Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

sioperka oczywiście oczywiście!! cieszę się jak najbardziej, że jest zdrowa i fajnie rośnie 🙂 wczoraj byłam troche przerażona że już ma AŻ tyle, ale dzisiaj spokojnie 🙂 tylko myśl o cesarce troche mnie mrozi, ale i do tego mam czas żeby przywyknąć 🙂 przynajmniej będę znała dokładny dzień porodu małej 🙂 a jak już będzie rozwinięta w 38tc to może wtedy już robią mi CC, bo po co mam się męczyć? 🙂 ciekawe czy tak na życzenie u nas można....
i kaj tam po lesie chodzicie i podglądacie???? o Wy sioperkowate świntuchy 😁 😁

Anuś kochana87 🙂 nie zostawię Was, to tylko głupi termin z USG 🙂 moja Ewa jest za bardzo do przodu...ale może Wasze bobo też tyle ważą, więc czekam na wagę pierwszego które idzie się zważyć 😁

buuterfly też się z tego ponad kilogramu wczoraj śmiałam 😁
sioperzyła wacka!! no nie strzymam 😁 😁

• Mamusia
no ile może pare metrów ,że wyraźnie widziałam jego bladą dupę he he i ją schyloną no i było słychać nas i w ogole a oni ani drgnęli......no w sumie ona to tam się ruszała ale na pewno nie po to żeby odejść lub przestać hehehe 😁 😁 😁 😁

heheh jeszcze czegoś takiego nie widziałam, więc ciekawe czy bym została i patrzyła, czy uciekła 😜

musze mojego w tym zakopcu do lasu wyciągnąć 😁

hehehehe czyli nie byłabym jedyna 🙂 🙂 pewnie że też bym uciekła cała zburaczała!!!! 🙂 🙂 blade dupska mi potrzebne żeby widzieć, fee 😜

Madzia, bo tak sobie myślałam ostatnio, że właściwie wszystkie dizewczyny mówiły gdzie pracowały wcześniej przed ciążą, a Ty mi jakoś uciekłaś 🙂 co robiłaś wcześniej? 🙂

• Mamusia
A ja bym sie tak zaczela glosno smiac i jak by sie popatrzyli to takim paluchem bym na nich wskazala 😁 i co to za obnazanie sie po lasach to ze was matka natura obdazyla nie znaczy ze trzeba sie obnazac w miejscach publicznych 😁

Aniu ech...no to pocieszenia brak... 🙂

eee Madzia to super! poza tym że chyba nocki też robiłaś?

Loli wolny kraj 😜 można się sioperzyć gdzie się chce 🙂 🙂

• Mamusia
no nocki też ale czasem bywało ciekawie.....bo niedaleko jest dyskoteka więc weekendy były wódką i krwią płynące he he nie raz policja i pogotowie musiało przyjeżdżać tak się u nas kulturalnie młodzież bawi....ale tak to ok dużo przystojniaków się przewijało na stacji poznałam swoich 2 byłych he he 😜 😜 😜 😜 😜 😜

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1118765329
fajne? 🙂 właśnie zamówiłam 🙂

no ale trochę niebezpieczna praca swoją drogą....jeszcze mówisz o tej krwi 🙂 hyhyhy no i byli się załapali 😁

no właśnie Madzia od Ciebie trochę zgapiłam ☺️ ciekawe jakiej to będzie jakości?
i co do projektu też muszę pomyśleć...co by pare plam na ścianie przykryć przy okazji ;D