Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli to jest tak jak z tymi młodymi ginekologami....póki będą do neigo przychodzić młode laski, to spoko...ale przyjdzie taka starsza i co? 🙂 🙂 nie wiem co takich przed 30stką kusi żeby być ginekologiem akurat 🙂

• Mamusia
Ja nie daję rady z naturalsem. Zaraz się obcieram w pachwinach i wszystko mnie swędzi i w ogóle, źle się czuję i tak...niechlujnie 😜 Poza tym mój ginek to fajne ciacho więc jak idę do niego to tak jak na randke...I ja i paniusia musimy być na glanc. 🤪

• Mamusia
Aga Naturlis
Nie przejmuj sie kazda dziewczyna ma inaczej ja tez nie mam oczywiscie tak ze jak mam wlosek na 1 mm to lece sie odrazu golic poczekam jeszcze chwile i dopiero puzniej poniewaz jak czesto sie gole to puzniej straszne mi chrosty wychodza i swedzi masakrycznie :/
Ale teraz wsumie jak przyjdzie lato tak jak wlasnie Anulka napisala to troszke bedzie ciezko... bo to jednak goraco i pocisz sie czesciej, nienawidzialam nigdy miec okresu w okresie lata wakacji no bo wtedy to masakra majciochy trzeba bylo nosic a ja nie nawidze, chodze zazwyczaj tylko w stringach

się nie przejmuję 🙂 widocznie mam mniej owłosienia od Was, że mi tam nigdy ciepło nie było 🙂 albo ja wiem? 😜
lecę dziewczęta 🙂 miłego popołudnia 😘 😘

• Mamusia
No wlasnie...
Kazdy jak kto woli ale ja tak wlasnie jak Loli nie lece ledwo czuje ze cos juz wyszlo bo potem chrostki i te inne gady wychodza...
A latem to bylby dla mnie koszmar, a ja tez tylko zima bokserki zeby sie nie przeziebic i malej tez a od wiosny tylko stringi chociaz teraz to gacie wielkie bo mnie cisna stringi wszedzie. a latem to nie wiem co to bedzie...

Hejka brzuchatki 🙂 widze ze powazny temat macie hehe co do tego to ja juz tam nie widze 😞a jak ktoras nie bedzie miala przed porodem wygolone to polozna sie nia zajmnie i to stara maszynka co kiedys dziadkowie nasi uzywali to lepiej samej 🙂 Zrobilam zdjatka zaraz wam posle 😉