Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

bobas! udowodnij 😜 hehe ale nie no, gorąc nieprzeciętny...wylączyłam wentylator, bo rachunek przyjdzie niebotyczny...ale chyba zaraz włącze 😞

qrka super że z dzieciątkiem wszystko ok 🙂 ja też teraz dsotałam na m-c zwolnienie z tego samego powodu, urlopuje się mój dziwny gin! taaak...ja jutro też będę nad wodą 😁 nad strumykiem, ale obojętne, ważne że zimne 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ania co do szpitala Pro Familia w Rzeszowie to ma być on prywatny coś jak klinika położnicza w łodzi gdzie poród kosztuje sobie kilka tysięcy zł 😲 także spooooro 🤢 a no chyba ze się faktycznie postarają o współpracę z NFZ (choć to NFZ powinno sie postarać 😜 )

• Mamusia
witam ponownie u manie na szczęście nie jest aż tak ciepło w sumie temperatura w sam raz.....porządki mam już zrobione teraz jeszcze tylko gotuje ryż na obiad i śmigam do kumpelki 😜
trochę szklanek już mam spakowane dziś skombinuje kilka kartonów i jutro dalej będę pakować kuchnię .....mam na to czas to nie ma co się śpieszyć 🙂
Agaa ciuszki urocze zwłaszcza ten kombinezonik ....też muszę podobny dla mojej księżniczki poszukać 😁

• Mamusia
Może domyślał się co go czeka 🤪 Loli a Ty nie myślałaś o tym, żeby jakoś się ogłosić i robić takie pazury babeczkom? Bo masz ogromny talent ci powiem 🙂 Podziwiam i szacuuuun 😁
Agaa Wyobrażam sobie małą Ewunię ubraną w tą panterke...Mrr jaki słodki kociaczek 😉 Nasze forumowe chłopaki oszaleją ☺️
Qrka fajnie , że nadal wsio w porządku.
A my połowy spraw nie załatwiliśmy przez ten upał. Wiecie...Byłam w aptece..130zł 😮

Elu jasny gwint! skąd aż tyle? na lekarstwa? 😞

Loli foto lewatywy było, to czemu nie termometru? 😜

wiecie co? u mnei skwar jak nie wiem...i zaczęło kropić!!!! ale jak!! 🙂 oczywiście śladu po deszczu już nie ma, ale śmieszne to było, bo żar z nieba i krople deszczu 🙂
a mój wychodzi na balkon i mówi "co to? koniec świata?" 🙂 anomalie jakieś!

hmmm ja myślę że przy tych upałach to dostać taką mrożoną rybką to aż rpzyjemność 😜

Hehe czy ja wiem?? Troche twardawa byla ;p Kurde Elus na co az tyle? Ja kombinuje zeby jak najmniej wydawac na te zakichane lekarstwa eh.. ale i tak ciężko.

• Mamusia
kurcze ja tez sobie musze kupic witaminki jakies lepsze bo teraz mam prenatal ten zwykly i to i tak nieraz zapominam brac, ale zobacze jakie wyniki beda, nie ma co sie za duzo faszerowac lekami, jemy zdrowo to cos tam tez jest, a dawniej nie bylo ani witamin i dieta ubozsza a tez jakos bylo. Ale troche trzeba się dożywić i niunie 🙂
padam na twarz, zafugowałam jedną ścianę i zrobilam przerwe, zaraz 2gaeściana poleci 😁 juz nie moge sie doczekac konca bo wstaje 3 razyw nocy siku i musze po schodach schodzic na dół do łazienki i to jest okropne... nie mówiąc już o wychodzeniu z powrotem na górę