Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Też nie wierze ze te rekalamy zlikfidują :P
No przyjażnie dość dość 😁 może sobie też raz wypróbuje jeszcze przed narodzinami al jakos
się obawiam :P

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dokładnie...nie wiem czy to jest sposób żeby dzieciaki nie jadły...a ze starszymi dziećmi co?? albo np z nami? 🙂 ja na czas ciąży sobie chipsy odpuściłam, ale tak to nie powiem...lubiłam bardzo 🙂 i nie potrzebowałam do tego reklamy 🙂

hehe widzę że Cie Domi też przekonała 😁 tylko hmmm czy jak byśmy teraz zrobiły na próbę czy to by nie pobudziło skurczy porodowych? bo po to m.in też robi się ją przed porodem....

• Mamusia
nie wiem agus 😜 mi z tamtego otworu leci jak z kranu i bez lewatywy wiec nie wiem.. poczekaj bo Loli tez mowila ze organizm sam sie oczyszcza przed porodem 😉

Ide laski bo musze sie ogarnac, jutro ten durny egzamin na prawko... ☺️ pewnie znowu nie zdam, a jak nie zdam to odpuszcze bo na nastepny to chyba pojade spakowana do szpitala i odrazu na porpdowke L ... 😜

• Mamusia
W takich pozycjach to ja inne rzeczy robię niż enemy 😁 No to taka ludzka rzecz ta lewatywa ale jak sobie pomyślę, że mam sobie jakieś płyny w odbyt wciskać to mi jakoś tak bleee. W ogóle jak ja się mojego lekarza zapytam czy mam sobie zrobić sama w domu czy w szpitalu mi zrobią 😮 Zrobie w domu i po pięciu minutach takie mnie skurcze chwycą, że nie wyrobie i będę musiała jechać a jak jak z dupki będzie ciekło 🤪 Zasram auto 😁 😁 😁 Aaaaaaaaaaa kupię sobie takiego pampersa jak dziadkom się zakłada na drogę 😁 😁 😁

Anula nic nie mówiłaś że egzamin już jutro!! tym razem musi się udać, bo jak nie to naślesz na niego nas, a my już mu lewatywke taką strzelimy że się chop nie pozbiera 😁

buuterfly dlatego chcę zrobić wcześniej i zobaczyć za ile zareaguje i przez ilę będę sobie tak reagować 🙂

tu pisze:"po dokonaniu wlewu odczekać w OBRANEJ POZYCJI aż do wystąpienia uczucia parcia ( 2-5 min ) i dokonać wypróżnienia" nic wiecej...

czytam ostatnio często forum lipcóweczek 🙂 bo to nasze prawie sąsiadki 🙂 z jednej strony to im zazdroszczę że to już się wszystko w około nich dzieje, a z drugiej...te czekanie jest straszne!!

Agula też zagladam na lipcóweczki i na sierpniówki 😁
jejku tak sobie myśle nie długo my będziemy na tym "głównym planie" 😁
jejkuuu ten czas tak szybko leci 🙂

• Mamusia
e szybkie ma dzialanie, gorzej jak nam odrazu odejda wody bo to trzeba odrazu do szpitala a jak dostaniemy skurczy to mozna sie isc wykapac w przed wykapaniem lewatywke sobie strzelic i do szpitala.
No Agus tez bym juz chciala miec to za soba, ale jak sobie pomysle ze juz tak niedlugo to troszke sie denerwuje wiadomo 😉

Z jednej strony + a z drugiej -

poważnie Ci szybko leci? bo ja właśnie z moim wczoraj o tym rozmawiałam...i jemu też się dłuży....mi też, bardzo!! wcale mi to szybko nie zleciało...może teraz po 30tc przyspieszy, bo będzie bardziej intensywnie 😁 ale ogólnie to się wlecze...już nie pamiętam jak to jest nie być w ciąży 😁

no to widzisz Dosik zupełnie inaczej mamy 🙂
kurcze wykąpałam się...użyłam Veet'a i kurde mol! coś mu się mało podziałało! skubany no 😜 może jutro poprawie hyh 🙂

dobra dość na dziś 🙂 idę coś do meczu przygotować i popatrzeć jak Niemcy żegnają się z mistrzostwami ( ehe.... 😜 )...oraz na urodę Hiszpanów 😁
do jutra kochane 😘 😘 😘

• Mamusia
Oj weźcie wy tak nie marudźcie...A jak się wam tęskni do chłopa to pomyślcie o mnie 😞 Wszystko na mojej głowie. Nawet z psem wielkim który waży 31,8kg ja muszę latać po wetach. A przydał by się ktoś żeby latał mi po urzędach, płacił rachunki, podskoczył do bankomatu po szybkie zakupy itp.

• Mamusia
Wszyscy ogladaja mecza 😁 i 1:0 dla Hiszpani 😁

Agusia nasza pewnie strzezy teraz zabki przed telewizorkiem i chipsy wpiernicza 😁

Ja bylam wlasnie ogladac mieszkanie ale znow lipa juz mam zalamke totalna 😞

• Mamusia
Masakra z tymi mieszkaniami 😞 Ja oglądam Alfiego na polsacie...I popijam pepsi. Lolinko a może gdzieś w sklepach czy gdzieś pozostawiaj ogłoszenie , że szukacie? A Twój w pracy pewnie już pytał co nie? Ja to już bym chyba ludzi na nk obcych wypytywała 😞

E Viva Espana 🙂 🙂 🙂 🙂 no pewnie że się cieszę 😁 aż musiałam wejść jeszcze na kompa i napisać mojej wrednej koleżance która była za niemcami taka pewna że przejdą! no ok, ale to nie forum piłkarskie 😁
chipsów nie jadłam Loli kochana, bo sobie ich ostatnio bardzo odmawiam...ale za to Mich mi loda przyniósł takiego dobrego...z Korala Koktajlowy! mniam! wcześniej te czereśnie i na kolacje makaron z sosem i mam wrażenie że pęknę!! pewnie będą mi się sniły koszmary...
i nogi mnie strasznie bolą! tak dziwnie, inaczej...jak bym z Morskiego Oka wróciła 🙂

Dosik powaga będziesz czekać na swojego? powodzenia jutro u tego ortopedy! daJ znać co i jak.

buuterfly no Ty to dzielna babka jesteś że sobie sama radzisz 🙂ale już już niedługo 🙂

chyba sobie jeszcze jakiś serial w necie zobaczę...bo coś mnei spanie nie bierze w ogóle...
buziaki i do jutra :*

widziałyście ten wątek?
http://www.brzuszek.net/forum,odp_opozniona_owulacja_a_termin_porodu,2,111880.html,str=0

dziewczyny mówią żeby sugerować się terminem z USG! czyli wielkością dziecka!! no to kurde kiedy ja urodzę? 😜 koniec września czy początek?? 🙂
wiem wiem, kiedy dzidzia będzie chciała...