Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hmm ciekawe, dzidzia kiedy bedzie chciala wyjsc to tak czy inaczej wyjdzie o wlasnej poze..

Ela no przerabane z ogloszeniami, a ze sklepami to nie wiem raczej nie bardzo musiala bym chyba w kazdym poprzyczepiac a ich jest tutaj tyle ze bym chyba nie wyrobila, a tutaj tyle sie ludzi przekreci i na takie zeczy raczej nie zwraca uwagi a na nk raczej sie nie oplaca bo jak ludzi maja cos do wynajecia to sie oglaszaja na takiej polskiej stronce, ale co z tego jak dzownisz i mowisz ze dzidzia to ci dziekuja i tyle...
A jak juz cos jest, to w takim stanie ze pozal sie boze...
Najlepiej by bylo znalesc pare ktora sama ma dziecko i ma jakis wolny pokoj ale czasami raz na ruski czas sie tacy ludzie oglaszaja kazdy woli sobie sam mieszkac wiadomo ze wygoda 😞 nie wiem ja sie juz zalmalam, kazdy dzien tak leci ze juz nie wiem 😞
Tez ogladne jakis film i sie poloze bo brzusio mnie cos zaczol bolec, i wogule zauwazylam ze moja mala daje jakies marne znaki o sobie juz nie kopie tak 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

loli tez mieszkalam w Londynie 1,5 roku temu wrocilam do Polski i zawsze byl problem z mieszkaniem jak fajne to cholernie drogie a jak tanie to syf.Ja zawsze szukalam przez agecje jest to wydatek na poczatku bo depozyt i miesiac z gory ale mieli pozadne oferty jest tez strona www.gumtree.co.uk nie wiem czy ja uzywasz? powodzenia w szukaniu trzymam kciuki 🙂

cześć brzuchaczki!
a ja dzisiaj pierwsza? kurcze, chyba pierwszy raz 🙂
niewyspałam się, bo do przed 1 oglądałam seriale, a przed chwilą dostałam smsa od koleżanki "na dobry początek dnia poprawie wam humor, inni mają gorzej od was - wlasnie rozwaliłam auto" - co mnie to kurde obchodzi? i po co ten sarkazm? dziwna jakaś 🙂

Loli masakra z tym mieszkanie...współczuję, ale cały czas trzymam kciuki żeby coś się znalazło!

wiecie że u nas od dzis przynajmniej do wtorku upały ponad 30st? w sobotę widziałam nawet 36!!!!!! o zgrozo 😜

Hey Brzusie 🙂
]a wróciłam od ortopedy właśnie 🙂 robili mi ten rentgen byłam przerażona tak się bałam 😲
lekarz powiedział że to jest delikatne pękniecię 5 kostki i takie cos się leczy don 6 tygodni w opasce uciskowej, ale nie jest nic połamane ani przemieszczone wiec nie potrzeba żadnego zabiegu naszczęście 🙂 Ale musze jak najmniej obiciążać tą noge 🙂
Nie musiałąm wczoraj an niego tyle czekać bo zrobił mi niespodzianke i przyszedł normalnie 😁
odwołali tą inwentaryzacje 😁
bałam się że tu dużo stron będzie ale widze cichutko 🙂

• Mamusia
Kurde...Wczoraj pisałam z koleżanką z pracy. Jej siostra była w ciąży z drugą dzidzią. Poszła na USG , a lekarz do niej, że bardzo mu przykro, ale dziecko miało jakieś tam wady i niestety...Nie żyje 😞 Biedna...Siedzi w pokoju zamknięta i płacze. Wpuszcza do siebie tylko mame i siostre 😞
Nosz kurde Loli...Ja to już nie wiem jak Ci pomóc. Żeby chociaż ktoś zgodził się na jakiś czas wam wynająć. Bo co wy biedni zrobicie??? No już mi się poprostu po nocach śnicie tak mnie wkurza to , że siedzicie tam i nie mamy jak wam pomóc. Ludzie serca nie mają...
Aguś słyszałam o tych upałach. U mnie choć o tyle dobrze, że chyba ten zastrzyk pomógł mojej piesce bo się nie czuchra już tak bardzo w ogóle żywsza i wesoła taka jest 🙂

• Mamusia
hej laski! a wy wczoraj znów o tej nieszczęsnej lewatywie.....AGAA SZACUN KURDE JA SIĘ NIE ODWAŻĘ JEJ KUPIĆ.....MĘŻA TEŻ NIE WYŚLE WSTYD.....HMMM A TE Z ALLEGRO SĄ STRASZNE.......Agaa kup mi tez i wyślij pocztą he he 😜 😜 😜 😜
ANIA 8888 trzymam kciuki za prawko oby ci się udało no i Dosik super,ze z nogą to nic poważnego 🙂
Loli nie ty jedna szukasz mieszkania i masz problem ,więc się nie martw my też chcemy zmienić a jak na razie nic nie ma albo okropnie drogie...ale w końcu coś obie znajdziemy 😎 😎
ale dziś u nas upał.....zdechnę... 🤢 🤢

Nie nie przyjechli jeszcz Aguś 🙂
dzisiaj będą dopiero, wczoraj nie załatwili wszystkiego i dlatego nie dotarli :P
Buuterfly: jejku 😞 umarła bym tam na jej miejscu 😞 😞 tragedia 😞

• Mamusia
ja pierdziele biedna ta twoja koleżanka buuterfly ja też to przeżyłam i do dziś jak tylko wspomnę to na oczy nic nie widzę tak się ryczeć chce.......pocieszenia nic jej nie dadzą lepiej dać się jej wypłakać...w końcu się z tym pogodzi...mi minęło dopiero jak zaszłam w drugą ciążę...chociaż do dziś się boję czy wszystko z maleńką dobrze 😞

• Mamusia
ogólnie to my już jakiś czas temu chcieliśmy zmienić mieszkanie właśnie ze względu na mała ,bo tu u nas jest ogrzewanie gazowe=czytaj w h...drogie ,więc nie wiem jakby to było z opłatami za gaz gdy mała się urodzi wiadomo,ze trzeba przy małym dziecku porządnie grzać i nawet za 3 miesiące 2000 zł mogło by nam przyjść za samo ogrzewanie a tak ta zwykłym bloku ogrzewanie za darmo praktycznie ,więc dlatego....

ja się teraz boje po tym rtg 😞
ginekolog powiedział ze nie zaszkodzi ale jakos i tak mam stresa i do czasu az nie zobacze Kacperka na USG i lekarz powie ze wszystko ok to się nie uspokoje 😞

sioperka no to też trzymam za Was kciuki! może jeszcze się uda przed porodem! a Ty też dzielna dziewczyna jesteś Ci powiem! ja sobie nie wyobrażam...baaa! a o staraniach o następne dziecko chyba by nie było mowy! także jak my to tu mówimy: SZACUN 🙂 😘

Domi nie bój się słońce 🙂 zasłonił Ci brzuch??

Tak zasłonili jednym tak ogromnym fartuchem ołowiany na to jeszcze 2 kazała przytrzymać takim
mniejszym ołowianym, i rękami zasłaniałam a pod tym fartuchem jeszcze bluze zapiełam a tak cała latałam ze strachu ze ta pani od rtg nogi nie umiała ułożyć mi ☺️

• Mamusia
mimo wszystko trzeba patrzeć w przyszłość chociaż nie wiem co i nie wiem jakby się odechciewało wszystkiego.....dziś już pół roku by miało moje maleństwo....ale jeszcze się kiedyś z nim spotkam 🙂a póki co czekam na moją córeczkę 😁
a mieszkanie to jakieś 4 miesiące jeszcze na znalezienie mamy ,więc to się da 🙂

• Mamusia
😘Z tym, że oni już mają córeczkę więc Justynka w miarę szybko będzie musiała się ogarnąć dla małej. Oliwka jeszcze nie rozumie co się dzieje. Dopiero chwaliła się wszystkim kto wchodził do domu A WIESZ? MAMUSIA MA DZIDZIE W BRZUSZKU 😞 Lepiej o tym nie myśleć...I też jestem zdania , że lepiej dać się wyryczeć i wykrzyczeć niż mówić ból minie, postaracie się o nowe...Jak by dziecko to była rzecz zamienna.
ALE LASKI NASZE DZIDZIOLKI SĄ ZDROWE I ZOSTAŁO NAM TAK NIEWIELE, ŻE NIC SIĘ NIE STANIE NA PEWNO I WSZYSTKIE NIEDŁUGO WRÓCIMY ZE SZPITALI OBOLAŁE ,ALE SZCZĘŚLIWE Z NASZYMI MALUSIMI ZAWINIĄTKAMI W RĄCZKACH 😘 😘 😘
Trzymajmy kciuki za nasze cukrzyczki, eloite, anulke i szantaże emocjonalne na egzaminatorach, Lolinke i Sioperke i ich kąciki mieszkalne 😜

Dosik bo się naczytałaś i pewnei Ci naopowiadali jakie to szkodliwe są promienie RTG...ale nie bój się, wszystko na pewno będzie OK! a już niedługo 3D będziesz miała to Ci cały ten stres Kacperek wynagrodzi 🙂

masz rację Magda...ale to i tak jest do podziwiania 🙂

Agusia marze już o tym by go zobaczyć nie moge się doczekać 🙂
Buuterfly dokładnie będe zdrowiusieńki nasze malenstwa i nie długo wszystkie będziemy pokazywac zdjecia itp 🙂 i wszystkie trzymamy za siebie kciuki by było jak najlepiej !! ;* 🙂