Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ahaha jezyk:p hihih
nie no Aga zima to bym miala to gdzies ale nie latem... stringow juz nie nosze tylko jakies wielkie gacie i juz teraz mi sie dupa gotuje a potem to nie wiem co by to bylo.... 😜
Z tym lusterkiem dobre... haha
Moj karol tez powiedzial ze mi pomoze tylko jeszcze nie obralam pozycji zeby to robil i zebym widziala czy czasem nie zrobi mi rodziny jezow 😜 ahahhah

nie uraziłaś Loliczek 😘 po prostu nie trawie tej piosenki i stwierdzenie jest głupie, obrażające troche kobiety, czyż nie? 🙂 aczkolwiek bardzo obrazujące 🙂
a doktora mam gdzieś! Wy się serio do doktora depilujecie? 😲
kiedyś przed ciążą owszem...a teraz? phi 🙂

• Mamusia
No mi tak glupio...jakos a mowie ze tez ze wzgledu na to ze cieplo sie robi to wiesz 😉 a tez cale wakacje nie bede w dlugich portkach i w domu siedziala....to zeby nie bylo wtopy ze sobie wygodnie usiade i sie ukaze wszystkim cos nie cos 😜
A w szpitalu do porodu i tak podobno gola nie?

niestety gola...i to pewnie jeszcze tak fachowo, że jak zaczną włosy odrastać to wszystko będzie swędzieć i się źle goić...to jest też główny powód dla którego ja 'nie strzelam sobie paseczka' 😉 🙂 🙂

• Mamusia
W szpitalu ? hmm nie wiem nie mam zielonego pojecia pierwszy raz cos takiego wogule slysze..
Ide sobie zrobic pyszna kanapeczke z mocarella i pomidorkiem moja mala uwielbia mocarelle skacze po niej jak wsciekla 😁

ejjj bo się chyba nie rozumiemy 😜 ja tam nie mam takich krzaków co by mi ciepło przez nie było 🙂 na dole tam całkiem całkiem na dole to jest pare na krzyż... 🙂

• Mamusia
Wsumie u mnie to i tak bedzie polozna odbietala porod to nawet jak bede miala paseczek, kwadracik, prostakacik, owal, rab, trojkat to pewnie i tak to nie zwroci uwagi no chyba ze pomysli jak ona z takim wielkim brzuchem to ogolila a ja jej wtedy powiem za pomoca linijki wymierzylam sobie dokladnie katy 😁 rozwarte :E hahahaha

jesteście powalone 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
jeszcze mi powiedzcie że TRYMER specjalny macie i padne z krzesła 🙂 🙂

hellllp 🙂 niech się odezwie jakaś przyszła mamuśka co ma w dupie całe to golenie się i mnie wesprze 😜