Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agaa dzięki, totalnie zapomniałam o tym, że kiedyś podpisywałam taki papier o prowadzeniu odrębnego gospodarstwa domowego 🙂 a to chyba bardzo się przyda 🙂
a pytali się ciebie za co jesteś odpowiedzialna w firmie? czym się zajmujesz itp?

Dosik no to napisz potem co wymagają, bo jestem ciekawa jak to jest w innych szpitalach 🙂

eloite tak, oto też pytali i jeszcze oto kto może potwierdzić moją pracę tam...że np. klienci, współpracownicy itd.

raczej tego nie sprawdzali, aczkolwiek słyszałam, że takie kontrole chodzą. u mnie raczej nie byli bo to mała wieś, mały kiosk, więc na pewno by mojej mamie donieśli że ktoś ich pytał czy tam pracowałam czy nie. nie podawałam żadnych danych, no co Ty 🙂 chyba nawet nie można 🙂 tylko tyle że współpracownica może to potwierdzić.
a Ty długo tam pracowałaś zanim poszłaś na L4?

• Mamusia
tak od początku to dzieki za słowa otuchy 🙂fajnie was mieć i móc sie komuś wyżalić 😘 😘 😘ELA NO TAK TO WŁAŚNIE Z FACETAMI BYWA,ZERO ODPOWIEDZIALNOŚCI 😠A FILMIK SUPER,FRANIO DAJE CZADU 🙂 🙂 🙂bobas no to wiadomo co cie dziś w nocy czeka 😁 😁 😁dostałas od meżulka propozycje nie do odrzucenia 😁 😁 😁LOLI TRZYMAM KCIUKI ZA WASZEGO ZWIERZACZKA,DAJ ZNAC JAKA DIAGNOZE MU LEKARZ POSTAWIŁ.

• Mamusia
Ale ja z nim Aguś nie rozmawiam. Swoje powiedziałam, pocisnął mi za to najgorsze wiązanki, sprawił że przez bite dwie godziny wyłam a teraz napuchniętą i czerwoną mam twarz i oczy jak zaropiały kot a teraz wyznaje mi miłość? Błaga żebym się do niego odezwała? Trzeba było prędzej pomyśleć jak uczciwie ostrzegałam czym to się dla niego skończy. Jeszcze jego pierdolnięta mamuśka dzwoni dzisiaj do mojej z tekstem ,,Nooo...Jak ja pierwsza nie zadzwonię to ty też się nie odezwiesz,, 😮 Matka jej pocisnęła, że nie ma kasy na karte to nie wydzwania po ludziach. A ta, że teściu taki biedny po 10 godzin pracuje...Za darmo kurde nie robi, poza tym pracuje z czystej pazerności bo ma emeryture i mógł by siedzieć w domu

eloite dokładnie nie stresuj się 🙂 to tylko taka rutynowa kontrola, skoro u mnie przeszło, to u Ciebie też przejdzie 🙂 ale daj znać po tej wizycie, bom ciekawa jak pieron 😜

Loli właśnie! co to z Twoją Iguą jest?? bo chyba nie doczytałam...oby nic poważnego, bo fajne z niej stworzonko 🙂 hmm skąd wiesz że to ONA? 🙂

czekoladka, bo to takie forum terapeutyczne! nie wiem jak Wy, ale jak ja tutaj napiszę coś na mojego, czy na obojętnie jaki temat to jest mi źle, bo zawsze mogę liczyć na ciepłe słowa 😉

o rany, a co to teściowa taka towarzyska? bez przesady!
a Krystian sobie przemyśli wszystko i Ci każdy smuteczek wynagrodzi jak wróci 🙂 zobaczysz 🙂 no w końcu tego pingwina musicie wypróbować 😜

• Mamusia
I znowu się durna pyta jak ja się czuję? A moja mam już nie wtrzymała i jej pocisła, że jak mam się czuć? Źle, że Krystian siedzi już tam za długo, a ona , że bo pieniądze są potrzebne i przecież mam ich. A mama tak, ale jest w ciąży i powinien ją przytulać własny chłop a nie matka 🤪 I takie tam różne...A z nim to nie chce gadać. Swoje powiedziałam i nie będę się powtarzała. Naważył sobie piwa to teraz niech je wypije.

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
🤪 Czesc brzuszki :* 2 dni bez neta, teraz jestem u swojego zaraz pokaże zdjęcia a któras z Was ma ułożenie miednicowe jeszcze? Bo sie troche martwie
NIEZAMARTWIAJ SIE JESZCZE TROCHE CZASU ZOSTAŁO ABY MALEŃSTWO PRZYBRAŁO ODPOWIEDNIĄ POZYCJE A CESARKI TEŻ NIEMASZ SIE CO BAĆ,JAKBYŚ MIAŁA JAKIES PYTANIA NA TEMAT CC TO DAJ ZNAĆ JA JUŻ MAM TO ZA SOBĄ.A DZIDZIA SLICZNA ,CHOCIASZ TROCHE JEST NIEWYRAŻNE ZDJATKO ALE WIDAĆ BUZIAKA ŚLICZNEGO 🙂

• Mamusia
Jestem jestem, nie bylam na wizycie bo moj dostal list z banku z nie fajnymi wiadomosciami i musil biedaczek jechac i tam cos powyjasniac ale przebukowalam wizyte na jutro i wiecie co 50 funtow sama konsultacja a zalezy co mu jest to nastepne pieniazki 🥴 😮 to dosc kupe kasy chyba bede musiala jakiegos innego weterynarza tutaj poszukac 😞