Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
No nie wiem jak mam ci to powiedziec 😜 tzn napisac 😜 na kursie masazu to mialam i nieraz palce same tak pelzna do przodu a dlon w powietrzu... eheh no nie umiem obrac tego w slowa to trzeba widziec.. 😜 eheh
trzymasz reke i srodkowymi kostkami delikatnie zginasz a tymi przy paznokciach mocniej i reka sama sie przesowa 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Podejrzewam ze jak to faceci... spodobalo by im sie ze zonki maja jakies kolezanki taaaak bliskie 😜 hahahaha tylko to czasem mogloby sie czworokatem skonczyc.... a jeszcze LOli kurde gdzie jestes zarloczku 😜 ehhe to juz by byl 6kat 😜 a nie wierze ze jeszcze ktos by sie nie przylaczyl i byla by ale ogria rombow 😁 😁 😁;D hahaahha

• Mamusia
Anulka to ja wlasnie opuszkami paluszkow tak jak bym przyciskala przyciski 😁 a moj jak zacznie tak glaskac moj brzuch okraglymi ruchami reki ona sie normalnie odrazu automatycznie napreza i az boli bo sie naciaga skora i zawsze mowie do niego przestac bo Olusia zaraz znow bedzie robila swoje 😁
No kurde ja to czesto ja czuje i wyczuma jaka jest dluga 😁 jak z jednej strony czuje twarde i z drugiej to samo wjec juz powiem wam ze jest dosc sporych rozmiarow 😁
Lece zobaczyc do bankomatu czy jakies Funciaki nie wpadly na konto 😁

• Mamusia
Hahahahahahahahaa normlnie nie moge z wami :d rozwalacie mnie :d ja to juz nie widze swojej wogule gole sie na oko :d wyczucie wjec masakra 😁
Kurde wiecie co jedyne jakie jest moje marzenie spotkac sie kiedys z wami na kawie i pogadac wlasnie tak i plakac,sikac i turlikac sie ze smiechu 😁 z tymi teksami
Jak nie cipka to jedzenia 😁 i nic wjecej 😁

• Mamusia
noo dokladnie jak tak sie postara to czuc calego bobaska od glowy do dupci... ktora cos czesto ostanio wypina... 😜 eheh a juz odrozniam 😜 glowka jest bardziej okragla i nic obok nie ma a dupcia zawsze gdzies obok ma cos jeszcze jak by stopki...i noo plecki dalej czuc;0

ja tez ide bo kurde sie oderwac nie moge... 😉
zboczuchy!! 😁

Hey Mamuśki 😁
Fakt faktem ostatnio jak czytam to częściej poruszane są inne tematy niż dzidziusie 😁
zboczusieee moje 🙃
Ja właśnie wróciłam z wykładów jejku jak dziś parno 😁
ma któraś basen koło domu to się wpraszam :P 😜

• Mamusia
tak tak od morza az po same gory 😁 dobre
No no ja nie nazekam mam prysznic z biczami 😁 wjec masuje plecki codziennie no ale niestety za jakis miesiac bede sie musiala z tad wyprowadzic i szukac jakiegos innego mieszkania 😞 przejebane
Kurde nooo lece bede za 15 min 😁

uuu Loli czemu zmieniasz miejsce zamieszkania??

Dosik ja mam wanne...ale nie proponuję, bo jest mała i się tam nie zmieścimy we dwie z brzuchami 🙂

idę robić obiad kurde mol, bo mój przyjdzie i będzie zły że jeszcze nic nie ma... 🙂

• Mamusia

[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images41.fotosik.pl/298/7f56bff7be0fedbfmed.jpg[/IMG][/URL]

Nawet się ubrałam 🙂 Michał będzie w szoku jak wróci i zobaczy, że nie leżę 😜
Agaa ja mieszkam w mieszkaniu a klimke mamy przy okazji bo w firmie rodzice zakładali to gratis do naszego mieszkania nam firma założyła ale to już w tamtym roku ale w tym się dopiero naprawdę przydaje.

brzuchaty aqua park? namówiłaś mnie Dominika 😁

Marta słodziutki brzuszek!! 🙂 ale gdzie się podziały Twoje piękne długie blond włosy ze zdjęcia profilowego? 🙂

• Mamusia
Ja tez sie zapisuje na aqua party 😁
Agaa jesli chodzi i mieszkanie hmm troche duzo pisac aktualnie teraz wynajmuje pokoj z innymi ludzmi wiesz wspolokatorzy jak by, i tutaj niestety nie moge miec dzidziusia bo nawet za maly pokoj mam i nie zmiesciala bym tego wszystkiego.
I mam cicha nadzieje ze nasze plany z moim sie jakos dobrze poukladaja i moze wynajmiemy sobie jakies wlasne mieszkanko wiesz takie jedno pokojowe z kuchnia i lazienka. tylko ze na to potrzeba kupe kasy naprawde kupe :/
Marrtini swietny brzuszek i jak widze u ciebie kawalek tych dzinsow to normalnie az ci zazdroszcze.
Funciakow nadal nie ma na koncie 😞

Loli jak najabrdziej ;D bus klimatyzowany pojedzie i przez Anglie 😁
a co do tego mieszkanka to trzymam kciuki by wam się udało i byście coś znależli fajnego i w miare w cenie nie dużej.
Agaa a apropo depilacji powiedz mi jaki Ty to krem sobie kupiłas ?? 😁
Bo ja juz coraz mniej widze ale na oko jeszcze i na wyczucie jade 😜

Dosik dobrze, autokar klimatyzowany może być 🙂 byle by się nie spóźnił 😜

hmm marrrtini moje zdjęcie profilowe też jest z przed roku prawie 😁 nowych to strach pokazywać hehehe

ojj Loli trochę mi wiadomo ile takie mieszkanko potafi kosztować w Anglii...mam tam kuzynkę która wynajmowała...masakra! także mam nadzieję że Wam się uda 🙂 😘