Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Ale mi pomieszała kurde nooo!!1 Podała mi ze dzidzia ma 126 mm icos mi sie nie zgadzało no i teraz sprawdzam i faktycznie to nie jest dlugosc dzidzia. a na wydruku nie ma napisane noo.

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Buuterfly: Ciekawa kompozycją 😁 ja na początku ciąży takie mieszanki jadałam 😁 kwaśne i słodkie 😁 teraz mi się mieszanie uspokoiło :P Nie martw się mój nie musi mnie wyzywać od egoistek bym miała go dość wystrczy że od czasu jak go wywaliłam z kompa jest zmierzły on i te jego że sie brzydko wyraże przebraszam jebane gryy 😠 😠 😠
Gorzej gorzej niż dziecko pod tym względem ;/// wrrrr

z pewnością wychowywać dziecko będzie dużo łatwiej :P
jejku a ja wam nie powiedziałam, miałam sen dziś że mój synuś juz jest z nami w domkuu
jaka ja w tym śnie szczęśliwa byłam jejciuuu 😁 taki słodziaczek mogłam go wytulić wkońcu opiekować się 🙂

Mnie najbardziej co wkurza w moim to jak mu wypominam ile on siedzi na kompie a on mi pieprzY ze ja na brzuszku dużo siedze, ale na brzuszku o czymś sie gada coś normalnego a nie jakie powalone GRY ;// nie raz ze złości mam mu je ochote pousówać 😁

O lolciaa 😁 wiedziałam że TY powinnaś jeszcze nie spać :P Bo TY nocny ptaszek jesteś 😁
jaa mam radocheee 😁 jak nie wiem bo jade jutro do tej kumpeli co nie dawno urodziła synusia 😁
i będe widziec jej skarbka 🙂))))

• Mamusia
Heheh widze ze nie tylko ty masz sny juz o swoim dzieciaczku mi sie tez dzis mala snila 🙂 tylko ze prubowalam zobaczyc jej buzke ale sie nie dało 😞 widzialam sam wozek 😞 i tez własnie byłam ucieszona jak nie wiem co 😁

Oj chyba moja mala ma czkawke jak to jest to 😁 ze jak brzuchol podskakuje 🙂
Albo skórcze? hmm sama nie wiem bo ten impuls tak lekko do macicy mi przechodzi 😞