Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Nie nie tipsy to jest mój własny naturalny paznokiec 🙂 z ręką na sercu mówie 🙂 igłą można zrobić fajne pajęczynki.. Robiłam i mi sie podobały jak znajde to wyśle 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No mi i tak szybko leca 🙂 a teraz to juz nie mówie nawet od kad wiem o dzidziusiu 🙂n a z jakiej części Krakowa pochodzisz? Bo o ile dobrze pamiętam to mieszkasz w Krakowie 🙂

Tak niewiele czasu a tak się rozpisałyście no no 😉
Co do paznokci to też mam ładnie długie ale powiem wam nie mam jakoś talentu by je ładnie pomalowac jakoś ciekawie 😉
Oglądałam wóżki dziewczyny które wystawiłyście tu ;D ładne ładny my bedziemy mieli taki błękitny
jak bedzie juz w domku zrobie zdjęcie i wam pokaże napewno 🙂
Myśmy dopiero ze spacerku wrócili taka ładna pogoda ze aż nie chciało sie wracać 🙂
co prawda już troche zmęczona jestem 🙃

• Mamusia
Kurcze tak od wczoraj cos zauwazylam ale nie jest pewna czy wlasnie dzidzia moja sie cos nie przekreca lub szuka sobie powoli miejsca do ulozenia glowa w dol, poniewaz wczoraj dostawalam lekkie kopniaczki w rzebra a dzisiaj tez one sa powyzej pepka , wjec szukaj mala szukaj sobie dobrego miejsca bo niedlugo na swiat wychodzimy 🙂

.Czesc brzuchatki.. Ale mi sie dzien zacząl dosc ze musiałam wstac wczesnie na badania (7.45 😁) no dla mnie to wczesnie. Pojechałam na te badania i okazało sie ze mi lekarka zle wypisała ta karte do badan boo... krzywa cukrowa zqaznaczyła mi tak, że glukoza i glukoza po 1 h a na dole napisała ze glukozy 75 gr a tyle jest na 2 h.. Katastrofa... musze znowu jutro jechac i jeszcze wczesniej wstac.. Pozniej poszlam do sklepu zadowolona wracam i okazalo sie ze zapomniałam ryzu no i sie wrocilam.. akurat jacys robotnicy mieli przerw i stałam w kolejce chyba z 15 minut po glupi ryż... I w nocy jeszcze miałam kolejny głupi sen.. Ostatnio ciagle mi sie sni ze moj chłopak umawia sie z innymi babkami ja o tym wiem rozmawiam z nim, tłumacze a on nic... Nie obchodze go ja tylko jakies inne babki no po porstu jakis koszmar..

• Mamusia
Witam Dwupaki 🙂
Śliczne macie wózki, my dopiero bedziemy chcieli kupić w lipcu, jakos tak rozlozylismy zakupy 🙂 w przyszlym tyg łóżeczko, wiaderko do kapieli i jak na razie tyle z tej wyplaty 🙂 no chyba ze jakies ciuszki zobacze 😁 we wtorek ide na usg, juz sie nie moge doczekac 😁 mam nadzieje ze sie pokaze 😁, a jutro musze sie w koncu na te badania wybrać. Milego dnia dziewczynki, ja mykam na jakies sniadanko 😁

• Mamusia
hej mamuśki!
co tam nowego z rana ,jak się czujecie????mi z moją królewna dziś sobie dłużej pospałyśmy i teraz obie szalejemy he he 😉 też pomału zaraz jakieś śniadanko sobie zrobię ,bo już nas ssie dziś mam w planie mój ulubiony jak już wspominałam CHLEBEK w jaju he he 🤪 piękna dziś u nas pogoda aż się chce wyjść na miasto 😁 co do wózków to ładne też już bym chciała mieć wózek dla małej w domu my chcemy kupić firmy Quatro podobny bardzo jest na tej str: http://www.allegro.pl/item1040189749_wozek_quatro_4_fotelik_gondola_3w1_od_ss.html tyle ,ze my ze sklepu kupimy ,bo mają taki u nas.Chcemy zielony.