Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Wariatki 9 stron :P
Ja juz obiadek przygotowany nie wiem co mnie wzielo na jakies pysznosci eksperymenty jak nie wiem 😁 mniam juz bym zjadla ale czekam na swojego...
Kregoslup mi odpada normalnie masakra

Anulka ze wzrostem to tyle samo co i ja 🙂
Wjec jedziemy na rózwni nawet na samym poczatku taka sama data byla 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agus
Ziemniaczki-piure 😁
Piersi kurczaczka pokrojone w kosteczke i doprawione przyprawkami na grilla 🙂 i do tego cebulka+papryka czerwona+nogi z pieczarek
A do tego wszystkiego kapelusiki pieczerek usmazone w bulce tartej 😉

Nie wiem co mi odbilo 😁

Loli mogę do Ciebie na obiadek? mniam 🙂 pychota, wszystko bym zjadła 🙂

a mi znowu krew z nosa się puściła...drugi raz dzisiaj 😞 idęsię chyba położyć spać 😞 może usnę

do potem!

• Mamusia
Agus wpadaj chetnie zjemy razem 😉 w 4 😉
Oj bidulka idz sie poluz ja tez wykonczona tyle dzis zrobilam biegam i ostatnie pranie wlozylam chyba juz 4 😮
Obiad i sprzatanie rano lekarz i juz niezywa jestem...
Lece sie polozyc :*

Ufff jak gorącoo 🤔 teraz wróciliśmy z Miasta, masakra bylismy na lodach i w rossmanie
i tylko na moje kosmetyki i pierdołki 180zł poszłooo mój to zawsze szok przechodzi przy kasie jak to widzii 😜 hehe
ale myślałam że padne w tym słoncuuuuuu dobrze ze dosc szybko to obskoczylismy 🤨
Loli jaką pychotkee dzis zrobiłaś ja miałam obiad z wczoraj i nie chcialo mi się nic robic 😎

• Mamusia
Ja biorę aspargin trzy razy dziennie, cyclo3forte dwie tabletki rano, magnezin 3 razy dziennie i raz dziennie feminatal. Wodę mam pić do woli, bez umiaru...
Przeczytałam wszystko co pisałyście, ale wybaczcie...Brzuch mam co chwilę twardy jak kamień. Mam zawroty głowy i słabo mi...Siedzę na łóżku i wydaję mi się, że ono się buja 😮 Nogi ma poodbijane od łażnia cały dzień...Nie mam mocy. Rano się odezwe.pa

• Mamusia
o ja dzis pierwsza... 😉
hihi nastepna mama lipcowa urodzila 🙂az jej zazdroszcze 😉

Juz nie moge spac, poprostu sie nie da.. normalnie maly mnie rozerwie chyba, ten brzuch jest coraz ciezszy... a tak sie rozciaga...wczoraj az mi lezki polecialy tak boli... 😞 Wy tez tak macie??
I co mnie nie pokoi, to te skurcze... 🤨 w dzien sporadycznie i delikatne ale rano to normalnie masakra pojedyncze ale tak ponad minute trzymaja... ☺️ w pon. na KTG ciekawe co pokaze.

Dosik tak czytalam o tych kosmetykach....kurde az mam stracha isc do sklepu i zaczac kupowac malemu...ehhh kuzwa po oplaceniu rachunkow zostalo do konca miesiaca 400zl i nie wiem co mam z tym zrobic.... zal normalnie kurde a szef obiecal karolowi podwyzke ale nie bo po co ma dac...obiecanki cacanki 😠
Loli kurcze takie pysznosci temu swojemu gotujesz ze na rekach do konca zycia powinien Cie nosic;D a dzis co serwuje szefowa kuchni??? 🙂
Elus musimy dac rade...trzeba sobie zapodac z bateri od tych rozowych kroliczkow i jedziemy dalej 😜 hihih

ogarne sie i lece natarg puki da sie zyc na dworze, po jagody maliny zeby zamrozic i zaprawic troche dla dzidziulka 😉
i obczaic wozek z tesciowa.... eeehhhh juz to widze jak bedzie wciskac mi jakis, ale dupa tam nie dam sie 😜
Potem sie odezwe 😘