Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Go gdzieś wyciagnąć to też tzreba być dobrym :P
Ja osttanio się obudzilam i też miałam jakieś skurcze tak sie bałam ze juz sie cos zaczyna albo coś
ale pozniej żołądek rozbolał i wiedziałam że cos mi zaszkodziło

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
bozzeee!! ratunkuu!!przeciez to sie juz nie da z tymi upalami 😞 😞 😞 😞 😞 😞
oddychac nie ma czym, i normalnie po mnie splywa.... 😞
Kazda tak ma ja wiem.... 😞 nawet minute na nogach ciezko ustac 😞

kuzwa wasze male tez tak wariuja?? bo moj jak by mogl to by przez skore wyszedl... nie wiem czy to tak calkiem normalne 😞 i te skurcze lekkie...ehhh
w tym tygodniu pobieranie krwi... nie wiem jak ja to wytrzymam.... 😞

byla u mnie kuzynka z dziecmi poprostu glowe mam kurna kwadratowa 🤨 lataly po calej hacie po szafach ryly... darly sie syf jak by tornado przeszlo 🤨 masakra...dobrze ze pojechali 😜chwila spokoju 😜

I przepraszam ze pewnie ktoras wkurze bo moze to jest glupie co powiem itd ale ja nie wiem czy wyczymam tak dalej do konca sierpnia... a jak wytrzymam to bede robic wszystko zeby po 10 urodzic ... lewatywy chodzic po schodach okna i wszystko inne bo ja juz nie mam sil... 😞 😞 😞 😞 😞 boli mnie wszystko w cholere, te skurcze niby lekkie ale sa uciazliwe, cycki swedza jak nie wiem, maly tak sie rusza ze az plakac sie chce jak nie raz sie napnie... i te bole krzyzowe sa nie do zniesienia...
MAM DOSYC SERDECZNIE!! ten kto wymyslil ciaze przez 9 miesiecy byl idiota chyba sam powinien sobie to ponosic jeszcze w taka goraczke 😞

Anulkaa spokojnie każda tak ma i każda ciężko znosi 🥴
obrałyśmy sobie taki termin na ciąże i teraz mamy, damy rade
tez bym wolała wczesniej urodzic Nie dochodze do wrzesnia 😞

• Mamusia
Ania bidoczku moj :* mam identycznie te skorcze przedporodowe wykanczaja jakos tak dziwnie, ale zdziwilo mnie to ze dzis mi polozna powiedziala ze to troche zawczesniej :O hmm tez juz kochana chciala bym byc po wszystkim 😞
Juz nie raz mam tak ze rycze zazwyczaj pod koniec i mowie do mojego ze mam dosc 😞

co znaczy 'dalej w ciąży'? 😜 no jeszcze nie urodziłam czyli dalej w tej ciąży jestem 😁
a ważyła wg usg 2375g 😉
nie sądze...po prostu będzie duża kobietą do urodzenia przez moją fitulinkę! jak ona sobie poradzi, tzn nie Ewa tylko moja fitulinka 😁

Anula a wiesz że wcześniej urodzić dziecko to też nie dobrze? musi mieć sprawne płucka, ja wiem że nie masz już siły, każda ma dość...Tobie jest najbliżej do rozwiązania, a pozatym... jutro już ma być chłodniej! także głowa do góry - lewatywka poczeka 😜

Loli to że się termin na usg przesunie to podobno nic, mamy się nim nie sugerować. ja mam się nim sugerować jak na 16.08 mi wyszedł????? na moim miejscu to byś chyba zawału dostała 😁

Anula do 10go, ale którego m-ca? sierpnia?? czy września? 🙂

stawiam że będzie po prostu duża...koło 4kg albo więcej 😞 co mnie trochę przeraża, bo jak urodzić takiego klocka?
ciekawe ile Marcelek waży i cała reszta Waszych dzieciaków 🙂 która ma następna USG? Dosik chyba pojutrze no nie?

• Mamusia
noo wiem Loli kochanie wiem widzialam 😁 😁 😁 piekny 🙂0 zapomnialam napisac 🙂 i jak duzo urusl od ostatniej foty cos mi sie wydaje nie?? i ta bluzeczka super tez jest 🙂 hihih

noo ja po 10 sierpnia zaczynam akcja blysk 😜 chyba ze sie pogoda poprawi i wytrzymam ale watpie bo maly juz tak mi ciazy... 😞 i czaicie ze od ostatniej wizyty czyli yyy tydz. temu przytylam 2 kg?????????????????szal dupy

• Mamusia
Ja wlasnie rozmawialam dzis z moja ciocia co 2 dzieci urodzila przy pierwszym dziecku 18 kg przy drugim 12, ale wlasnie ANULKA powiedziala mi ze od 8-9miesiaca to ona nawet 2kg tygodniowo przybierala ze teraz waga podskoczy jak wieloryb...

Ja dzis 61 kg waze tzw. +8 kg mam na plusie....

Anula wcześniej schudłaś to teraz musisz coś przybrać 🙂 nie możesz mieć lepiej ode mnie 😜 głowa do góry, to ten upał tak na nas działa że mamy dość!

Loli ja 3,200 🙂 🙂 🙂 a patrz jaka ze mnie duża babka w stosunku do Ciebie 😉 czyli kolejny raz - reguły brak!

• Mamusia
Dobra laski wiem ze sie super gada i mnie tutaj zagadujecie ale lece szybko jeszcze obiadek zrobic bo moj zachwilke z pracy wroci a ja pranie napierniczam 😁 teraz pora na łobiod ...
Jakas juz padnieta jestem a posprzatalam troszke 😞 jeszcze gary i wracam do was :*

no dziękuję, że nareszcie ktoś współczuje!!!! 🙂 🙂
a pieprzyć to że ona jest taka duża, byle zdrowa się urodziła, nawet jak by mieli mnie pociąć to niech potną, ale mała ma być zdrowa!
trochę się gryze tym, ze kazał odstawić tabletki....jeść tylko naturalne witaminy....i mniej pić 😞 czujecie? co za palant z tego lekarza;(