Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

napalony? 😁 😁 hahahaha Anula i love you 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Loli wiem wiem, z telefonu to jeswt jakas masakra przeglądać neta! więc oby na tym mieszkaniu był od razu net 🙂 i linka już dwa razy Ci wkleiłyśmy 😁

• Mamusia
Dziekuje kochane :*:*:*:*
Pazureczki ekssssssssssssssstra 😁 strzele sobie podobne 😁 jak mi sie moje popsuja jak narazie to juz 4 dzien sie trzymaja i 0 odpryskow :O
Sioperka ja juz powiedzialam mojemu zeby mi pomalowal 🙂 i sie zgodzil wjec wykorzystaj swojego, bo tez juz nie dam rady sobie pomalowac sama 😁
Nie dosc ze bedzie smiesznie to i frajda 😁
Tylko zapytal sie ale mam nadzieje ze nie jakies wzorki 😁 hahahaha a ja do niego nie no co ty wystrczy jak pomalujesz na jednolity kolor a on aha to spoko 😁

Dziękuje dziewczyny !! 🙂
Ja na nogach robie sobie zawsze french tyle ze ostatnio juz ledwo siegam do stóp
bo kupiłam sobie czerwony lakier ale jakis taki nie bardzo jest 🤨

• Mamusia
No taaaaKKK!! 🤪 przeciez Dominika jest slicznaaaa 🤪 🤪 🤪
i ma dlugie wloosyy... 😁 ( masz je jeszcze nie??? 😜:silly 🙂
Jedy jak widze takie laski na ulicy to zawsze sie ogladam za nimi 😜 ehhehe
Jak bym byla facetem to taka laska bylaby moim marzenie... i sru ja w klatke zeby nie uciekla 😁 ehhe 🤪

ehhh.. 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

Oh Aniu dziękuje Ci bardzo zawstydziłaś mnie 🙃
Mnie się też strasznie podoba Twoja miniaturka i ta bluzeczka z takim ślicznym dekoldem,
jeszcze się wam nie przyznawałam ale ja kocham bluzki z dekoldem 😁 🤪

• Mamusia
Ania ty zboczuchu 😁 za kobietami sie ogladasz no wiesz co, to pewnie ja to bym ci szybko w oko wpadla z moimi dlugimi wlosami 😁 Jeszcze bys mi cos zrobila 😁 zboczuchu 😁 hihihi
Monia jesli chodzi o depilacje to wlasnie nie wiem jak oni tutaj w angli robia? orientowalas sie moze cos na ten temat? ja raczej bede sie pilnowala 🙂
Veet naloze 😁 i bedzie wyniszczac 🙃

kurde, to ja tu jestem bez seksu już pół roku i powinnam być napalona na włosy Dominiki i dekold Ani, a mi jakoś nie wali tak jak Wam 😁 😁 😁 posikam się ze śmiechu i będziecie wycierać!! 😁

Monia tutaj temat golenia jest bardzo często/gęsto poruszany 😁 raczej każda woli się sama golić, a na golenie w szpitalu raczej się nie musisz zgadzać, no nie? 🙂

Nie wiem jak wam ale mnie juz takie zyły widać na piersiach i niestety w niektórych bluzkach to widac grrr 😮 a ja uwielbiam dekoldy, Aniu krótkie spodenki też, sukienki, spódniczki 🙂

• Mamusia
aga bardziej GESTO niz czesto 😁 😁 hahha
No za Loli za Toba na bank.... bym Cie gonila z nozyczkami 😁 😁 😁 ehhe 🙂 jak znajde jakies foto jakie mialam dlugie wloski to wrzuce 😜 ehhe wiec jak zetniesz to wsiadam w samolot i przyjde i ci na dupe naszczelam i spowrotem je przykleje 😁

Hahaha przysięgam jakby ktos mnie widział jak sie smieje do laptopa to by pomysłał ze jakas walnięta 🤔 😁 😁 😁 😁 no z Wami tak jest a przez was to mi pakowanie idzie że łuuuuhuuu!!! Zboczuchy jedne 😁