Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
buuterfly jak go nie chcesz to ja go wezme. a co tam... nigdy nie wiadomo kiedy sasiad z wakacji wroci. W sumie jest jeszcze jeden ale.... ymmm..... jakby to ujac tak ladnie..... on to ma..... no.....wiecie ....taki pomarszczony robak ktory zawsze spi, bo sasiad to juz raczej po 80-tce

Loli ja jestem powazna szanowana pania matematyczka i bez rzadnych mi tutaj takich 😁 😁

• Mamusia
no to sie smyrajcie dziewczyny spokojnie, ja spadam obiad gotowac a wy tez nei za duzo tej przyjenosci bo chyba tez do garow na troche pojdziecie a ciezko gotowac 1 reka, takze aga spiesz sie bo sie poludnie zbliza 😁 😁 😁 😁 buzka

• Mamusia
agaa już teraz nie zgrywaj tu takiej wstydziochy 😜 Smyrzesz napewno bobra nie ma bata 😁 😁 😁

Iwwwa wet te weteryniosz ten co u mojego taty w oborze gwałci krowy i świnie i jeszcze trzeba mu za to płacić 🤪 A takich zwierzętowych porodów też się naooglądałam...Wystarczy z wiochy być 😁

• Mamusia
Wy lepiej uwazajcie i nie szalejcie tak po tym porodzie z tymi sexami 😁 bo wiecie ze to jest najwieksze ryzyko i prawdopodobienstwo na zajscie szybciutko w ciaze 😁
Tutaj jest tyle dobrze ze po porodzie lekarze sami ci proponuja antykoncepcje ktora jest tutaj zadarmo 😉 wjec napewno cos odpowiedniego dla siebie znajde.

A i jeszcze jedno nie zdziwcie sie ze po urodzeniu was sex bedzie trwal 10-15 min 😁 bo jak wasi nie robia nic 😁 i nie trenuja to szybko odpadna 😁

• Mamusia
Agaa jak zadzwonisz to juz nic nie zdazysz.

Loli dlatego ja swojego az do Anglii wysłaąłm zeby trenował, bo tu za blisko, jeszcze dzieci narobi, a tam i na alimenty bedzie go stac.
Niech trenuje chłopak bo nie wie co go czeka.

Kurde na poczte musze isc a jeszcze sniadania przez was nie zjadlam i ruszyc mi sie nie chce