Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witam ponownie .......byłam na mieście nie dość ,że cała jedna wypłata na nie poszła to jeszcze mało co się nie roztopiłam teraz siedzę na gaciach i kurde marzę o chłodnym wiaterku ,a tu duchota,że aż powietrze gęste 😮 😮 😮 😮 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢CLoli nam może nie odmawiają mieszkań ze względu na dziecko ,ale jak słyszymy cenę to nieraz aż za głowę idzie się złapać jakby co najmniej apartament wynająć chcieli nam........tragicznie drogo 😠 😠 😠ale na szczęście nie mamy żadnego terminu na wyprowadzkę ,więc bardzo ci współczuję i trzymam kciuki,żeby się wam udało!!!!!!!DOSIK SUPER FOTY SZKODA ,ŻE JA TAK W STROJU NIE WYGLĄDAM.......A JEDNOCZĘŚCIOWEGO NIGDZIE DLA MNIE NIE MOGĘ DOSTAĆ I JAK NA RAZIE DUPA Z OCHŁODZENIA SIĘ W WODZIE 😞 😞 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

właśnie chciałam zapytać na co aż jedna wypłata cała poszła....u mnei nieparzysty miesiąc to nie jest tak źle, tylko śmieci, woda, polsat i chyba gaz...no i internet.

Zreguły trafia na takie ogólne tematy o anszych głupotach jeszcze nie czytał 😁
Sioperka jestem w domua czuje tą duchote dlatego jak narazie nigdzie nie wychodze
bo pewnie przyszła bym cała mokra i padnięta 🥴

sioperka nadal bym to pieprzyła, niech se myślą! phi 🙂

Perełka poważnie? prąd też masz co m-c? my dostajemy odgórnie że co dwa m-ce mamy płacić, nawet nie mamy na to wpływu 🙂

jak mieszkalam w domku to tez mialam co dwa miesiace a teraz w bloku to place wszystko naraz tylko ze tutaj chodza co trzy miesiace odpisywac a to masz rozlozone i co miesiac wychodzi jakas tam kwota wody i pradu czynsz plus wynajem no i reszta internet i male raty ktore sie w koncu koncza w tym miesiacu 🙂

Magda widze ze masz to samo co ja wszystko naraz i lekarz do tego masakra nam doszlo auto do tego blacharka do roboty dzis go daje a za miesiac artykuly do szkoly

no to rzeczywiście ciężki m-c jak jeszcze OC Wam doszło...my taki fatalny m-c będziemy mieć w październiku bo też ubezpieczenie nas czeka.
my niby w domku, czyli fajnie bo nie ma czynszu ani wynajmu, ale za to i za garaż miesięcznie 300zl i za węgiel ostatnio 1400zł daliśmy....

• Mamusia
he he Agaa no dobra nawet jakbym się skusiła na spodenki i koszulkę to jest zaś inny problem.....bo wszystkie bluzeczki na ramiączkach mam w jasnych kolorach.....i oczywiście bez stanika bym ją założyła do wody no i co delicje mi prześwitywać będą........... ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

to czemu bez stanika? a góry od stroju nie masz pasującej?? wiecie w czym ja ostatnio po domu chodzę? w tym pasie co sobie kiedyś baredzo przydatnie na brzuch kupiłam! tylko że trzymam go na cyckach 🙂 i jest mi chłodno! więc jak pójdziemy nad jakiś zalew...to skorzystam z tego pasa 🙂

Agaa dobry pomysl z tym pasem.Ja uciekam robic obiad bo juz mi tu narzekaja a tak mi sie nie chce tam jest tak cieplo przy piecu 😞 uwazajcie na siebie i chlodzcie sie ,duzo pijcie wody 😉papa milego popoludnia 😘

a obserwujecie w ogóle po czym macie zgagę? bo ja np. mam po dokladce.... 😜 śmieszne ale jak dobieram sobie drugą porcję np sałatki to później mam zgagę 🙂