Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hej laski! AGAA NO W KOŃCU WRÓCIŁAŚ ,BO JUŻ DETEKTYWA CHCIAŁAM ZA TOBĄ POSŁAĆ W TE GÓRY 😜 😜 😜 😜 SUPER FOTECZKI .....JAKA ZAKOCHANA PARA....... 😁 co do usg 3d TO MAM JE JUTRO!!!!!!!!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁ja dziś już kupę porządków i prania mam za sobą i z lekka jestem padnięta i coś mnie brzuch na dole rozbolał..... 🥴muszę sobie odpocząć, a potem prasowanie na mnie czeka..... 🙂ale mam dziś znów zgagę no oszaleję hmmm tabletki już nie nadążają pomagać 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢.......wykończy to mnie 🙃

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wow Aniu! nam położna powiedziała że jak skurcze będą co 10 min to jechać do szpitala bo poród się zaczyna 🙂 hmm ale to pewnie inny rodzaj skurczów? ja w ogóle nie wiem czy to co mi się pare razy zdarzyło to był skurcz czy nie....

Anuś dziękuję moja kochana druga wielorybko 🙂 :**

sioperka to superowo!! już się nie mogę doczekać fotek Twojej małej 🙂 🙂

kurcze Wy już prawie wszystkie pierzecie... ja jeszcze z tydzień poczekam.

Loli ja też jestem wq i narzekam, cholera jak może być taka różnica temperatur????? jestem spocona jak pies 😞 chce spowrotem w góry!!!

• Mamusia
he he no wiesz czekam na jakieś pikantne szczegóły ,bo nasz bobas co do tych spraw to się nie udzielał ,więc trzeba za język pociągnąć jak tam u niej ze szczurem i fryzurkami no i rzecz jasna czy na pingwina już jechała ha ha ha 😉 😉 😉 😉 😉 😉

• Mamusia
Agus jeszcze wlasnie takiego upalu nie ma moze jest z 25 C co to jest ? nic , nie wiem czy jakies wysokie cisnienie czy co ?
Ale normalnie wstalam chcialam sie utrzesac i czarno przed oczami boze nawet 1-2min przed lustrem nie wystoje masakra jakas 😞
Nie podoba mi sie to....

Agula dokładnie tak jak Asia pisze....od 36tc można już rodzić, pójdziesz na to swoje badanie usg już niedługo i na pewno lepiej się po nim poczujesz jak Oleńkę zobaczysz znowu 🙂

• Mamusia
Hmm no ale oni to tutaj maja taka opieke ze masakra jesli chodzi o leczenie, a rodzenie w 100% perfekcja.
Mojej kolezance odeszly wody to kazali jej jechac do domu i co z tego jak za 2-3 godziny wrocila i zaczela rodzic ;/ porabane takie cos....

No dopiero 9 sierpnia ide na kontrole a 10 sierpnia bede miala USG.
No i powiedzcie mi czy to nie jest porabane zamiast zrobic to w jednym dniu za jednym zamachem ?