Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Bobas teraz aktualnie mieszkam na south wimbledon to jest przed ostatni przystanek 😉
No ale moze od 1 sipernia zmienia dzielnice okaze sie 😞
Troszke mi sie nie widzi zmieniac mieszkania znow sie przyzwyczajac do wszystkiego do nowych ludzi itp 😞 mieszkam tutaj juz rok i tak jakos powiem wam ze smutno mi jest 😞
Czlowiek sie przyzwyczaja jak cholera szczegolnie ja mam takie jakies dziwne jazdy 😞
No ale mus to mus 😞

dziewczynki ja uciekam zmywać, trochę posprzątać a potem w tym upale do sklepów jadę...może w tesco jakieś krótkie spodenki dostanę...bo się w tych moich gotuję! 🙂

do potem 😘 😘

• Mamusia
Oj to nie dobrze...
Bedzie dobrze Bobas :*
Pewnie dostaniesz cos na zlikwidowanie ich...
Ja to co wizyte mam sprawdzany mocz ale jak narazie to nic mi sie nie dzialo, tylko raz mi babka powiedziala zebym wjecej pila bo moj mocz nie byl przezroczysty tylko metny...

• Mamusia
Hej piekne:*

Ja wczoraj do egzaminu nie podeszlam , bo mialam innego instruktora i mnie od samego wstepu wyzywal, o byle co po mnie jechal 😞 takimi tekstami walil ze koniec myslalam ze kierownice zlamie w niektorych momentach tak ja zciskalam 😞 wysiadlam i w ryk przed osrodkiem egzaminacyjnym... trzeslam sie jak nie wiem, krew z nosa troche mi poleciala zadzwonilam do karola powiedzialam ze nie ide... przyjechala siora i pojechalam do domu...
Karol zly bo tyle kasy przepadlo ale trudno ja sie nie bede denerwowac, tzn malemu nerwow robic bo bym czasem na porodowke zajechala tym egzaminem.
Nie wiem czy to Aga juz pisala jak cos to pisze jeszczze raz 😜

dzis ten moj staly instruktor dzwonil i sie okazalo ze bede musiaal zalacic polowe za to ze sie nie stawilam wczoraj.... 😠 idioci!! nie wiem za co ale lus... bede musiaal zalatwic zwolnienie zeby tego uniknac..

A ogolnie zajmuje sie bratem.. jaki nad pobudliwy jest kurde.. eh a papka mu sie nie zamyka... juz zapomnialam jak to jest 😜
odezwe sie po weekendzie :*

milego dzionka i weekendu :***

• Mamusia
agus tak to znaczy kiedy masz temin, due date to termin porodu 😁 ale Ty nie wiesz kiedy masz 😁 bo miesiac różnicy heh 🙃
bobas no mi dietka nie wiem jak idzie bo nawet nie jestem pewna ile tego cukru mam miec po 1,5godz, ale tylko raz mi przekroczylo 120 a tak to przewaznie miedzy 110-120 chociaz wczoraj po obiedzie 86! ale wnerwia mnie jak widze że reszta sie zajada pierożkami ze śmietanką a ja wcinam brokuły na parze gotowane i ryż, jak dzis np. albo jak mój mąż sobie wafelki wieczorem je 😞 ale już mówił że nie bedzie tego przy mnie robić. najbardziej to mam ochote na lody i w niedziele sobie jednego zjem na pewno! i tak jestem z siebioe dumna że nie jem słodyczy, i nie słodzę, no i jasnego pieczywa nie jem, a tak lubie bułeczki świeże, a tesciowa jak na złość od 3 dni co dzien kupuje kikla na śniadanie, i sobie leżą na stole rrrrrrrrrrrrrrr, a wcześniej to nie kupowała prawie nigdy!

• Mamusia
aniu zawsze tak jest wtedy kiedy nie trzeba to nie ma , a kiedy nie trzeba to jest...
Anulka biedna ty :* wspolczuje ci ale dokladnie nie ma sie co stresowac jakims beznajdziejnym chlopem co on nie widzial ze ty kobieta w ciazy i ze sie denerowwac nie mozesz? porabany jakis pewnie specjalnie tak chcial zrobic zeby nie zdala im to tylko o kase chodzi nic wjecej, polowa ludzi by juz dawno zdala tylko ze oni to musza wyludzic ile sie da a jak jeszcze zobacza ze czlowieka stac i ma kilka groszy wjecej to za byle co obleja.
Moja kolezanka miala takiego instruktora ze masakra jakas mowie ze sobie jedzie i zbliza sie do pasow dla przechodnich i na chodniku stalo 2 ludzi i sobie rozmawiali do ciebie i nie wskazywalo wogule na to ze chca przejsc i jak ona przejechala ten do niej no dziekuje prosze zjechac na bok a ona ale dlaczego co zle zrobilam? a on do niej ze nie przepuscila przechodnich 🤨 a ona mowi ze przecierz oni stali i rozmawiali!! a on do niej to niech pani popoatrzy w lusterko jakies kilka sekund puzniej przechodzili przez pasy.. i za takie cos ja uwalil 😠 masakra straszna...
Ale Anulka jak nie teraz to puzniej napewno sie uda 😜 😘
Ja wlasnie czekam na mojego i pewnie to mieszkanko jedziemy ogladac 🥴

• Mamusia
A pidżamkę to w takim stylu będę chciała kupić
http://moda.allegro.pl/item1111331873_koszula_kopertowa_do_karmienia_muzzy_kolory_rozm_s.html
Ale chyba ze dwie trezba wziąść nie? Bo jak to jest...Rodzimy w naszej koszuli nie? Żadnej innej nam nie dadzą chyba co?

nie Anula kochana, nic dziewczynom nie pisałam, bo nie wiedziałam czy chcesz żeby wiedziały. skurczysyn z tego instruktora i tyle!!

Aniu87 hehe ale mogę powiedzieć ogólnie że mam na wrzesień no nie? 🙂 to bardziej prawdopodobne 🙂
kurcze trochę Ci zazdroszcze, bo za chwile polecisz z wagi aż miło! 🙂 i poważnie taka historia że wyszłaś za swojego instruktora za mąż? 😁 😁 hehe superrr!!! a prawko masz czy zdajesz nadal? 😜

buuterfly koszulka piękna!!!!! trochę droga, ale piękna 🙂 i jedną taką na pewno poproszę 🙂 tą fioletową 🙂 u nas to jest tak że trzeba mieć co najmniej trzy...jedną zakładasz na poród i wiadomo że jest zaraz po porodzie do wyrzucenia,no chyba że chce Ci się prać....druga na pierwszy dzień po porodzie, która też na pewno ubrudzimy, bo tu poleci, tam poleci...i zanim to opanujemy to akurat ubierzemy trzecią i będzie git 🙂 w niektórych szpitalach podobno dają na poród takie ubranko...ale u nas zapewne nie.

byłam na sklepach, jedyne spodenki do kolan jakie były w tesco były koloru różowego!!!!! kurna! taki pinky ze szok! ale fajne bo na gumeczce i ze sznureczkiem...ale ten róż mnie odrzucił...i spodenek nie mam 😞 głupie tesco!
ale za to kupiłam szampon z płynem do kąpieli 2w1 z nivea dla Kluseczki i puder do pupy 😁 a pachnie dzieciątkiem mmmmm mniam 😁

aaa no i arbuza kupiłam 😜

• Mamusia
witam ponownie!Ania 8888 nic się nie przejmuj ja też trafiałam na porypanych egzaminatorów i zdałam dopiero za 6 razem ,więc uwierz mi szkoda nerwów .....ostatni egzaminator ,z którym zdałam o dziwo był człowiekiem i przymknął trochę oko na mnie pewnie ze względu na brzusio ,więc bądź dobrej myśli w końcu ci się uda .....ja mam prawko od miesiąca i powiem wam ,że jeszcze całkiem sama nigdzie nie jechałam.....lubię mieć kogoś obok nawet kogoś bez prawka......he he nie wiem czemu tak mam na razie dziwnie,ale w końcu się przełamię 🙃 🙃 🙃 🙃TOBIE TEŻ SIĘ NIEDŁUGO UDA NA BANK!!!!!TRZYMAM KCIUKI!!!!! 🙂 🙂
a tak to u mnie dziś nudny dzień mój dzwonił ,że dziś może być około 21lub 22 w domu,bo jakieś pilne zlecenie mają i zaś siedzę sama jak sierota 😞ale za to jutro ma wolne tylko kurde dziś on 16godzin w pracy będzie no bez przesady wali tego jego szefa...dobrze,że chociaż obiad im zamówił....biedny mój robaczek 😞 😞
nudzi mi się chyba sobie okno w kuchni w końcu z lekka umyję ,bo wtedy ania87 mi nagadała i się nie odważyłam ,ale dziś z minimalnym wykorzystaniem siły partej jak to ona mówiła je wymyję he he 😜 😜 😜 😜 a potem w nagrodę krówkowy budyń 😁 😁 😁

mi też przyszedł smak na pomidora 🙂 z mozzarella! mniam 🙂

Madzia na spokojnie sobie to okno umyj, powolutku 🙂 ja tak 3 okna umyłam, między jednym,drugim a trzecim przerwa godzinna i gra 🙂 ale przyznam że mnie to bardzo zmęczyło....

kurde pierwszy raz tak wyraźnie czuję wypiętą pupę mojej Ewy!! i to tak wysoko, bo nad pępkiem! 🙂 magia 😉 wcześniej to gdzieś tam na dole poskładana była, teraz tak wysoko 🙂 Kluska moja 😜

• Mamusia
jestem z siebie dumna już dawno w mojej kuchni nie było tak jasno okienko lśni ,ale fakt przyznaję się z lekka się zmęczyłam....ale to przez ten upał na dworze 🙃 🙃aż mi się budyniu odechciało tak ciepło mi się zrobiło 🤢 🤢 🤢 🤢
szkoda kurde ,ze jak ja mam chwilę czasu to żadnej nigdy nie ma ☺️ ☺️