Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
O jaaa...Aż tyle to ja bym nie dała. Zresztą KRystianowi mówiłam wtedy, że to coś ok.300zł kosztuje. On wie, że ja i tak wsio po swojemu zrobie i nic mnie nie powstrzyma. Prędzej czy później zawsze mam to czego chce 😜 A on zawsze jest na nie i jak ja zrobię po swojemu to wtedy uradowany bo jednak fajno jest 🙂

• Mamusia
myślę ,że jak nie będzie żadnych komplikacji to w kolejnej ciąży będę chodziła do ordynatora z naszego szpitala ,bo nawet w porządku facet i publicznie przyjmuje.....ale zobaczymy....może znów będę się bała służby zdrowia po szpitalu i jednak prywatnie będę chodzić......zależy jak mi poród pójdzie....

super 😉 bo myślałam że napiszesz że nie myślisz o następnej ciąży 🙂
czy w ogóle któraś z Was jest święcie przekonana że chce tylko jedno dziecko?
mi osobiście jest ciężko powiedzieć...mi by może jedno wystarczyło, ale mąż upiera się przy większej ilośći.... 🥴

• Mamusia
ja jestem święcie przekonana ze chcę mieć przynajmniej 3, ale tak wiecej niz 4 to chyba nie 😁 a mój powiedział że 3 to jest minimalne minimum a ze on by 5 chciał 😁 ale narazie 1, a później może 2 tak jedno po drugim ale to jak dobra praca bedzie i troche wiecej stabilizacji. a 4 to sobie zostawie rezerwe na ewentualna wpadke :P

• Mamusia
Aguś mi zawsze mama tłukła do głowy teksty typu NIGDY NIE MÓW NIGDY ORAZ WYRZEKAŁA SIĘ ŻABKA BŁOTA 😜 Bo to wiadomo co nam się zachce? I jak potoczy się nasze życie?
Mnie napewno będą hamowały warunki mieszkaniowe. Mamy tylko dwa małe pokoiki. A jak będzie chłopak i dziewczynka to jako nastolatkowie jak przeżyją w jednym pokoju? No i lekarz nam nie każe przez następne kilka lat zachodzić 🙂

Mam od czasów Norge takiego kolege...Michała. I on do mnie ciągle wypisuje i że tak powiem...Chętny jest do przygarnięcia mnie 🤪 O jacie....

ach te Michały 🙂
kurcze to ja góra górzysta chce dwójkę...i te drugie potraktuję jako ewentualną możliwość wpadki, jak mi się odechce jeść tych tabsów okropnych 🙂 🙂

słuchajcie, mam plana na kolejną tabelkę taką tylko dla nas, ale na początek potrzebuję takich info:
imiona tych dziewczyn, może wiecie:
kaziczka
Myfffa
Arana

a później znowu Was o coś poproszę 🙂

no i teraz prośba no 2 🙂
jeśli tylko macie ochotę, to na mojego maila [email protected] wyślijcie mi wiadomość z Waszym nr telefonu, żebyśmy miały ze sobą kontakt w czasie naszych porodów 🙂 wiecie o co chodzi 🙂 chyba że wolicie napisać tutaj na forum?
obiecuję nie udostępniać tabelki tutaj na forum, tylko odesłać gotową na maila 🙂
bez przymusu of kors 🙂

będę się co jakiś czas upominać, tym co tego posta nie zauważą 🙂

ok, jak przyjdzie to zapisze 🙂 Sioperka a nie jest to jakiegoś rodzaju przygotowanie psychiczne...? 🥴 chociaż trochę mi się w głowie teraz po tym filmie kręci....