Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agaa najbardziej podoba mi sie ta dupka z ogonkiem 😉
Anulka hmm jesli chodzi o szlafroczek to wydaje mi sie ze zawsze warto miec , roznie to jest moje kolezanki jezaly okolo 4-5 dni w szpitalu ale to tylko dlatego ze jedna miala cc a druga wczesniak ,zoltaczka itp wjec napewno im sie to przydalo.
A druga wyszla juz na drugi dzien bo z dzidzia bylo wszystko dobrze 🙂
Nawszelki wypadek mozna miec a po co puzniej zameczac meza zeby jezdzil po 50 razy przywozil i sie stresowal itp

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dosik a kiedy dokładnie na to wesele idziesz?
hmm ja też mam taki gruby ( różowy 😁 ) szlafrok...ale sobie myślę, że jak by co to mam rozpinany sweter...albo taki z satyny mam...może ten wezmę 🙂

Ja bym chciała by był już tak 11 sierpień 🙂
Jejku jest coraz cieżej, wolała bym już mieć mojego Kacperka tutaj niz w brzusiu 🙃
Chociaż tak szybko ten czas leci nie powiem ;D
Agaa na wesele za tydzień 🙂
a szlafrok też mam jeden gruby ale ze to bedzie jeszcze ciepło to kupie sobie cienszy

• Mamusia
Anulka tak szczerze to nie tylko tobie sama sie zaczynam obawiac tego naprawde jak to wszystko bedzie, ja wsumie nie przygotowana jestem ani nic 😞
A tak szczerze to nie moge nic zrobic bo $$ brak ;/ i czekam , i pewnie znow wszystko zostanie mi na czarna godzine ;/ i ta koncowa i bede biegala jak glupia 😞
Wczoraj rozmawialam z mamusia i mi powiedziala ze jakas fajna encyklopedia dla dziecka jest od narodzin do przedzszkola co podawac maluszkowi kiedy co moze jesc itp. powiedziala ze mi kupi 🙂 mozecie w swoich kioskach zapytac o taki cos. A no i oczywiscie pare zeczy z polski mi musi nprzyslac wjec pewnie pod koniec czerwca mam nadzieje ze paczuszka przyjdzie 🙂

Haha a ja stiwerdzilam ze porod bedzie trwal tylko jakis czas a nie cale zycie i to jest do przezycia 😁 ale nastawienie 😁 a na razie jest początek czerwca!! 🙂 nioe stresowac mnie!!! Kurde juz nie wiem co na ta wies wziąć...

ooo tego też sie obawiam...kurcze, mój Mich jedzie w połowie sierpnia na zlot fanów na pare dni, mam nadzieje że w tym czasie Ewie nie przyjdzie ochota wyjść na świat 🙂 chociaż drugiej strony, fajnie by było mu zadzwonić i powiedzieć, że nasza córka jest już na świecie 😁 pełen suprise 😁
hmm a z drugiej strony to chciałabym żeby przy mnie był non stop....a wiem, że przy porodzie na pewno nie będzie skubany 🙂

Loli ja do bratowej dostałam taka encyklopedia zdrowia dziecka tam tez jest o wszystkim od poczęcia do wieku szkolnego ciekawa bardzo książka 🙂

Ja też sie boje że mojego nie bedzie w tym czasie, a ma być przy porodzie 😜

• Mamusia
No dziewczyny gdyby mi sie cos zaczelo to moj od mojego domq do pracy ma jakies 40-45 min wjec ja w tym czasie to juz dawno bede w szpitalu gdyby sie cos zaczelo 🙂 wjec tez sie boje ze zacznie sie to w jakims nieodpowiednim momencie.
Najbardziej chciala bym zeby sie zaczelo gdzies 3-4 w nocy albo nad ranem jakos zeby pod koniec dnia miec juz wszystko za soba 🙂

• Mamusia
Loli... jak zaczna sie bole to zdazy przyjechac gorzej jak wody odejda 😜 wtedy to lipa 😜
ehhe ja sie boje ze moj dostanie wyjazd po towar a z pozniania to on nie przyjedzie po mnie... ze wszyscy w pracy tescie szwagier ... a ja dupa sama... na szczescie 1 kuperl jest instruktorem L wiec jak bedzie mial jazde po naszym miescie to szybki podjazd i w droge a jak nie to 2 pracuje na karszerze w komisie samochodowym wiec tez szpula i bedzie 😜 eheh a w ostatecznosci sprowadze tu siore z autem i bedzie ze mna siedziec jak pies 😜
ale ona taka panikara.... hahahhaha boszszsz 😜

• Mamusia
A ja...A ja będe sobie przypominać 🙂 🙂 Mam tyko nadzieję i modlę sie o to żeby mały nie miał kolek 🥴 🥴 Drugi raz tego nie przeżyje 😮 😮 A co do porodu z mężulkiem, to też sie martwie. Jak zaczne rodzić w nocy co zrobimy z juniorem?? Mieszkamy przecież sami. 😞 😞