Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Eluś mi się bardziej żyrafka podoba 🙂 🙂 fajnie i tanio Wam wyjdzie! 🙂 super że nareszcie z tym ruszyliście 🙂
a te badanie mam o 16;10, więc zaraz spadam się wykąpać...fryzury nie robie, no nie? 😜 chyba mnie na samolot nie weźmie....???? co myślicie? 😜 a jak weźmie to trudno...już więcej u niego się nie pokażę 😁

[URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3af1a7862bd2710d.html][IMG]http://images38.fotosik.pl/305/3af1a7862bd2710dm.jpg[/IMG][/URL] a to moje robione juz kilka dni temu i dlatego nie w najlepszym stanie juz 😁

• Mamusia
Sioperka najlepsza jest woda zimna i tak jak wlasnie Eluska napisala zalezy to od lakierow zeby nie byly one geste , ja uzywam jednego wlasnie tylko co mi sie rozprowadza bardzo dobrze jakis zwykly najtanszy a na to klade jakies lepsze i wtedy wychodzi a to ze robi ci sie korzuch to dobrze i tez trzeba brac pod uwage to ze musisz to wlasnie robic cos szybko zeby ci to nie wyschlo..
Kurcze musisz poprubowac pokombinowac mi za pierwszym razem tez nie wyszlo...

Haha no faktycznie smiesznie to zabrzmiało 😁 Tzn jezeli chodzi o lozeczko bo jeszcze sie waham miedzy takim innym ale pewnie zostanie juz tamto. Moj zaraz przyjdzie wiec zmykam za chwile ale pozniej bede 😉

• Mamusia
Hej 🙂 ja wlasnie siedze u rodziców, wiec moge cos w wolnej chwili napisac 🙂 ja mam dzis wizyte o 18.30, zawsze mi robi USG, a że dawno nie mialam norlanego badania to pewnie tez mi zrobi:/
widzialam, że pisalyscie o oznakach porodu.. jak odejda wody to bez wzgledu na to czy masz skurcze czy nie, to bezzwlocznie nalezy sie zglosic do szpitala, w sumie to cos mi sie kojarzy ze moga sie sączyć nawet i 4 dni, ale to juz musi byc pod nadzorem lekarza.
U mojego jest KTG, ale nie w gabinecie, a tam gdzie babki mierzą ciśnienie itp, znaczy sie w rejestracji. I chyba sie dopiero robi jak sie zglaszam na poród lub jak cos sie dzieje, wczesniej raczej nie.
I u nas na porodowce za nic sie nie placi (przynajmniej oficjalnie), no tylko za stroj do porodu rodzinnego, ale mozna go kupic wczesniej w sklepie medycznym.
A co do Męża przy porodzie, to ja jak na razie jestem bardziej przerazona tym porodem, niz Mój uczestnictwem w nim 🙃

No nie kondycja nie ta sama 😞
juz mi się nic nie chce 😁
była teściowa i bardzo smakował jej obiad odziwo nic bez pokrzywień itp :P
jakiś dobry dzień chyba miała 😜
miedzy czasie zdązyłam się z moim pokłócic 😠 😞
ehhh 😞

• Mamusia
Eh no tak to jest wlasnie cos jest lepiej a drugie sie spieprzy ale glowa do gory Domi :*
Napewno sie pogodzicie szybciutko 😉
Szczerze to ja tez jestem padnieta juz po tym sprzataniu lazienki 🤪 🤪
Dobrze ze obiad ugotowany bo chyba bym padla :/

Rzekomo już się pogodziliśmy, ale wkurzył mnie dziś pożądnie 😠
ma wolne i jedno co robi to leniuchuje o wszystko musiałą dzis sie go prosic i wszystko robił z łaską
😠 😠 😠 😠 😠
A ja obiad, sprzątanie i wszystko co w domu...

No dziś był wyjatkowo wkurzający, rano chwile był dobry a póżniej to jakby go coś w dupe ugryzło :P 😠
jeszcze teraz podeszedł i widział że pisze o nim :P
i tekst: " już poskarżyłaś się swoim brzuchatką jaki to ja zły jestem" 😁
Loli to widzisz łądnie będzie Ci pielęgnował stópki 😁