Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Czesc dziewczynki,
to jakis cud, ze udalo mi sie zalogowac. Nie wiem co jest grane ale mnie to juz wq...
Ale dzielnie na biezaco czytam co tam dajecie czadu.

Agaa Ty dziewczyno w zadnym wypadku nie myj okien. Firanek tez nie powinnac zmieniac. Mowi Ci powaznie. Nie chce Cie zbyt mocno nastraszyc, ale mojej znajomej znajoma myla w 7 miesiacu i skonczylo sie tragicznie. Zreszta moja szwagierka myla tez jakos 7 8 miesiac i jej lekarka powiedziala ze w zadnym wypadku nie wolno!!! W sumie nie powiedziala tylko nakrzyczala na nia porzadnie. Moje okna codziennie wolaja do mnie "umyj mnie" a ja im codziennie "poczekajcie jeszcze z 2 miesiace". Daj sobie spokuj powaznie Ci mowie.

Loli znajdziesz mieszkanko, trzymam kciuki. Jak patrze na Twoj suwaczek to normalnie az ciary przechodza. Idziesz pierwsza na odstrzal, a za toba Agaa (za te okna hehe) 😁

Ja dzis do lekarza, mam wizyte i bede miala robione echo serduszka płodu.
Ale wiecie co strasznie mnie to krocxze boli, czasem wytrzymac nie idzie. Czasem ledwo chodze. Lekarka powiedziala mi ze to normalne bo mialam wszystko tam male i teraz sie rozciagnac musi i przygotowac do porodu ale bez przesady kurde!!!!!

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Iwus :* skarbie nie tylko ciebie przeraza ten moj suwaczke 😁 kazda z nas 😁 hehe
No to super jak bedziesz dala rady to napisz nam jak tam po wizycie u lekarza czy wszystko jest wpozadku. No z tym kroczem tez tak czasem mam ale nie jest to az taki mocny bol , czasem tylko czuje sie jak bym miala dostac miesiaczke :/
Ale jeszcze ciesze sie wolnoscia od podpasek 😁 i tamponow 😁

Agus no ja wiem ale jakos musimy sobie dac rady :*

• Mamusia
W londynie kochana mieszkamy jak ci cos to mowie to dobrze wiesz ze londyn jest podzielony na strefy 1 strefa jest to centrum londynu a ja teraz aktualnie mieszkam na 3 strefie, dolaczam mape metra na samym dole jest metro koloru czarnego i ja mieszkam na South Wimbledon
http://pluslondontravel.com/languages/eg/images/TubeMaplarge.jpg

Jak któras z was ogladala moze , bo teraz sa zawody w tenisa na WIMBLEDONIE ja tam mam jakies 3 min 🙂

umyłam jedno okno....kurde mol! nie namachałam się za mocno, bo tak byle jak, więc może rzeczywiście sobie daruje te dwa jescze...firankami się zajmę:/
wiecie że u mnie w słońcu jest 42 stopnie? 🙂

Iwwwa a czy Ty zechcesz wysłać do mnie miłosnego maila z nr telefonu? 🙂

buuterfly no faktycznie 🙂 dupka na pewno Ci się zmieści, ale musisz wiedzieć czy się fajnie buja, to zrozumiałe 😁
Aguś ja oglądam!!!!! 🙂 to weź tam idź, puść mi smska w która stronę mam na Ciebie patrzeć i mi pomachaj 😁

• Mamusia
witam ponownie Loli biedna życzę Ci ,żebyście jak najszybciej znaleźli coś odpowiedniego i ,żeby już te stresy przez mieszkanie minęły...będzie dobrze coś znajdziecie na pewno!!a co do okien to ja dziś myje w kuchni ,bo jest dość niskie więc nawet wspinać się nie będę musiała i wielkie też nie jest ,a jest tak brudne ,ze szok ale ty Agaa tam nie szalej...

Iwcia zapraszamy 😁
Aguś, może nie miłośniczka, ale od tego roku ze względu na większą ilość czasu to sobie oglądałam 🙂 i dopiero od tego roku łapie o co chodzi w tych gemach i setach 😜

sioperka to też uważaj na siebie, moje jest normalne i też się nie umachałam, ale wale to, poczekam na 37-38tc 😁

• Mamusia
Kurde no ja mam wrazenie ze tylko ja wiem o co chodzi hehe
Ostatnio Loli wstawila nam tu takie ladne fotki, swojego brzuszka i wczesniejsze z muzeum jakiegos chyba muzeum. Dobra niewazne ach jakas zacofana jestem, dzisiaj, moze nie tylko dzisiaj.

Sioperka machanie raczkami nie wazne czy to okna mycie, czy to pranie dywanu itd to napieranie sila. Tzn ze jednak musisz troszke sily uzyc do umycia i reka napirasz na ta szybe. I to wlasnie jest niebezpieczne. Tak tlumaczyla polozna moje szwagierce. Nawet jesli wydaje ci sie ze leciutko muskasz to okno. Ja w kazdym badz razie swoje zostawiam do wrzesnia, albo jak moj maz wroci, czyli niewiele szybciej, albo jak moja mama wroci to umyje, ona z checia heh

iwwwa 😁 dobra, od razu wiedziałam o co Ci chodzi 🙂 noo nasza Loli kusi 😁 a widziałaś Eluśkę? 🙂
bo ja już nie wiem która lepsza, zdecydować się nie umiem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂