Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Załatwione Loliczku 😁
będą tak jak sobie zyczysz 🙂
Jejku byłam w aptace bo potrzebuje maść na swędzeniee a ten mi że w ciaży nie moge
a ja mu ze pytałam ginekologa i ze moge smarować to nie zagraża niczemu przecież nie pcham tej maści do macicy wkurzył mnie :P
jejku głupio że tej infekcji nie dało sie w ciaży wyleczyc ale ona na szczcie niczemu nie zagraża ani dzidzi ani nic,
tyle że ona się wzmarza np po stosunku, albo po zwykłym mydełku wrrr 😠
wkurzajce jest to ale co zrobić

No ja Dosik nie. Ale za to moje nereczki w dobrym stanie nie są, bo mam piasek na nich i wyniki badan moczu mam nie za dobre. Więc kazała mi łykać urosept no i jakos zyje.

• Mamusia
Mmmm paczusia tez bym zjadla.
ALe wiecie co moja kolezanka ostatnio kupila w sklepie to takie gotowe cisto francuskie 😁 i tak sobie pomyslalam zeby zrobic drozdzoweczki z jabuszkiem 😁 takie jak sprzedaja w sklepach tylko musiala bym jakis dobry przepis znalesc bo to chyba sie najpierw gotuje albo jakos przysmaza te jabuszka 🙂 MMm
Juz mi slinka cieknie 😉

Loli kotuś, akurat na RMFie o tej polanie mówili i skojarzyłam że to może być to 🙂 i że teściowie na pewno będą się tam chcieli wybrać, ale na zdjęciach ni hu hu cienia nie wiedziałam 🙂

Dosik a nazwe tej maści możesz mi podać? tzn Ciebie swędzi TAM:> no nie? a ja bym chciała taką na wysypkę...ech, bo już nie mogę z tymi moim podrapanymi nogami 😞 bleee

Ok, nie ma Was 🙂 a ja już wyłączam kompa 🙂 jesteśmy spakowani, wyjeżdzamy o 4 rano 🙂 🙂 jasssne, że wstaniemy 🙂
trzymajcie się dziewczynki zdrowo, niech Wasze pociechy zostaną w brzuszkach na czas jak mnie nie będzie 😁 mam nadzieję że nie ominie mnie dużo fajnych rozmów... 🙂 nadrobię jak wrócę:*

będę bardzo tęsknić cholera!!!

czas zacząć nasze ostatnie TAKIE wakacje w życiu 😁

buziole 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Agus no bo to nowo otwarte dopiero i dlatego pewnie nie ma zadnych fotek ani nic.
Kochana odpoczywaj ile wlecie niech Ewusia twoja bedzie grzeczna i odpocznij za nas wszystkie buziaki i milej podrozy. Uwazaj na siebie.
Kurde gadalyscie o tych nalesnikach i sie glodna zrobilam 😁

hej Loli ja tez już na nogach, spać nie mogłam bo strasznie ciepło było i wymęczyłam siebie i męża ☺️ z cycków mi ciekło 🤢 i jeszcze komary mi dupsko zgryzły to juz myślałam ze szlag mnie trafi, obudziłam Dawida i kazałam mu zabijać te bestie - a on taki zaspany ze nie widział żadnego 😁 😁 więc musiałam wziąć sprawy w swoje ręce - chyba z 6 zabiłam i był spokój.
Ja zaraz robię jakieś kanapeczki i jedziemy nad wodę 🤪 ja tylko rekreacyjnie bo nie chce się kapać tyle wytrzymałam to jeszcze wytrzymam - ale pochlapać się mogę 🙂
miłego weekendu brzuszki 😘 😘
aaa! my dziś skończyłyśmy z niunia 33 tydzień 🤪 🤪 ale wymiary bez zmian 😜

• Mamusia
Bry 😉
Co tam od wczoraj ?? 🙂
Czytalam wczoraj co nie co ale nie mialam sily pisac, zreszta moj mi nad glowa siedzi i czyta ciagle to wiecie 😜 hehe i potem sie pyta o kazda i musze mu tlumaczyc 😜
AGUS moja seksi mamciu ja chcem pocztowke!!!!!! 😁
LOLI ten moj to jest czubek.... pyta mnie "CZY LOLI NAPISALAM TO CO MIALAM 😜 A ZARAZ SOBIE SPIEWA LOLI POP LOLI POP..." a teraz "...CZY PISZE NA BRZUSZKU DO LIZACZKA..." HEHEH 😜
On ma lekkiego downa musisz mu wybaczyc ale to tak slodko mi sie skojarzylo ze musialam Ci napisac 😜 hihi
😘
ehh ta pogoda to jest jakis koszmar 😞 😞 😞
Musze Wam powiedziec ze moj byl wczoraj na tej rozmowie o prace... i dostal 😁 😁 😁 😁 hihih
bedzie kierowca ciezarowki 😁 hihih z Marcelem bedemy sie wozic z nim 🤪 wczoraj tylko pelno wypelniania papierow latania badania itd... no i w tej obecnej dac wypowiedzenie i 2 tyg urlopu i od sierpnia bedzie startowal pewnie 😜
Wiec jak bedziecie widziec granatowa ciezarowke z napisem FERMY DROBIU WOZNIAK... to mozliwe ze moj mezulek sie wozi 😁 😁 😁 😁
A swoja droga to maly sie przekreca do porodu a zaraz patrze znowu lezy inaczej...nie wiem czemu
Skurcze rano oczywiscie... i Wam powiem ze sa coraz mocniejsze te poranne i czestrze... ide w poniedzialek do gin zobaczymy co powie ale szczescie ze karol teraz ma wolne bo czuje cos ze z wrzesnia przeskocze na koniec lipca... zobaczymy

jade nad jeziorko, potem jakies spozywcze zakupy i rodzice przyjezdzaja... 🙂
papa:* milego weekendu:***

• Mamusia
hej dziewczyny!AGAA ŻYCZĘ UDANYCH WAKACJI I RELAKSUJ SIĘ TAM ILE SIĘ DA...UWAŻAJ NA SIEBIE..PEWNIE BEZ CIEBIE BĘDZIE TU CISZA I WSZYSTKIE STĘSKNIONE BĘDĄ CZEKAĆ NA CIEBIE BUZIAKI 😘 😘 😘 😘 😘 😘
na weekend robię przerwę od pakowania ,ale za to od poniedziałku działam ostro i będę prać ciuszki maleńkiej wczoraj kupiliśmy farbę na jednej ścianie będzie turkusowa głębia, a na reszcie egzotyczny sen(ostry żółty)super będzie to wyglądać 😁 😁 😁 😁 😁
mój dziś do południa w pracy potem małe zakupy i na urodziny do jego babci śmigamy później może na chwilkę nad jeziorko wyskoczymy ,ale to się zobaczy.........ostatnio bóle głowy mnie męczą........hmmm aż nic mi się n ie chce.......miłego weekendu wam życzę ,bo pewnie rzadko będę zaglądać 🥴
buziaki 😘 😘 😘 😘