Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

qrka może masz rację że taka zmęczona to jestem z tego upływu krwi...w końcu to dość nienaturalne, żeby tak codziennie trochę tracić...pójdę w tygodniu do lekarza, może jakieś inhalacje zaleci czy cuś....

Aniu moje ma 180x200, chciałam większe ale sięn ie zmieściło 🙂 zajmuje 3/4 sypialni 🙂
Dosik ma nowe łóżko to niech nam powie jakie rozmiary 😁

eloite marudo 🙂 dychnij sobie pracoholiku! kiedy jak nie teraz? wiem że się nie umiesz znaleźć, ale teraz możesz sobie na to pozwolić, dość tych szaleństw 😁 prrr szalona 🙂

• Mamusia
no nareszcie 🤪cześc dziewuchy 🙂 🙂 🙂wkońcu mam internet 🤪 🤪ale sie za wami steskniłam 🤪 🤪pewnie wiele ciekawych tematów mnie omineło 😞 😞 😞no ale jak sie to mówi noc jest długa.. 😁 😁a to tylko jakies 500 stron 😁 😁 😁do nadrobienia 🙂

• Mamusia
Agus obiecalas brzusio i co nie ma 😞 a ja specjalnie nadrabialam zeby zobaczyc twoja fotecke i mnie rozczarowalas ni ma 😞

Laurana ide do lekarza w poniedzialek zobaczymy co mi powie wsumie niecierpliwie sie bo czasem dziennie mam kilka takich ukluc jak by hmm poczytam sobie zaraz na necie co to moze byc, boje sie czy mi sie ta szyjka przypadkiem nie skreca 😞

Witam Was wrześniówki, podczytuję Was tak teraz i chciałam dopowiedzieć coś. Otóż mówicie o tym że jak szyjka się skraca czuć kłócie , ja właśnie dziś wyszłam ze szpitala z powodu szyjki . Lekarz powiedział że jak na ten tydzień mam o połowę skróconą w dodatku staje się miękka no i to stawianie się macicy, ale żadnego kłócia nie czuć bynajmniej ja nie czułam i byłam nieświadoma tego że jakbym nie poszła się skontrolować do lekarza to za 2, 3 tyg mogło by być za późno Na szczęście od razu trafiłam do szpitala posiedziałam 4 dni no i dostałam multum leków na podtrzymanie W każdym razie chodzcie dziewczyny jak tylko coś was gnębi i trapi bo z tym nie ma żartów. Ja teraz siedzę na dupie i koniec bo boję się że może mi się pogorszyć lepiej dmuchać na zimne 😉

Ufff dzisiaj padam normalnie juz!! Moje biedne nogi tego nie wytrzymuja 😞 Jezeli chodzi o rozdrażnienie mam dzisiaj to samo niestety. My dzisiaj z moim pieskiem spimy u mojego bo rano robimy torta dla mamy 😁 Loli kurde no niestety tak jest ze odmawiają a ja jak bedziemy szukac to jeszcze z psem i dzieckiem ehh i dopiero bedzie trudno. Te upały sa straszne. Najchętniej to bym sie przniosła do Eli i posiedziała jej troche na głowie 😁 aaa i dzisiaj kupiłam posciel 3 elementy za 30 zł, okrycie kapielowe za 9 zł i 3 czapeczki takie z tym dyndzlem na gorze 😁 słodkie są 😁 Agaa i pokazuj tego brzuchola swojego!! 😁

• Mamusia
Eluś, a gdzie kupiłaś? W Tesco? Co do wynajęcia stancji u mnie w mieście z dzieckiem i psem to nie było by większych problemów. Przed ciążą też wynajmowaliśmy z psem chatke. Umówiliśmy się tylko , że jak pies coś zniszczy to sami naprawiamy, a jak nie to wypad z miejsca 🙂 Ale co kraj to obyczaj...Wiecie no ja też się tak aż nie dziwię, że nie wszyscy chcą mieć dziecko pod dachem. Nie każdy ma ochotę wysłuchiwać po nocach płaczu. Jeszcze gdyby to było całe mieszkanie...Ale pokój? Właściciele też będą musieli tam żyć. Więc z jednej strony to rozumiem, a z drugiej bardzo bym już chciała żeby Loli coś znalazła i miała święty spokój 😞
Mnie kolega ze swoją dziewczyną na pizze zaprosili. Przyjechali po mnie i postawili pizze, odwieźli on wypił sobie u mnie piwko i pojechali. Miło było...Ale cieszę się, że mam swjego skarba przy sobie 🙂 I nie zazdroszczę tym ludziom ,którzy teraz imprezują. Rano jadę z Lunką moją do weterynarza. Dobranoc mysiaczki 😘

• Mamusia
chociaz raz jestem pierwsza 🙂 🙂 🙂cześć wszystkim 🙂 🙂wiecie co mam takie dziwne pytanie do was ,tylko niesmiać sie ☺️ ☺️ ☺️czy wy tez macie ciemniejsze piersi?bo wczoraj przy kompieli zauważyłam ze po bokach pojawiły sie takie ciemne plamy 😞blee 🤢

Jezeli chodzi o te ciemniejsze plamyto ja ich nie mm tylko te brodawki wiele wieksze i taka obwódka ciemniejsza jest. U mnie dzisiaj znowu goraco bedzie ehh a ja to ciacho robic musze. a z wapnem to trzeba by bylo sie zapytac bo ja tez nie wiem.

• Mamusia
u mnie cycki to już jak delicje.
brodawki większe przynajmniej dwa razy 😁
czekoladka a może po prostu zaczęły Ci pękać pomału?
Nie zawsze rozstępy wyglądają jak sine niteczki, często właśnie przybierają kształty plamek ( a już zwłaszcza na piersiach, brak im jakiejkolwiek regularności), najczęściej brązowych, które dopiero później bledną.
co by to nie było, porządnie masować i smarować!

czekooooladka!!!! ale fajnie że dołączyłaś znowu 🙂 🙂 bardzo bardzo się cieszę 🙂 i fajnie że jest nas dużo więcej udzielających się 🙂 oby tak do samego porodu i po porodzie zresztą też!

u mnie jest tak gorąco że nie ma czym oddychać!! do tego miałam koszmarny sen: poszłam do kibelka, wycieram się a tu patrze krew...brrr....aż się rano bałam iść tam naprawdę!

od wczoraj jest u nas kolega i popili z moim...więc chyba znowu czekają nas ciche dni 😞 co za łoś!!!

a co do cycków to czekoladka Ty się nie wstydź pytać o takie coś, bo my tu i inne gorsze tematy poruszałyśmy także plamki na cyckach nikogo nie zgorszyły 😁 a ja je owszem mam! dziwnie to wygląda, bo jest sobie cycek, sutek a w około niego takie plameczki na jakiś cm w głąb piersi...bez komentarza, ale wygląda to brzydko...

a zdjęcie zdjęcie!!!!! to może zaraz zrobię 🙂 albo jutro, zobaczę! 🙂

zaraz się roztopięęęę!!!