Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

A meżowi to tak właśnie o waszych USG opowiadam albo co juz któa ma dla maluszka takie głupoty 😜
a jak znajomym mówie to też opowiadam: "znajoma z forum " ;D ale nie mówie jakiego :P
ppo co ktoś ma czytć :P
Najsmieszniej jest jak mu mówie po naszych nickach 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hehehe ja też wolę żeby nikt tego nie czytał co piszemy 🙂 mój wie tylko że 'brzuszek" 🙂 dziewczyny z brzuszka 🙂 🙂 po nickach mu nie mówie, bo pewnie i tak by się pogubił 🙂
o Tobie Dosik mu bardziej mówiłam, że się chcemy spotkać 😁

Powiem Wam ze napewno bedzie dzidzius haha 😁 w płec chyba najmniej jest ważna 🙂 a moj by wolał zeby byl chłopak 🙂 a mi obojetne hehe ja tez mojemu opowiadam i mamie tez i tez mowie nickami 😜

• Mamusia
ide sobie kawe mrożoną zrobić, czekam na męża, to znaczy bardziej na autko i jade do mojego pracodawcy uciagac sie o swoje, ciagle z zusu pisma przychodza ze cos nie tak i wstrzymali mi zasilek, jeszcze nei dostalam ani raz! a musze kupic wszsytko, na koncie mam 200zł, a planuje jeszcze zakup wagi 😁 wiec zostanie neicala stówka, szał normalnie

żartujesz Aniu że jeszcze nic nie dostałaś?? kurde to bez przesady, za to jak wypłacą to od razu za te wszystkie m-ce to się nie pozbierasz i nie będziesz wiedziałą co z kasą robic 😁

w ogóle ile Wam jeszcze miejsc na wizyty zostało w karcie ciąży? bo mi tylko 4 😉

Agaa jak idziesz do szpitala to oni tam musza miec Twoje usg z ok 36 tc tak jest wlasnie a kiedy dokladnie mi zrobi to nie mam pojecia. Dla mnie najwazniejsze zeby didziula zdrowa byla 🙂

Mnie zostało 6 miejsc Agulaa 🙂
kurde mam teraz iść na badania krwi i moczu, a ja teraz dostaje te zaszczyki przeciw zakrzepowi
a po nich ponoc wychodzą zawyrzone wyniki i chyba ich nie zrobie i powiem lakrzowi ze na nastepna wizyte je wykonam 😉

tak można bo ten lekarz się z ginekologiem konsultował i można przyjmować tą najmniejszą dawke 🙂
tyle ze to zaszczyki w brzuch ;/ tzreba taką fałdke zrobic i wbić, wprawdzie igła jet maleńka ale zawsze jest przerażona przed tym :P