Agaa ja to jeszcze młoda siksa jestem hehe dopiero 27 skonczyłam.
Wiesz ja to taka obeznana bo ja po kursie wdż jestem hehe.
To pomyśl sobie jak uczyłam dzieci o seksie? Zakładać gumeczki hehe ich ulubione zajecia to były i do dzis mi emaile pisza "niech pani do nas wraca"
spragnione seksu hehe
wet nie ale z zamilowania mozna tak powiedziec. sami nie mamy takich zwierzątek na szczescie ale jego ciotka ma wiec chodzi do niej i pomaga przy porodach 😜 on to bardzo lubi i żałuje że nie zostal weterynarzem, no ale tak sie życie potoczyło, a pewnie by sie odnalazł w tej pracy bardzo
Agaa no wez na pytania sie odpowiada 😁 a z tego co widze to Ela napiera 😁 nie wstydz sie
Smyrasz ja tan Smyrasz no przyznaj sie nam 😁 hahahahahahahahaha
Nie moge padne zaraz 😁
hehehehe nie mogę, poważnie? 😁😁 Iwwwa 😁 to już wiem skąd te myśli i hasła 😁😁
buuteffly a Ty weź olej tego majkela, bo jakiś dziwny jest! 🙂 Krystek jak się dowie o jego hasłach to mu przywali z basi! albo my to zrobimy!! niech spada na drzewo 🙂
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
i nie odpowiem na to pytanie ☺️ heheheheee
iwwwa
Wiesz ja to taka obeznana bo ja po kursie wdż jestem hehe.
To pomyśl sobie jak uczyłam dzieci o seksie? Zakładać gumeczki hehe ich ulubione zajecia to były i do dzis mi emaile pisza "niech pani do nas wraca"
spragnione seksu hehe
ania87
buuterfly
Loli
Smyrasz ja tan Smyrasz no przyznaj sie nam 😁 hahahahahahahahaha
Nie moge padne zaraz 😁
Gość
buuteffly a Ty weź olej tego majkela, bo jakiś dziwny jest! 🙂 Krystek jak się dowie o jego hasłach to mu przywali z basi! albo my to zrobimy!! niech spada na drzewo 🙂
ania87
Gość
iwwwa
Agaa napewno smyra smyra juz wolniej pisze nawet. zaraz napisze uuuuuuuuuuuuufff i po wszystkim
Gość
Gość