Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja wlasnie patrze na aukcjach wozki normalnie za smieszne pieniazki mozna wyrwac dobry markowy wozek np. taki http://offer.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewBids&item=180523666775
Nosz kurde za 120 funtow 🤪 tyle to babka chciala za polski wozek a tutaj 🤪

Oj dwupaczki dwupaczki jak Wy sobie lubicie rozne rzeczy dopowiadac!! 😁 Pisałam ze jestem u mojego tak? Tak! fotka była robiona prawie 3 lata temu! Haha głuptaski! i jakie zboczuchy do tego 😁 Ja nie mialam robionych badan na HIV ale jak bede refundowane to prosze bardzo zrobic moge. Co do gofrów ja jadloam wczoraj i byly pyyyycha 😁 i chyba tyle mialam do nadrobienia i nie rozpisywac sie za bardzo zwłaszcza ranoo!! 😘

• Mamusia
hej zboczki 😉
Wy normalniee niee.... reca opadaja 😜 ahahaha
Biedna nasza Malutka...co oni ci dokuczaja... ja wiedzialam ze to stara fotka, i ze jestes u pazdziocha 😜
Aga... a pieluszki dla ciebie?? nooo wiesz Ty co..ty ty niedobra bedziesz lulac w gatki 🤪 i nie wiem o jakie zakladki chodzi.. snilo ci sie 😜 ehhe
Elus koles niczego sobie ale krystian lepciejszy 😜
Loli jak mala sie rzucala bo nie zaczailam tego, i te skurcze?? czy znowu cos tam gdzies przeczytalam?
Aniu trzymam kciuki zeby ten fako Ci zaliczyl i Cie juz nie meczyl 😘
Aniu to o tesciowej ahahah dobre 😜
co do jedzenia... pychota wszystko co wymienilyscie 😜 ehhe

Ja juz dawno nie spie bo jakis pajac od 7 chyba naprawia sobie brame od garazu i rabie jak porabany 😠 😠 😠 pol bloku pewnie idiota obudzil 🤨
Ehh moj osiol poszeld po pracy wczoraj na piwko i siedzial z takimi tam znajomymi , a "ci jego przyjaciele" siedzieli tez tam i glupie podteksty miedzy soba.... nie zeby centralnie do karola ale wiadomo bylo o kogo chodzi... ehh przyszedl i tak mu przykro bylo... az mi go zal ale co tam wkoncu moze otorzy oczy i bedzie widzial jacy oni sa 😉

Ja zarloczki ide na szamke i lece szybko na targ puki nie ma takiego slonca, po jakies klapki zeby te opuchniete giry wetkac i po utrzymywacz mleczarni 😜 ahha czyt. stanik 😜

• Mamusia
hej laski tradycyjnie 30 stron musiałam nadrobić ,ale warto było takie fotki tam wstawiłyście...szok....ale z was sztuki heh 🤪ja badania na HIV też jeszcze nie miałam...ale za to dziś byłam na pobraniu krwi na normalne badanie i TSH,HBs no i mocz jutro do lekarza ogólnego pójdę z tym ciśnieniem ,a w piątek do gina..uparł się to nich ma te badania
ALE wczoraj mieliśmy szczęście w pechu....staliśmy na parkingu i jakiś facet w nas z lekka puknął cofając....nasz samochód tylko lekko do wyklepania będzie naprawa wyjdzie nas może ze 150 zł a facet dał nam 450 na naprawę.....wolał się dogadać niż wzywać policję nam też było to na rękę czyli 300zł wczoraj zarobiliśmy.....mamy znajomego mechanika dlatego nam to za grosze zrobi i zyskaliśmy 😜 😜 😜 😜 😜 a przyznam ,ze akurat ta kasa nam się przyda 😜 😜 😜
jeden minus to to ,że się trochę przestraszyłam i niepotrzebny stres dla maleńkiej ale jest ok.
Jutro już naprawa ,więc super nam się ''poszczęściło''.

hej żabki 🙂
u mnie dziś wielki dzień nastąpi o godzinie 16:10 😁 już się nie mogę doczekać!!!

mnie zaskoczyła ta wiadomość o HIV, bo rozmawiałam ostatnio z moim ginem o tym i on się wściekał, że właśnie oni tam w krwi pracują a nie mają pewności z jaką pacjentką mają do czynienia...a tu proszę 🙂 na pewno więc mnie skieruje, bo sama to chyba bym nie poszła, chociaż mocno się zastanawiałam 🙂

Aniu i co? 🙂 na co to dino-teściowa się darła? i ile ma już lat? 😁

sioperka ale farta mieliście 🙂 ja na takim umawianiu się niestety nie wyszłam tak dobrze jak Wy, bo musieliśmy w cholerę dopłacić...bo nie zauważyłam że pękł też tylni reflektor...także cieszę się razem z Tobą 🙂 bo kaska się przyda 🙂 obojętnie jak zdobyta hehe

a mój M dzisiaj rano wstaje idzie do łazienki i takim smutnym głosem woła "Aguuuuś, chyba się coś ze mną niedobrego dzieje...." - myślę sobie 'ODPADŁ MU!! SPRUCHNIAŁ Z NIEUŻYWANIA!!" 😁 😁 wchodzi do sypialni i pokazuje na swojego migdała!!! aaaaa wygląda jak chomik! 🙂 borok mój 🙂 wywaliło mu strasznie 🙂 ale nie boli go to...więc nie wiem, może to węzeł chłonny...ale wygląda przekomicznie i słodko 🙂 mrrrr 😜 ja tam często mam takie choroby węzłów czy migdałów, więc dostał moje lekarstwo i poszedł do roboty 🙂 a wieczorem zobaczymy sobie film 😁 😁