Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agaa ja sie smialam i mowilam do mojego ze sie z Olusia umowilam ze 29 lipca wyskakuje 😉 jakos prezencik , a on tylko NO WEZ NIE ŚWIRUJ 😉

Kurcze dupa blada zbita a moze niech ktoras wymieni co kupila kiedys swojemu i moze ktoras z nas dwie Agaa z tego skorzysta 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej dziewczyny
wlasnie wrocilam ze szkoly rodzenia i nauczylam sie jak przystawiac dziecko do piersi no i o laktacji 🙂 2 godz to trwalo ale bardzo interesujacy wyklad 🙂
a co do prezentu moj jest informatykiem wiec kupilam mu dysk przenosny i byl bardzo zadowolony 🙂 poprosilam jego przyjaciela zeby sie wypytal dyskretnie co tam by chcial sobie kupic.

• Mamusia
Bobas no takie akcje z podchodami i kolegami to ja zbytnio nie mam mozliwosci 😞
Wjec odpada wypytywanie sie, a jak twoj jest informatykiem to pewnie nawet plyta CD by go zachwycila 😁 ze super naklejonym(przyprasowanym) zdjeciem.
Widzialam gdzies cos takiego kiedys :P

ja na szczescie jezeli chodzi o prezenty dla mojego to nie mam problemu on zawsze chce cos zwiazane z informatyka 🙂tylko jeden minus troche to kosztowne prezenty 🙂

• Mamusia
Eluska śliczna kruszynka 🙂
Agaa smarowałam od samego początku Perfecta Mama i co 😞
jestem załamana.. i naprawdę nie wyolbrzymiam.
narobiło mi się pełno tego dziadostwa pod pępkiem, ale na całej długości od jednego do drugiego boku 😞

hahaha no tak 🙂 młode to widza 😁 no ja mojemu jak mam cos kupic to katasrtofa... nigdy nie wiem co on by chcial chyba ze mi powie co chce to jestem szczęśliwa 😁

• Mamusia
Kurde no wlasnie, te podstawowe prezenty to juz masakra perfumy, bokserki ,sweterki, kubeczki pierdolki ......
Teraz by sie przydal wlasnie jakis orginalny pomysl hmmm zero pomysłów w mojej głowie na tym wyjdzie ze powiem mu zebysmy w tym roku nie obchodzili tego swieta i tyle bo nie chce zeby on mi cos kupil a ja jemu nie :/

• Mamusia
Kurcze jeszcze Bobaska naszego musze wpisac do tabeleczki.
Wpisze cie jutro ale niestety ostrzegam ze bedziesz na ostatniej pozycji ;/ bo ja nie mam tego programu co Aga i nie moge wpisac cie tam gdzie masz swoje date a ze troszke puzniej do nas dolaczylas jak i monia_dj , mam nadzieje ze sie nie obrazisz ?

Ej wlasnie monia_dj sie nic nie odzywa, ciekawe tez co tam u Martini u Iwwwa, kurcze duzo kobitek sie nic nie odzywa 😞