Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dziewczyny, bez nerwów 🙂 lekarz i tak bedzie wiedział co zrobić i jakie znieczulenie w razie potrzeby wam dać 🙂 a ogólnie znieczulenie można wziąść do 5 cm rozwarcia, potem lekarze raczej nie dadza, bo zanim zacznie dzialac to juz albo poporodzie, albo za bardzo wplynie na dziecko.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

laurana ale tu się nikt nie denerwuje 🙂 po prostu dyskutujemy i ustalamy fakty 🙂 dowiadujemy się nowych rzeczy 😜
a Loli o tym gazie też właśnie czytałam 🙂 że odjazd niezły, a mimo to się wszystko pamięta 🙂

• Mamusia
No niektore dziewczyny co sie wlasnie wypowiadaly bo duzo o tym czytalam to jedne po tym wymiotuja,mdleja,albo porostu sa na haju 😁
Wlasnie w tym programie co ogladalam smieszna byla sytuacja bo babka wlasnie mowi ze czuje sie jak by byla pijana i jak polozna wyszla to jej maz daj sprubowac 😁 i zaczol to wdychac hahaha

ja mam dokładnie ten co laurana i jest chyba najlepszy. widziałam z samej pianki...masakra i koszmar! 🙂 mój kosztował 51zł.
ojj no właśnie czy to taka kupa jeszcze to też nie wiem? 🙂 jak by się coniektóra pospieszyła to za równo dwa m-ce może już miec bobo przy sobie 😁

wzięłam się za szukanie na allegro pościeli razem z wypełnieniem...ale jakoś nic mi się nie podoba 😞 z baldachimu i szmaty zrezygnowałam...bo myślałam że łóżeczko będzie stało w trochę innym miejscu, a stoi na środku pokoju...
czy któraś z Was kupowała już pościel razem z wypełnieniem i tymi ochraniaczami na boki? chyba nasza Anulka, tak mi się wydaje...?!

• Mamusia
Agaa pamietasz jak jeszcze niedawno mowilas ze u ciebie to dopiero poczatek czerwca 🤪 a juz autentycznie koniec puzniej zleci tak samo lipiec a puzniej to u mnie zacznie sie chodzenie na palcach i wyczekiwanie.
Ja sie najpierw za lozeczkiem musze rozgladnac , Anulka kupowala bankowo 😉 takie zestawik 🙂

pamiętam 😁 😁 😁
nie mówię że mi nie leci jak dziki osioł teraz 😁 ale jeszcze do tego 30tc troszkę czasu mam, a potem to już z górki, nawet się nie obrócimy 🙂 dlatego nie ma się co zastanawiać, tylko trzeba gromadzić potrzebne rzeczy, a nie odkładać na kolejny tydzień.

no właśnie takie jak ma Marta mi się podobają, bo wszystko jest. Ale szukam bez baldachimu i chyba znalazłam...
http://www.allegro.pl/item1083555275_6cz_posciel_90x120_serca_matex.html
tylko nie wyświetlają mi się wszystkie obrazki i nie widzę pozostałych wzorów! 🙂