłe USG 2D ;/

• Mamusia
No kurcze ja tez bym sobie zrobila jeszcze USG ale niestety tutaj robia tylko 2 jak bym chciala to musze isc prywatnie i z tego co wiem usg 4D kosztuje 90 funtow 🤪 wjec dosc sporo , i dlatego raczej sobie odpuszcze...
A szkoda bo chciala bym zobaczyc chociarz sama twarzyczke i zobaczyc jej rysy twarzy do kogo bedzie podoba 🙂

• Mamusia
zmykam cos na ząbek rzucić 😁i biore sie za sprzątanie bo po tej całej przeprowadce to jeszcze jest tyle do zrobienia 😞na sama mysl mnie mdli 🤢poprzedni lokatorzy zostawili taki syf po sobie ,że szkoda gagać 😠miłego gawedzenia 🙂pozdrawiam 😘

• Mamusia
loli to ja tak jak i ty ostatnio pytałam o 4d to mi oswiadczyli ze tu sie czegoś takiego nierobi ,ze to tylko w polsce coś takiego można i chodzi tylko o wyciągnięcie kasy....i co z tego że tyle kosztuje ale jaka pamiątka jest pózniej i ile radości.

• Mamusia
jest o tolerancji dla kobiet w ciazy w gazecie M JAK MAMA... one prowadza akcje ....przeciw wrednym ludziom 😜 hihi
A co do koloru to tam pal licho... ja mam dla syncia niebieskie body w rozowe kwiatki 😁 😁 hihi
a gdzies czytalam ze kolor dla plci nie ma znaczenia dawniej niebieski chronil przed demonami i zlem rozowy to niewinnosci a bialy to czystosc 😉