Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
a ja się od rana rozpieszczam galaretką z owockami i bitą śmietaną..
mmm 🙂
a jeśli chodzi o upał to ja mam fajny sposób. kupić sobie wodę termalną/ ew. nalać zwykłej wody do spryskiwacza tylko ustawić sobie dobrze ciśnienie 😉
można chodzić i się pryskać do woli, a to jest taki przyjemny element ochłodzenia, jak akurat sobie pod prysznic wejść nie można.
albo Agaa zawsze możesz załadować stópki do miedniczki z wodą i to też pomaga i łagodzi obrzęki.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

oo Kasiu ten spryskiwacz dobra rzecz! jeszcze się rano kremem nasmarowałam na twarzy i teraz się świece jak jajco wielkanocne...fee! a spryskiwacza jeszcze nie mam, ale sobie kupię chyba taki do kwiatków 😁
zaraz foto będzie 😁

fociak na 30 tydzień ciąży 🙂
[URL=http://img16.imageshack.us/i/30tcimg3267.jpg/][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/9777/30tcimg3267.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

i rozmiar brzuszka: 99cm! a wygląda na dużo większy...nie wiem co jest z tymi centymetrami....

• Mamusia
Tak jak się patrzy to też nie jest taki wielki ten brzuszek 😉 I tak niziutko masz jak ja ☺️
Wróciłam dopiero od weterynarza i z małych zakupów. Dzisiaj miał być ostatni zastrzyk, a ten mi gada, że we wtorek następny 😮 Co mi z tego , że on zalecza objawy jak przyczyny nie znam. Powiedziałam, że dziękuję bardzo i już zakańczamy leczenie 🤢 A upał faktycznie niesamowity. Trzeba będzie znów Franusia do stawu zabrać i ochłodzić. A jak wyłażę z wody to mały tak szaleje, że hej 😁

no właśnie, tak nisko mam... nie wiem czemu? ale od początku taki jest, więc widocznie taka jego uroda 🙂
a poszłabym się z Tobą popluskać Eluuuu!! nie rób smaka na kąpiel, bo ja się topię!!

• Mamusia
Hej mamuski 😉
w Was tez taka goracz z nieba sie leje???jak w piekarniku 😞
My w piatek na tym ognisku.... dzieciaki sie wylataly kielby najadly i bylo git 😉
A wczoraj pojechalismy do tesciowe , ktora byla na wczasach nad jeziorkiem 😉
Brat zadowolony ze cos sie dzialo, ale sie poprztykal z Karolem i potem sie dziwnie zrobilo Karol humorki pokazal wypil troche zxa duzo i go szarpalo ☺️ ☺️ a maly wszystko widzial ale trudno juz teraz to tam srac.
Ale kurcze to chcialam z nim w pole pograc to poplywac, to cos tam ale nie dawalam rady 😞 za duzo jak na mnie... ehh
Kuzwa a byli tacy kolesie, pojeby jakies moze z 10.... i mieli jakis aparat co mial taka wielka tube i jak szly jakeis laski to robili foty tylkow na zblizeniach... raz sie obejrzeli za mna nic, 2 3 raz karol nie wytrzymal zaczol glosno wyzywac muza walic caly dzien ze czubkowi sie auto rozladowalo na amen... 😜 ale ci zalosni jak nie wiem

jutro kuzynka przyjezdza z dziecmi i od nowa halas itd.... malego sie jakos pozbylam bo on ze jeszcze by tydzien zostal ale sie wymigalam to teraz te... ehhh
cooo tam 🙂

buziaki kochane i uwazajcie na siebie w te goraczki 😘

• Mamusia
oo no i teraz wqidzialam agi brzusia 😉)))
hihi piekny... ale taki malusi mi sie wydaje 🙂 az Ci kochana zazdroszcze 🙂
i czekoladka wrocila widze 😉))

I no wlasnie co robicie zeby was te cholerne komary tam nie gryzly????????????? bo juz nie mam pomyslow na to...

OOo boże katastrofa... zarz umre z tego goraca masakra.. Agus brzusio sliczny 🙂 .Moj sobie spi a j robiłam tego torta i mnie tk nogi bola ze hej. CIEKAWE JAK MY JUTO PRZEZYJEMY 🤢

• Mamusia
U mnie tez upaly, i bez zmian 😞 masakra jakas nie dosc ze sie denerwuje to mnie brzuszek boli 😞 mala sie tak wierci ze jakas masakra 😞 nie mam sily juz na nic 😞
Chciala bym byc juz spokojna ale sie nie da 😞 non stop tylko jakies lezki leca ;( z tego stresu 😞 a tutaj jeszcze upal i wszystko sie w kupe sklada 😞

Moj zaraz idzie w pilke grac a ja bede dalej lezec i sie zamartwiac 😞 bo o niczym innym nie dam rady myslec 😞

ufff u mnie też koszmar! nas teściowie wyciągneli na Dni miasta i jestem wypompowana!
ja się psikam offem na komary...a w nocy sobie nie radzę, buczy nad uchem to mam się wściec!!

Loli im bardziej będziesz się kochana zamartwiać i stresować tym będziesz się gorzej czuć! końcówka przed nami...będzie ciężko! ale mamy jakieś wyjście? nie 🙂

dzięki kochane za komplementy, rzeczywiście on jakiś taki mały jest, w rzeczywistości większy niż na foto...
idę, jutro napiszę coś sensowniejszego, bo dzisiaj składam zdania od 10 min....chyba mam przegrzanie jakieś 🙂
do wannnnnny!!!
cmok 😘

• Mamusia
agga wracając do tych piersi,umnie te plamy wyglądaja jakby było brudne 😞i mam je na obu piersiach od delicji do pachy.szorowałam to takimi specjalnymi rekawicami szorstkimi ale jak było tak jest dalej 🥴na rozstepy to niewygląda,bede u lekarza w tym tygodniu to zapytam,może już sie z tym spotkała 😞 😞

• Mamusia
ehh ja dzis sie cos nie za dobrze czuje non stop czuje klucia w pochwie 😞 martwie sie , dobrze ze jutro do lekarza ale nie wyglada mi to cos zbytnio twardnieje mi brzuch 😞 mala jakos dziwnie skacze, co chwile mam skorcze przed porodowe 😞

Moze wszystko to stres? nie mam pojecia jutro na 10:30 do lekarza

Odezwe sie do was jutro rano
Spijcie dobrze.. ja cos czuje ze bedzie dluga noc :*
DObranoc 😞