Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Elu uspokój się 😞 wczoraj pisałaś albo przedwczoraj żeby sobie jechał i zobaczył, no nie? to czemu dzisiaj zmiana zdania? albo tak nie pisałaś? nie pamiętam...
spokojnie słoneczko, na chopów to wiesz że nie warto się denerwować!

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Facet kobiety w ciazy nigdy nie zrozumie, mozemy im mowic ile to nas nie boli i nazekac i zawsze uslyszym wspolczuje ci biedna itp, ale oni gdyby mieli nosic taki ciezar i wogule to ciekawe jak by sie czuli.
No ale niestety swiat juz tak chcial kobiety rodza dzieci a meszczyzni pracuja ile wlezie aby utrzymac wlasna rodzine.
Eh Elu wspolczuje ci troszku i wsumie nie dziwnie ci sie ze jestes na niego cieta :/ tez pewnie bym sie wkurzyla a powiedzialas mu o tym wszystkim ile ty robisz itp?

• Mamusia
Sama się nie denerwuje, a skoro on doprowadza mnie do takiego stanu to świadczy tylko o tym jakim jest odpowiedzialnym ojcem 😞 Wali mnie to on czuje, gdy on ma w dupie również mnie!!! Co ja tu mam? Luksusy, spokój i w ogóle same miody nie? Ciągle problemy zmartwienia, patrzę jak ojciec lub brat tłuką moją matkę...No żyć nie umierać po prostu a ten kutas będzie sobie po górach biegał????

• Mamusia
Ehhh biedna .
Moze poprostu wez te pare dni sie nie odzywaj do niego ani nic, moze wkoncu mu przemowi do rozumu zeby wkoncu zaczol sie toba interesowac i sie martwic.

Ja wiem ze to jest trudne , bo sama kiedys prubowalam takiej metody ale ja to za miekkie serce mam dla mojego.

• Mamusia
No wiem Ela pisalas kiedys.
Ale wsumie bylas zagranica i sama wiesz jak tutaj jest, codziennie tylko praca praca praca i nic wsumie innego do zycia nie ma :/ kurcze bardzo hamsko ci powiedzial ze jestes egoistka i wogule.
Ale tak troszeczke gdybys byla na jego miejscu i zapierniczala codziennie zeby zarobic pieniazki i chciała bys gdzies nachwilke odpoczac od tego wszystkiego? Ja nie chce to w jakis sposob bronic bron boze..
Tylko ze z drugiej strony ty tez nie masz lekko i masz duzo zeczy na glowie i jeszcze dzidzia i wogule wjec wsumie kurcze macie jak by po równo tylko ze ty nawet sily na jakies wypady nie masz a on widocznie chce jeszcze skorzystac.
Nie wiem Elu co mam ci poradzic. 🤨
Ja wlasnie zrobiłam przenosny domek dla Igulka bo wlasnie czekam na mojego jak wroci z pracy i na 16:30 do weterynarza ciekawe ile nas skasuja za wizyte 🤨 🥴 😮 az sie troszke boje...

• Mamusia
Lolinko nic mi nie możesz doradzić... Wiem jak jest za granicą. Ale co innego kiedy się jest tam i zarabia na jakieś pierdoły i po prostu wyższy standard życia a co innego gdy on pojechał tam na krótko, żeby jak najszybciej zarobić i wrócić i zostawił tu kobietę z brzuchem ,którą ,,ponoć,, kocha. Zresztą już wystarczy...Fajnie, że mogę chociaż wam napisać.
Daj znać ile was skasują i czy chociaż pomogą bidulce 😞

• Mamusia
3maj sie jakos :* ja wiem ze slowa tutaj duzo nie pomoga i jakies pocieszanie :*

A no napewno napisze wam jak tam moja igulka ale cos mi sie wydaje ze zlamanie ma 😞 Oby to bylo zlamanie a nie jakies chorubsko 😞
Kupilismy sobie ja w tamtym roku na rocznice 4 lat 🙂 Zaniedlugo bedzie z nami 1 rok, tylko ze cos bidulka zaczela nam chorowac ehh 😞

Eluś Loli bardzo dobrze napisała...że on tam zapierdziela żebyście mieli kase, pewnie jak by mógł to by w ogole tam nie jechał, ale musiał! My wiemy że Ci ciężko! Ja odgrywam twardą laskę, ale myślę że bym nie dała rady tak długo jak Ty!! jeszcze troszeczke wytrzymajcie, nie ma sensu na odległość się tak kłócić 😞 mysza...spokojnie!
z drugiej strony pytał Cię o zdanie, powiedziałaś mu co o tym myślisz, więc nie powinien tak reagować...niech on już wraca bo normalnie zgłupiejecie bez siebie!!!

Aniu serio???? bosko!!! u mnie troche kropi i jest czym oddychać już dzisiaj 🙂

a co najpiękniejsze...to wiem, że Wy się tak nie ucieszycie jak ja...ale kiedyś dawno, bo chyba luty/marzec pisałam Wam o mojej koleżance która prawie równo ze mną zaszła w ciążę! radość miałyśmy niesamowitą!! ale wdało się zakażenie i musiała usunąć 😞 dzisiaj do mnie dzwoni "aga możesz być na mieście?" "mogę 🙂". wchodzimy do kawiarni i mówie to siadamy tu, bo tu dla kurzących jest, a ona że nie kurzy i ŻE NIE ZAKURZY PRZEZ NASTĘPNE 9 MIESIĘCY!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 na środku baru rozpłakałam się jak głupia 😁 😁 😁 😁 teraz jak to pisze to też płaczę 🙂 🙂 tak bardzo się cieszę! to już 7 tydzień 🙂 🙂 widziała bijące serduszko!!!! 🙂 i to właśnie na jej weselu ostatnio byłam i wtedy już była w ciąży a nie wiedziała 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 tak się dziewczyny cieszę że tańczyć mi się chce!!! 🙂 🙂 i powiedziała tylko swojemu mężowi i mi!!! takie wyróżnienie 😁 ja mam nikomu nie mówić, ale nie mogę się powstrzymać i jak tylko Mich wróci z pracy to mu muszę powiedzieć 🙂 🙂

• Mamusia
a ja dostałam wezwanie do ZUSu..
wprost rewelacyjnie..
co prawda rozmawiałam już dziś przez telefon z babką, która prowadzi moją sprawę i wydawała się być rzeczowa i sympatyczna,
ale wiadomo jak to jest. będą się pewnie starać, żeby mi nie przyznać zasiłku 😞

Brzusiee 😁 Spakowałam torbe do szpitala ! 🙂
i nawet piopre już ciuszki małego 🙂
By były już czyściutkie i poprane 😁
Agaa zrobiłam dla Ciebie zdjecie torby chcesz zobaczyć ? ;>>

• Mamusia
prawdopodobnie chodzi o to, że jednym z moich pracodawców jest moja mama..
(jestem zatrudniona w 2ch zakładach pracy)
poza tym teoretycznie raczej nie mają się do czego doczepić, bo pracowałam realnie, a nie tylko na "papierku".
a u Ciebie Aga jak było? jakiego rodzaju pytania Ci zadawali?

Dosik pewnie że chce 😁 czekam 😁

eloite to u mnie dokładnie to samo, pracodawca jest mama 🙂 mamy inne nazwiska więc praktycznie nie podpada, ale na tej rozmowie to się mnie zapytała jak znalazłam tą pracę, to się musiałam przyznać. powiedz po prostu że prowadzicie odrębne gospodarstwa domowe, a pewnie chodzi o to że w dwóch miejscach jesteś zatrudniona i to chcą mieć na papierze. nie masz się co stresować.

Aniu oby oby! ale te zdjęcia z jej usg wyglądają już zupełnie inaczej!! 🙂 maleństwu bije serduszko, tamtemu nie biło....mam przeczucie że tym razem się uda! 🙂

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/87ea2ae0a13c5dbe.html

Agunia prosze 🙂
Jejku to ta Twoja znajoma musi się teraz cieszyć extra że udało jej się teraz zajść w ciąże 🙂
Domyślam sie co to za radosć do niej 🙂

Domi a wymiary tej torby tak mniej więcej? 🙂
jakie z nas są wariatki 😜 nawet sobie zdjęcia zapakowanych toreb pokazujemy 😁 bo ja jak się spakuje to też pokażę, a co 😜

cieszy się cieszy 🙂 ona ma ósemkę rodzeństwa, każda z jej sióstr po po dwójce dzieci, a ona nie miała nic! jak straciła to bardzo to przeżyła...a tu proszę praktycznie zaraz jak tylko mogła następna ciąża! 🙂 i termin ma na MARZEC 2011 😉 🙂 może ją przekonam żeby też się udzielała na brzuszku hehe

dziewczyny, kupiłam sobie dzisiaj w tesco z dax cosmetisc perfecta mama ten krem do spuchniętych stóp!! i jak dla mnie po pierwszym użyciu bomba!! chłodzi mnie i mrowi bardzo miło 🙂 nie widzę żeby opuchlizna zeszła, ale ulgę to daje, także jak macie zbędne 8 zł to kupujcie 🙂

bo rano Loli mi pokazywała swoją, tzn pomierzyła ją i była chyba nawet mniejsza od mojej walizeczki 🙂 więc chyba moja mi wystarczy...później mam albo duży plecAK ze stelażem 😜 albo dużą walizkę hehee