Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ehh kochane no tak ale powiedzcie mi , przecierz tez wszystkiego nie zostawie na jeglo glowie on nie raz 7 dni w tygodniu pracuje zebysmy mieli jakies pieniazki i dla malej i wogule to jak on ma np. szukac jakiegos mieszkania jak jest w pracy do godziny 17 ? nie ma neta ani nic w tym stylu, jesl chodzi o zakupki to wiem ze nie ma problemu bo jak sie mala urodzi to bedzie mial 2 tygodnie wolnego ale nie wie sam czy bedzie nas stac niepracowanie jego ;/ bo marne mu za to pieniazki beda placic a skoczyc do sklepu to zawsze moze. Ale z reszta zeczy kochane naprawde ciezko 😞
Ja wiem ze nie powinnam sie denerwowac ale jak tutaj byc spokjnym jak kazdego dnia data porodu sie zbliza a ty nie masz zaniedlugo gdzie mieszkac?

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kurna Aguś to ja nie wiem po co Wy tam siedzicie w tej Anglii? co on jest z zawodu? nie znalazł by tu lepiej płatnej pracy? mieszkanie też byście znaleźli! myślałam że tam się wyjeżdza po to żeby mieć lepszy standard życia, a on nie dość że dużo pracuje, to nie stać Was na wiele rzeczy....no nie rozumiem:/

• Mamusia
Polegac kochana to ja wiem ze moge na nim pokazuje mi to pracujac 7 dni w tygodniu i widze jaki juz padniety wraca nie ma na nic sily zle wykapie sie i zasypia sam 😞
Az mi zal na niego czasem patrzec, ja wiem ze ja tez nie mam teraz zakolorowo i sie mecze i wogule ale jednak caly dzien w domu siedze i moge odpoczac ile mozna.
A jego slowa zawsze mnie wspieraja dzwoni do mnie na kazdej przerwie pytajac sie jak sie czuje czy wszystko ok i ze jak by sie cos dzialo to mam dzwonic on zaraz przyjezdza i tylko mowi ze nas kocha bardzo mocno i zebym jeszcze chwilke wytrzymala ze zaniedlugo juz bede miala wszystko za soba..

• Mamusia
Agus jakiegotaniego zawodu to on nie ma, a tygodniu pracuje w ogrodnictwie a w weekendy na budowie. Trzyma sie pracy na ogrodkach bo ma stale dochody i go nie zwolnia odrazu marnie placa ale ciezko mu teraz zmienic prace bo dzidzia w drodze a tutaj czasem nie masz pracy z 2-3 miechy jak nic nie znajdziesz;/ on sie tak wybiera do innej roboty ale sie troszke boimy ze jak sie zwolni to zostaniemy juz wogule na lodzie ;/ moze jak sie mala urodzi to pomysli nad zmiana pracy albo cos, sama pewnie wiesz ze na budowie ze super platna praca ale tam czasami po 1 miesiacu ci powiedza ze juz jest koniec i cie nie potrzebuja i znow szukasz roboty 😞

• Mamusia
Bobas bo w tym mieszkanku co wynajmujemy pokoj (lanlord)-pan domu polak, bieze go na lewo i on jest tutaj tylko zarejstrowany wiesz ludzie tutaj kombinuja, i poprostu na ten domek nie moge brac zadnych dofinansowan dla dzidzi bo on tylko tutaj jest zarejestrowany a po drugie to ja mam teraz taki malutki pokoik ze nawet nie mam miejsca na lozeczko ani nic nie ma tutaj warunkow dla dziecka nawet nie mam gdzie trzymac wozek poskladany narazie siedzi w kuchni razem z przewijakiem ;/ a po trzecie mam tutaj 2 pary schodow i codziennie musiala bym wnosic wozek wjec poprostu 0 warunkow dla dzidzi a nie powiem bo domek ma bardzo dobre standardy a i nawet ogrodka nie ma ;/ wsumie dom troszke wyglada jak hotel 5 pokoi 2 lazienki i kuchnia z mini salonkiem ;/

• Mamusia
Bobas nie ze chce ;/ tylko musze bo on juz od miesiaca non stop sie wypytuje jak z szukaniem mieszkania bo wiesz, on w tym tez ma jakies interesy boi sie poprostu zeby nie miec jakis problemow ;/

Ehhh musze zrobic jakis obiadek dla mojego jak wroci z pracy ale jak sobie pomysle ze musze przy tych garach stac to masakra jakos dam rady 🙂 musze !!

• Mamusia
KOCHANE MOJE DZIEKUJE WAM POPROSTU ZA WSZYSTKO WIEM ZE CHCIALYBYSCIE DLA MNIE JAK NAJLEPIEJ JAK KAZDA Z NAS TUTAJ DLA INNEJ I POPROSTU DZIEKUJE ZE JESTESCIRE I ZE MAM Z KIM POGADAC BO TAK CZY INACZEJ NIE MAM TUTAJ NAWET ZNAJOMYCH Z KTORYMI MOGLA BYM TAK OTWARCIE POROZMAWIAC JAK Z WAMI KOCHANE JESTESCIE I DZIEKUJE ZA WSZYSTKO POPROSTU

Loliczek mój 🙂 nie dziękuj tak, bo my tu po to jesteśmy!!!!!

idź zrób jakiś fajny, szybki obiadek swojemu żeby miał uśmiech na twarzy jak wróci i go zobaczy 🙂 mi to zawsze dodaje skrzydeł, jak po ciężkiej pracy mój przyjdzie, zobaczy obiadek i jest szczęśliwy 🙂

• Mamusia
No teraz sobie szybko odkurzylam pokoik i umylam podloge bo na tych panelach to kazdego smiecia widac 😞 i juz padnieta jestem... poczekam az wyschnie podloga i smigam zrobic jakis wlasnie szybki obiadek 😞

Kasia ogloszenia dawalam i to nie na jednym portalu szukamy raczej pokoju bo na mieszkanie wlasnie nie mamy tyle pieniazkow 😞

• Mamusia
Kurde Londyn ma jedynie taki minus ze tutaj strasznie sa drogie mieszkania , pokoje itp. na zadupiach angli za ta kase co my placimy za pokoj to moglibysmy miec swoj domek z orodkiem, ale co z tego jak znow jest tam taki minus ze to sa jakies male miasteczka i zadupia gdzie strasznie ciezko jest znalesc praca, i ani w ta ani w ta 😉

• Mamusia
http://acwpower.nazwa.pl/index.php/component/option,com_estateagent/act,object/id,1450/task,showEO/ http://acwpower.nazwa.pl/index.php/component/option,com_estateagent/act,object/id,1451/task,showEO/ http://acwpower.nazwa.pl/index.php/component/option,com_estateagent/act,object/id,1452/task,showEO/ http://acwpower.nazwa.pl/index.php/component/option,com_estateagent/act,object/id,1453/task,showEO/ http://acwpower.nazwa.pl/index.php/component/option,com_estateagent/act,object/id,1449/task,showEO/