Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

no też tak myślę, ale skoro to tak mało kosztuje to musiałabym zobacczyć czy to nie jest jakiś plastikowy bubel 🙂
z filmikiem mam tak samo, coś próbuję nakręcić...cisza....wylączam nagrywanie to wariuje 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Z tymi miesiacami tez wlasnie cos takiego slyszalalm ze lepiej.
A ja to chyba nawet babce zla date miesiaczki ostatniej powiedzialam z calego tego zamieszkania i stresu jak poszlam na wizyte o kilka dni sie pomylilam i moge juz wsumie byc sierpniowka jak Anulka ale dokladnie co ma byc to bedzie 🙂
Agus podaj swoj nr gg tak na wszelki wypadek jak by sie cos kiedys zaczelo 😁 to do ciebie napisze 😁 na szybkiego 😁
No to super ja czekam na paczke z pl dopiero dostane ja pod koniec lipca wjec wtedy bede widziala czy czegos mi brakuje czy nie..

poszło na maila 🙂 jak byś nie zdążyła napisać na gadu to czekamy tu z niecierpliwością na smska 😉 chociaż do tego daleko tak jak mówisz 🙂
widzisz, ja mam tą różnicę prawie 3tygodni i też coraz częściej się zastnawiam czy mu dobrą datę podałam....ale co tam 🙂

• Mamusia
Ok Agus dziekuje :* zaraz sobie odbiore 🙂
A na sms'ka to jak by cos to napewno moze i zadzwonie 😁 heh nie wiem okaze sie 😁
Jak ty pierwsza nie wyladujesz na sali 🙂
Bo jeszcze moze byc i tak ze i ja moge przenosic 😁 roznie to jest
Ale data miedzy 5 a 21 to dosc sporo roznicy ciekawe kiedy sie urodzi 😉 Ewusia twoja 🙂

• Mamusia
wrześnióweczki kwietniówkowe kciuki za was zacisniete, a chyba całe forum juz wie ze one maja moc

mnie pielegniarka tez majke mierzyła jak ilona napisała wyszło 64 a jak ja ja sama mierzyłam to było 63

MAMY SIŁE MAMY MOC

no sporo różnicy 🙂 zobaczymy za tydzień, bo mam normalne USG...

hehehe mamy mamy 😁
a wiesz co? ja już się nie umiem doczekać Wrześniówek 2011 😁 😁 ale to dopiero przełom grudzień/styczeń no nie? 🙂

niesamowite to jest no nie? 🙂 moja teściowa będzie płakać, bo w tym roku święta spędzamy u mojej mamy 😁 a nie u teściów 🙂 no coż, tak wyszło 😁
tak, to będą wyjątkowe święta 🙂 mlekiem...i miodem płynące hehe 😁 w sensie cud miód i orzeszki 😁
KARMEL - CIASTkO - CZEEEEKOLADAAAAAAAA 🙂 🙂 🙂 🙂
bije mi z tego ciepła 😁

Aguś to weź się na gadu odezwij 🙂

• Mamusia
Obudziłam się. Wzięłam paracetamol i ścięło mnie bosko z nóg. Już troszkę mi lepiej...Jeszcze tylko gardziołko piecze.
Dosiczkufajnie, że pozbyłaś się tego ciężaru.
Sioperka mi farba w ogóle nie chwyta teraz włosów. Więc sobie darowałam trucie się tymi zapachami. Zwłaszcza, że nasze dzieci teraz już czują zapachy 🙂

Eluśka taka sama kosztuje 50zł? hmm to sobie pomacam w sklepie i zamówie na allegro, bo taniej wyjdzie 🙂 aczkolwiek ni ewiem jeszcze czy aż tak bardzo mi się podoba.
przejrzałam sobie tą listę z kubraczka...i powiem Wam że oprócz kosmetyków i przyborów dla mnie, wózka i nosidełka, to już nic mi nie brakuje...nosidełko chciałabym jeszcze w najbliższych dniach kupic, a wózek sobie zostawie może na sierpień?bo gdzie ja go postawię 🙂 i jak starczy kasy to jeszcze kupię te kosmetyki i dla siebie rzeczy 🙂

buuterfly dobrze że już Ci odrobinkę lepiej! jutro będzie jeszcze lepiej! trzymaj się tam choróbko nasza 😘

• Mamusia
Agaa no to widze ze zakupki dobrze ci ida 🙂 ze juz praktycznie masz wszystko az pozazdroscic az mnie to wszystko przeraza czy sie wyrobie puzniej z tym wszystkim na sam koniec 😞 eh zawsze tak jest jak sie wszystko zostawia na ostatnia godzine ;/
Jeszcze z takim brzuchem ehh

Damy Rady 😁

helołłłł dziewczynki 🙂
ja już po 1 zajęciach w szkole rodzenia - i wiecie co wcale mi się nie podobało 😞 puścili nam z 6 filmów z różnych porodów to już mnie po trochu trafiłało. Ordynator przyszedł i zrobił wykład na temat typów pacjentek 😮 później gadał o komplikacjach 😮 😮 dobrez ze Dawida w tym tygodniu nie było. No ale kilka rzeczów powiedzieli konkretnych: do szpitala to prawie nic mamy nie brać; wiadomo dla siebie koszulkę do karmienia ( do porodu dają "służbową") kapcie, kosmetyki, ręcznik i takie tam, dla maluszka tylko ekwipunek na wyjście, mieliśmy oglądać blok porodowy ale chyba już miały "klientkę" i nas nie wpuścili -może następnym razem. ale słowo daje jak mi puszczą jeszcze jeden film z porodu to SZLAG MNIE TRAFI 😠

Loli lubi serwować filmy z porodów 😁 na pewno jakiś fajny Ci wynajdzie 🙂
ojj to Ci powiem, że na razie to nikt nie jest zadowolony ze szkoły rodzenia...hmm bo ja też nie do końca. Myśmy się chyba spodziewały, że tam będą uczyć oddychać, a najlepiej to niech pokażą jak urodzić bez bólu 🙂 pewnie wszystko to w swoim czasie...
macie co tydzień ta sz.rodz?
Loli, przyjdzie jutro sioperka i mi znowu namiesza czego jeszcze brakuje 🙂 także...tak jak mówisz: damy radę 😁

AGulaa ale fanyy brzusioo 🙂 🙂
ja przed chwilą wróciłam, ehh ale mi gorąco a juz jest wieczór
jutro zamierzam juz pojechać na jakieś zakupy i całe popołudnie buszowac po sklpeach 😁
mam już kilka rzeczy upatrzonych jakie jeszcze chce kupić 🙂
AGuchaa i mozemy się juz na tą kawe umówić 😁 😁 🤪
Widze dziewczyny po szkole rodzenia bez rewelacjii, a macie płatną tą szkołe ??
bo u mnie tylko w Bytomiu jest bezpłątna, w Rudzie 5 zajęc 100zł ;/ ;/ ;/