Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no coś takiego .....no patrz jak super trafiłaś za 6 zeta się opłacało ,bo tak to one dość drogie u nas są....ale trudno to się da... 🙂z jakieś 3 chce kupić po chyba 17 zł sztuka więc nie będzie aż tak źle...........a dziś mam nalot teściowej.....muszę kąty wysprzątać ,żeby nie było.... 🙃

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no może jeszcze będą te naklejki, jak masz blisko Biedronkę to się przejdz.
ach teściowej najazd? brrr...to ja mojej kurde już nie widziałam chyba z tydzień?? ale za to w góry z nimi jedziemy...o masakro 😁

• Mamusia
no zajrzę dziś do biedronki może coś będzie.....mój ostatnio wymyślił ,żeby w sierpniu jechać na domek z teściami na weekend......non stop przez 2 dni bym nie wytrzymała z nimi,więc cie podziwiam.......ja się wykręcam ,że w 9 miesiącu nie chce nigdzie jeździć....oni nie są źli ale jak za często to mnie dobija teściowa..... 🤢 🤢 🤢

sioperka nie ma co podziwiać, bo będziemy mieć osobne pokoje...a poza tym moi w gruncie rzeczy nie są tacy źli, a na wakacjach to w ogóle wyluzowani są...w teściu najbardziej przeszkadza mi jego nerwowość a na wyjeździe się wyluzuje, więc chyba go pokocham 😁 a teściowa...wiesz z tego co Wy tu wypisujecie to moją powinnam po rękach całować 🙂 nie mamy może super kontaktu, ale ani nie komentuje tego co robię, lub nie robię...ani nie przychodzi bez zaproszenia (no....czasem 🙂 ), nie muszę jej gotować i co najlepsze nie farbuje się tą samą farbą co ja 😁 rozmiar też mamy inny 🙂

Aniu to napij się z mniejszą ilością i też Ci na pewno zasmakuje 🙂 ja znowu kawy bez mleka nie wypije! a od dwóch dni nie mam....więc kawy też nie ma...

• Mamusia
heh wlasnie z kawka wróciłam,roszeczke cukru dałam, nie jest dobra ale do wypicia) teściowa na dole była :/ i mnie do lepienia pierogów chce zaciagnać, tego mi brakowalo, sterczec tam z nia i niby o czym gadac, wole juz sama robic, narazie wymknelam sie z kawka ale pewnie wroce za chwile, ale zobacze, jak ja gotuje to ona mi nie pomaga (i dobrze) a jak sie dzis zabrala za gotowanie nie wiem co to sie stalo to niech sobie robi.
a co do nie słodzenia to herbate juz pije bez, ale kawy chyba nie dam rady, na szczescie ostatnio pije kawe baardzo rzadko wiec chyba nic nie bedzie, zobaczymy, zaopatrzylam sie dzis w nowe paski do glukometra wiec mogę się kłuć dalej :P

• Mamusia
NIE NO nie masz serca.......ale mnie teraz wzięło na arbuza a nie ma kto mi iść więc dziewczyny żegnam i lecę do sklepu się w niego zaopatrzyć .....Loli kiedyś też ci tak zrobię i fotę wielgachnych lodów wstawię 😜 😜 😜 😜 😜 do później pa 😘

Loli Ty wredna sikorko 😁 😁 😁 😁 😁 mniam mniam

Aniuuuuu co znaczy dokładnie po angielsku zwrot "When you due?" na kiedy masz termin? o to chodzi? 🙂

• Mamusia
Bobas no bardzo fajne i nie drogie je robia a ile witaminek i kazdego po troszku jest chociarz.

Sioperka no przepraszam wybacz mi tak pieknie kolorowo wygladala i bajecznie ze troszke sie chcialam pochwalic 😉
A lodami mnie chyba raczej niezadowolisz bo ja nie mam samak na lody praktycznie w ciazy nie wiem czemu 😞