Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

jak prywatnie chodzę to gdzie ma być to ktg? 🙂 skoro płacę to mogę tam dłużej siedzieć....ale tyle razy juz tam byłam, tyle razy były kobiety w bardziej zaawansowanej ciąży i jakoś nigdy tego ktg nie odnotowałam...to by musiało być koło kozetki, a tam nic takiego nie ma!

to ciekawe czy u nas poród w wodzie jest płatny???? pewnie tak, bo więcej osób by się na niego decydowało....

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A po drugie AGus moj nie moze wymieknac ;/ poniewaz sam wysilek pewnie cie tak dopierniczy ze sama nie bedziesz wiedziala co dookola sie dzieje a ze ja angielskiego nie znam an tyle i jeszcze myslec co ona gada to przecierz masakra i dlatego on MUSI byc przy mnie nawet zeby mi mowic co mam robic kiedy przec a kiedy cos ...

• Mamusia
Wyobrazasz sobie w pol godziny zeby ci sie zrobilo rozwarcie na 10 cm 😮 przecierz to bys chyba z bolu umarla 🥴 gdyby to sie tak szybko dzialo prawidlowo chyba 1 cm na godznke powinien sie robic kochana 🙂
A parte moga trwac 30 min 😁

Loli Twój suwaczek jest takim naszym wyznacznikiem upływającego czasu 🙂 jako jedyny z tych co mamy tutaj na forum 🙂 bo moje to kompletnie pokręcone, każdy chodzi jak chce 😜 wkurzę się to wszystkie polecą do chasioka 😉

ja nie wiem, piszę tylko tak na podstawie tego co czytałam o porodach innych dziewczyn 🙂
przykładowo: wieczór. zasypiasz. budzisz się koło 4 w nocy bo jakoś ci mokro, macasz a tam mokro i wody i w ogóle bleee rzeczy 🙂 no to budzisz swojego. on się zbiera, Ty się kąpiesz i ubierasz. jedziecie. w szpitalu stwierdzają że to już. na odrzutowiec, push push i już słyszysz głośny ryk dzidzi 🙂
moja koleżanka parła tylko 4 razy i mała była na świecie 🙂

wiadomo...każda kobieta jest inna...liczmy na to że my należymy do tych którym będzie łatwiej 😜 a jak nie...to też będzie co opisywać na forum 😁

Aguś nie, nic kompletnie nie wie 😁 i niczego się nie spodziewa 🙂 taki spóźniony prezent na dzień ojca 🙂

• Mamusia
No ja tez mam cicha nadzieje ze to jakos szybko, sprawnie pujdzie 😉 i bede normalnie zachwalac i mowic kobiet ze porod to nic strasznego 🙂

Kurde super niespodzianka a co szykujesz jakas romantyczna kolacja przy swiecach w odrobina winka ?

• Mamusia
witam ponownie Agaa super pomysł z tym spóźnionym prezentem....ale ja tam mojemu mówiłam ,bo chce żeby był obecny przy tym usg bo jeszcze nigdy nie udało mu się być i wiecie skoro tak zabule to chociaż niech on też ma radochę 😁 ja już mam całe mieszkanko wysprzątane i obiadek gotowy mój będzie za godzinkę ,a potem na miasto i na grilla do teściów..
a co do tematu porodów to ja nadal póki co o tym nie myślę....no stres he he 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😉 😉 😉 😉

Już wróciłam!!!! Słuchajcie dziewuszki kochane jak macie gdzies niedaleko taki sklep jak entliczek to polecam bo tylko do jutra jest rabat 10% i dlatego my jutro jedziemy po łożeczko!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪

Loli kolacja może i będzie, bez świec i winka 🙂 bo trochę psuje mi wszystko mecz, na który sama też chce popatrzeć 🙂 więc obmyślę to jak będę wracać z Chorzowa 🙂
oj Eluś ja takiego sklepu nie mam... 😞 a na jakie łóżeczko się zdecydowaliście??

Loli u mnie skwar jakich mało 😞 cała się lepie...i nogi mam spuchnięte znowu 😞 a czeka mnie podróż w gorącym aucie bez klimy 🙂
jak Ty będziesz sprzątać łazienkę z nowymi pazurkami??? 😲

A moj maluch to chyba juz reaguje na glos tatusia! Wczoraj jak sie zobaczylismy na przystanku i tylko dał buziaka i powiedział cos tam to takiego kopa dostałam ze głowa mała 😲

• Mamusia
Loli przy okazji pazurów....próbowałam metodą wodną.........i wielka kupa.....!!!!!!!!nie wiem czemu ale lakier robił mi się w koralik zamiast się rozchodzić .....jeden tylko się rozchodził po wodzie ale momentalnie zasychał i robił się z niego kożuch.......czemu??????jak ja mam to zrobić może lakiery jakiejś firmy konkretnej?????lub coś do wody się dodaję bo ja już nie wiem..... 🤢 🤢 🤢 🤢