Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiecie co mam takie głupie pytanie co do tej naszej ukochanej siary.....,bo kurde mam jej coraz więcej i coraz rzadziej czuję się z moim swobodnie.....na pewno skumałyście o co chodzi...????.........boję się ,że mi ''wycieknie''wtedy kiedy nie ma........ 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 jest na nią jakaś rada???????? 🥴 😠

• Mamusia
Hejka słoneczka 🙂 😘
Ja wczoraj zerwałam już starą wykładzinę, wywaliłam łóżko i szykuję się do wielkich zmian 🙃 😉
Przy takich robotach zdałam sobie sprawę, że jednak przydałby się jakiś mężczyzna do pomocy 😜
zaczynam Wam zazdrościć tych mężów i chłopaków 😉

sioperka 🙂 to ja chyba wczoraj od tej ekscytacji USG miałam taki wyciek że szok! coś mnie zaswędziało w prawej piersi, więc patrze na nią, chwytam...a tu CHLUST! stróżka siary poleciała... 😞 niestety będzie coraz gorzej...ja kupiłam sobie wkładki laktacyjne...na razie ich nie używałam, ale jak to się powtórzy to będzie trzeba zacząć....

• Mamusia
No jest..Stanik w wkładki laktacyjne 😜 Ja bynajmniej nie znajduje innego sposobu.
Muszę się wymiksować z naszego grona...Nie mogę czytać waszych postów. Jedna idzie z mężem na zakupy, inna do łóżka, jeszcze innego chłopka dzidzia kopie,kolejny na USG zasuwa....Tylko ja taka sierota. Nawet nie ma mi kto zdjęcia zrobić 😞 Wszędzie sama i sama i sama....Mam już dosyć tej rozłąki i strasznie mi przykro, że muszę przez to wszystko sama przechodzić. Nawet zakupy dla małego już mnie nie cieszą. Zwyczajnie nie mam na nie ochoty i nic nie kupuje.... 😞 😞 😞

• Mamusia
sioperka22 mam dokładnie to samo 😁
jedynie wkładki laktacyjne.
ewentualnie unikaj w takich momentach ciepła (np. ciepła woda) potęguje siarę.
nie mocz więc piersi na noc w kąpieli, powinnaś mieć "suchszą" noc 😉

buuterfly, nie będę Cię pocieszać...ale: mój ze mną na USG nie chodzi...rodzić też ze mną nie pójdzie ( cud jak mnie zawiezie i wyrzuci pod szpitalem ), na szkołe rodzenia też pewnie nie pójdzie, zdjęcia robie sobie sama...na zakupy dla dzidzi chodzę sama, a wczoraj to wręcz wypadało żeby się bardziej zainteresował brzuchem, bo chyba bym mu przywaliła!! Twój wróci i będziecie te czynności robić razem, mój już sie nie zmieni 🙂 a co do seksu...to czy mam Ci przypomnieć że mojemu męzowi to już siusiak zwiędnął a mi się ... zarosła ?? 😜 😜
głowa do góry słońce 😘 😘

• Mamusia
Loli nie mam nikogo 🙂
Może to głupie, ale postanowiłam wychować dziecko sama.
Uważam, że facet z którym zaszłam w ciąże nie nadaje się na ojca. Wprawdzie nie mnie o tym decydować, ale szczerze mówiąc on nawet nie wie,że jestem w ciąży.
Myślę nad tym czy mu powiedzieć, ale póki co nie chcę czuć się rozczarowana jego do bólu przewidywalnym zachowaniem.

eloite...i może to i lepiej? ja np. wolałabym nie mieć ojca niż mieć takiego jak mam/miałam. A Twoja historia jest taka książkowa... 🙂 Kocham silne kobiety! Brawo dla Ciebie kochana 🙂

• Mamusia
Ale kiedy to będzie...Pod sam koniec ciąży. I wtedy mamy tyle spraw do załatwienia, że w głowie się nie mieści. Mi jak kapnęły te dwie kropelki to mu odrazu napisałam, że inny facet już przejął jego piersi więc koniec z miętoszenia...Zrozumiał. Tak piszecie o tym USG 4 D ,że sama zaczęłam się nad tym zastanawiać. Tylko teraz mam taki pomysł...Jeśli mój wróci prędzej to pójdzie ze mną.A jak nie to 24 lipca ma urodziny. I skoro ominie go teraz to usg i być może to 4D to chyba ucieszył by go taki film w prezencie z jego synkiem w roli głównej? Ja na szczęście mam o tyle dobrze, że mój lekarz ma u siebie najlepszy sprzęt w okolicy i robi wszystkie te badania u siebie. Więc nie muszę szukać tak jak np biedna Dosik.

• Mamusia
Agaa już widzę jak wysiada z pociągu taka banda mamusiek 🤪 Kochane jesteście...A co do Ciebie Eloite...Chyba lepiej , żeby dzidzia miała jedno z rodziców niż dwoje, którzy kompletnie się nie mogą dogadać , a dziecko musiało by patrzeć na kłótnie.

buuterfly myślę że pomyśl świetny 🙂

eloite hmm a mam go w du.... 🙂 niech mu sprzęt zwiędnie 😜 poczytałam w necie, popytałam inne koleżanki i one też tak miały/mają 🙂 więc niech znowu się nie robi za takiego wyjątkowego 😜
co do ojca dziecka....to nie nam się wypowiadać, ale ja bym nie powiedziała 🙂

• Mamusia
Co do pogody to u mnie dalej paskudna 😮 Mam tyle ładnych ciuszków na brzuszek na lato, a nie mam jak ich założyć. Więc łaże ciągle w Krystiana bluzie. To szczegół , że ja mam rozmiar max małe 38 a on spokojnie duże L nosi 😁
Grałyście kiedyś w simsy? 🤨