Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no ja właśnie wczoraj wspominałam ,ze moja mała wieczorem mało powiedziane,że mnie okopała no normalnie jakby mi się rzucała w brzuchu aż szczerze mówiąc mnie to przestraszyło takie mocne i nietypowe to było no i w ogóle ruchliwa ostatnio bardzo ,więc nie wiem jak wy ale ja tam się cieszę 😁 😁 😁

Madziaa to chyba każdy się cieszy że dzidzia aktywna w brzuszku 😁
tyle że mój mały w nocy to jakby chciał przez skóre wyjść tak się wybijał :P
w każdej pozycji było mi nie wygodnie 😁

• Mamusia
wrocilam od wlascicleki, na szczescie nie bylo zadnych oplat wyzszych 😉
Loli kochanie ja napisalam jeszcze raz do tego kumpla, zobaczymy czy odpisze, a jak nie to jeszcze bede gadac z karola kuzynka moze ona co bedzie wiedziec...;*

ja dzis spagetti zrobilam 😉 posprzatalam wsio, jeszcze prasowanko, spakuje torbe i koniec na dzis 😜
Dosik jak najszybciej potem dawaj te fotyyyy 😉

• Mamusia
Aniu kochanie dziekuje ci bardzo :*
Ja wsumie dzis caly dzien jakis taki do dupy moze dlatego ze chumorku nie ma i same zmartwienia ale jakos sie musze trzyhmac 😞
Mala daje lekko popalic czuje ja masakrycznie wypn sie tak ze skora az piecze czasami 😞
Aniu nawet nie strasz ta torba spakowana.
Ubranka pewnie juz masz poprasowane... i przygotowane na Marcelka ;*

• Mamusia
dzięki laurana 🙂 a widziałaś ten jasny czy ciemny beż? mi się właśnie tej jasny beż podoba albo właśnie żółty ale mężulkowi żółty nie bardzo więc byłabym za tym jasnym, też pewnie księżyc, albo chmurka 🙂 dokupowałaś cośjeszcze z tego czy te 14 elementów tylko?>

Sioperka nie boj sie udaru nie dostane 😁 Paskudo jedna Tyyy 😜 Przeczytałam 12 stron i juz pisze 😁 Dosik zdjęca i relacja obowiązkowo. Loli kurcze my tez szukamy mieszkanka, mam nadzieje ze uda Ci sie znaleźć cos. Trzymam kciuki. Woczraj miałam jakies dziwne skurcze, bolało ze hej i sie przestraszyłam ale po jakiejś minucie przeszło uff.. Dzidziula moja tez sie bardziej rusza i zdeycodowanie urosła bo az czuje 🙂

Loli kurcze no musi gdzies byc jakis pokoik dla Was no. Nie denerwuj sie i nie smutaj. Mi sie dzisiaj zaczyna 31 tydzien. A z 5 rocznicy masz sie cieszyc a zwłaszcza, że masz fajnego faceta i nie masz z nim takich problemów jak my ze swoimi 😜

Loli strasznie mi przykro żę znowu lipa z mieszkaniem...moje kontakty też na razie nic nie dają 😞 ale cały czas trzymam kciuki!!

Anula to że mój M nie jest nauczony odpowiedzialności to racja...ale w sumie nigdy nie musiał, bo od początku kiedy byliśmy razem ja miałam swoje pieniądze, on swoje, na wesele też po równo i dopiero potem wielka czarna dupa jak zamieszkaliśmy razem...on jest super facet, ale ta jego wada mnie przygniata czasem! nauczył się że o wszystko dbam tak jak dbała jego mama...i mu wygodnie, a jak już czegoś od niego chce to szok! już mam to gdzieś, wróciło do normy, bo odpuściłam...po porodzie mu wygarne 😜 a Ty sie Anuś nie przejmuj, masz prawo mieć teraz humorki, a on to musi znieść! a jak nie, to niech sobie idzie! pfi

buuterfly ja Ci życze jak najlepiej z Krystkiem i żeby zawsze był taki opiekuńczy jak do tej pory 🙂 więc uważaj na niego i sama też się za innymi Rafałami czy tam jakimiś karkami innymi nie oglądaj 😜 baby to są glupie, mają coś superowego a szukają wrażeń 😜

eloite ja właśnie jestem na etapie kupowania fotelika, ale dramat straszny, bo najlepsze noty i wizulanie najładniejszy jst właśnie z maxi cosi, ale tak jak napisała Ania87 najdroższy. na allegro używany 250zł, nowy 350zł, więc się zastanawiam nad nowym...bo kase na niego dała mama, ale trochę mi szkoda...

"mojej Agusi nie ma" ojjj Loli słodkie to było kochana :*******

hehe Aniu87 pościel fajna i ta żyrafka kochana 😁 ale to chyba nie jest ta oryginalna? 😜 poza tym pościel już mam 😁

Laurana jeśli chodzi o ten fotelik, to w razie wypadku każdy fotelik może zrobić dziecku krzywdę! więc nie rozumiem gadania producentów że ten ma atest ( ostatnio w UWAGA! było o fotelikach, nie wiem czy widziałaś? znana firma z atestami a był wypadek i dziecko kaleka....).

Dosik czekam na fotki małego 😁 moja Ewa też bardzo aktywna wieczorami!!

widziałam się z moja kuzynką, potem wkleje Wam fotki ubranek jakie piękne dostałam!!!! jednak tam w Anglii to macie Loli cudowne ubranka 😁

wpadne potem, idę się ochłodzić :***

• Mamusia
Eluska wiesz co....poczytaj sobie ile oni chca za depozyty itp.
Jestem tutaj rok i raczej wiem gdzie szukac..
Dzieki za rade ;/

Gdybym miala kase to bym na tej stronce znalazla takie mieszkanie ze szok, nie raz ogladalam ale nie ma sesu sobie robic jakiekolwiek nadzieji.
A tam sa tylko pokoje do wynajecia z anglikami itp. a raczej nie chce mieszkac z obcokrajowcami :/

• Mamusia
Aguś, to nie producent mi to mówił, a ludzie ktorzy sie na tym znaja, jeśli Ci chodzi o odcinek z formą bodoajrze chico, to slyszalam o tym, zrobili im ladna antyreklame, bo akurat model wzieli ferelny no i bylo jak bylo. Atesty ADAC są atestami zderzeniowymi m.in samochodów przeprowadzanymi w Niemczech, i powiem Ci ze jednak wole fotelik który w testach zderzeniowych bocznych, czy przy wiekszej predkosci niz 50km/h dostał 4 gwiazdki na 5, niż taki, który w ogóle ich nie przeszedł. Owszem, zdaje sobie sprawe, że jeśli uderze w cos, lub ktos we mnie z predkoscia 140km/h to mi nawet ten z najwyzszej polki nic nie da, ale wole miec swiadomosc, ze jesli cos by sie stalo i mogłam temu zapobiec to to zrobilam. Nie mowilam tego w zlej wierze, każdy robi jak chce 🙂 przeciez ja nikogo nie zmuszam zeby kupowalfotelik za 500 zl, orientowalismy sie w tym i dlugo szuaklismy zanim podjelismy decyzje, więc jesli moge cos na ten temat powiedziec to pisze 🙂
Aniu: widziałam te beżowe i z tego co pamietam to też mi się podobały, mój właśnie nie chciał bez a żółte więc te wzielismy 😁 dokupilam do tego jeszcze jeden 2-czesciowy komplet poscieli, 2 przescieradła, reczniczek z akpturkiem po kapieli i podkład oddychający pod przescieradło 🙂

YYY... Loli tylko zapytałam. Więc nie denerwuj sie na mnie bo nic złego nie zrobiłam a chciałam pomóc... :/
Jeżeli chodzi o fotelik to tez szukam jakiegos ale jeszcze nie zdeycdowałam jaki to będzie.