Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Hey Brzusie !! 🙂
My dziś see pospaliśmy prawie do 12 😲 😲
Wy tu już się tak rozpisałyście że łooo :P
AGuś co do torby do szpitala to ja nie mam nazbyt goromnej bo tez słyszałam ze w naszych szpitalach sie rzucaja o to, i kupiłam tka sportową torbe ale jest dość pojemna 🙂
jak ją dzis spakuje zrobie zdjecie i Ci pokaże jak wyglada 😁
Asiu to dobrze ze Cię zaskakuje ważne że pozytwnie 🙂
a gdzie to dziś wyjeżdzaszz? :P
Jejku ja miałam wstać o 9 i jechać coś pozałatwiać i jak to oczywiscie mój kochany mąż klapnoł budzika i nie wstaliśmy :P
Ale teraz jestem głodna jak wilk 😁 ale pwoiem wam ostatnie dni sałby aptety miałam, strasznie mało jadłam nie wiem czemu :P

No dla mnie to jest nie samowite rano urodzić a popołudniu do domu 😁
tak wszystko szybko 🙂, z jeddenej strony moim zdaniem u ans są te 3 doby w szpitalu ale przyajmniej poporodzie można jeszcze odpocząć i mają pod obserwacja i dzidzie i nas 🙂
a z drugiej strony niektóre kobiety się ponoć czują na tyle dobrze ze po porodzie chciały by odrazu do domu 😁

• Mamusia
a u nas babka mowila ze najlepiej miec ze soba dwie osobne torby, jedna dla siebie, druga dla Malucha, żeby bylo latwije wszytsko znalezc 🙂 a co do specjalnosci w fotelikach to jej nie posiadam 😜 po prostu duzo sie orientowalam przed kupnem, przegladalam te strony typu fotelik.info itp 🙂 i stad wiem 🙂) ide prasowac, ale upał jest niesamoity:/

• Mamusia
I po chuj ja się spuszczam nad prezentem dla tego gnoja???? Nakręcam filimiki jak się dziecko rusza, jak pies szaleje , idę na to 3D żeby gnojowi wysłać to w dniu urodzin...Jakieś konspiracje z jego bratem przeprowadzam, zapierdalam z brzuchem po mieście , żeby zapłacić rachunki czy znaleźć mu pierdolony portfel i wysłać do Norwegii a w zamian słyszę, że jestem egoistką!!!!!!!!!!! Nosz kurwa mać mam już dosyć!!!!!!!!!1Wszystko na mojej głowie, za wszystkie rachunki, lekarzy leczenie psa płacę z własnego konta a ten gnój potrafi mi coś takiego powiedzieć????

• Mamusia
no miał powód...Bo nie chciałam, żeby jechał w te posrane góry! Bo to kosztuje i w ogóle niech się uczy siedzieć na dupie a nie będzie latał gdzie chce i robił co chce! Lepiej niech ze mną nie zaczyna bo mogę mu taką wojnę urządzić , że dopiero zobaczy co to znaczy egoistka i niesprawiedliwa kobieta!!!!!!! Chce to zostanie w tym zapyziałym Gorzowie i mieszkaniu sam...Ja dam sobię świetnie radę bez niego.

• Mamusia
Eluś, a weź go olej, odpusc sobie nerwy na niego, daleko jest, moze tez mu nerwy puszczaja, co go oczywiscie nie usprawiedliwia, ale moze byc przyczyna 😞 zobaczysz, przyjedzie i wszytsko wroci do normy, a Ty niepotrzebnie teraz bedziesz i siebie i Maleństwo stresować.