Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hehe Dosik Olenka to tak czy inaczej dla nas wielki prezencik dla nas obu na cale zycie 🙂

A chciałam mu cos kupic zeby miał zawsze przy sobie i zeby uzywal tego ale ciezko mi cokolwiek wymyslec.

Własnie zamowiłam posciel dla małej i rozek 🙂

Czesc Brzuszki,Eluska to ja mialam polozenie miednicowe tydz temu ,teraz jak bylam u lekarza to maly byl obrocony glowka w dol ja i tak mam wrazenie ze ona sie tam jeszcze obraca jak na karuzeli.A ja dalej leze juz mnie dupa boli i ta duchota buuu ,jak zaczne chodzic to znowu brzuch mi sie napina masakra 😞trzymajcie sie dziewczynki i uwazajcie na siebie 😘

• Mamusia
z rana musialam pare stron nadrobic..widze ze coraz później spać chodzicie. no w sumie ja też ale jeszcze wczoraj fugowałam łazienkę do 23.00 😁 chce zeby jak najszybciej była gotowa to chociaż tyle mogę pomóc. no i rozwaliłam 2go palucha 🙂 ale co tam, zagoi się. troche jest z ta lazienka opóżnienie bo po 1sze pomylili sie z dostawą takich listew i dosłali grubsze, dopiero dzis dobre przyjda na szczescie na ich koszt. i to samo z podłogą, zamawialiśmy szarą a oni do sklepu przywieźli kolor kiwi! zieleń jak nic! ale dali 5% rabatu za to. jeszcze tyle do zalatwienia zanim się mała urodzi..
Eluska ja tez nic nie widzialam, 4 razy zdjecie wlaczalam i sie patrzylam i wreszcie olśnienie! 🙂 śliczny bobasek 🙂

Dzien doberek!!!
Elu jak ja ci zazdroszcze takiej pogody.U mnie kolejny dzien upalu jest 9:00 i juz jest masakra ale dzisiaj popoludniu jade do rodzicow i siostry na wekeend wiec bardzo sie ciesze 🙂 dawno ich nie wiedzialam bo mieszkaja 300km od Warszawy.

• Mamusia
Hej laseczeki.
Dosik wsumie nie ma szans zeby z Olenki zrobil sie Olek bylo to widasc w 100% oni tutaj maja dobry sprzet i baba sie nawet chwili nie zastanowila ze to kobitka 🙂

Kurde ale mialam spanie, ale sie wyspalam tak ze ho ho ho nie wieze 😉 u mnie dzis pogoda beznadziejna szara i do dupy jak papier toaletowy 😁 hehehe

No dzis wkoncu na 16:30 do lekarza z Igulinka

• Mamusia
30 stron nadrobiłam 🙂 Elu: śliczna ta Twoja córcia, ja mam wizyte we wtorek, zobacze co u Mojego Dawidka 🙂
Wczoraj bylismy na zakupach w Cubus'ie bo przeceny ze hej! nakupowlaismy Małemu rzeczy, ale w sumie to juz takich wiekszych, tylko jedne małe śpiochy i wydoalismy ponad 100, ale bez promocji byloby ponad 300 wiec nie jest zle 🙂 przeceny swietne, bluza za 25 zlotych, ktora kosztowala 100 🙂
A co do prezentow, to my w niedziele mielismy rocznice i z racji ze zbieramy kase na samochod, to nic nie kupowałam, ale od swojego doslałam bukiet róz;] i jak mu mowie ze ja nic dla Niego nie mam, to sie zaczal smiac, że dobrze że Synuś niespodzianki nie zrobił i nie potanowil juz sie ewakukowac 🙂

Loli a ty kiedy bedziesz miala USG?.Bo moj mi wczoraj podrzucil pomysl na prezent ze chcialby zdjecie naszego synka zalaminowac i miec w portwelu przy sobie caly czas zeby mogl sie pochwalic 🙂 co o tym myslisz?

dzieńdoberek 🙂

eloite ja smaruje dokładnie tym samym co Ty i nowe się nie pojawiły...więc sama już nie wiem, tendencje mam wielkie do rozstępów 😞 może zmień na jakiś inny produkt?

Aniu87 pamiętaj o nas jak skończysz łazienkę 😁 jestem bardzo ciekawa efektu, uwielbiam remonty 😁
a my bobo od Eluśki nie wiedziałyśmy, bo tak jak dziewczyny stwierdziły "stare nie widzą" 😜 skubane sikorki 😁

ktoś tu pytał o Monie_di, ostatnio na nk dodała fotkę, a kiedyś tam mi pisała że ma problem z wejściem na brzuszek...więc to pewnie przez to.

a o Iwwwie też dzisiaj myślałam, bo się nie pokazuje nasz zboczek mały 🙂

noo...zobaczymy w jakim stanie będzie, zarysowania mi tam nie przeszkadzają, ważne żeby większych uszkodzeń nie miał, jak przyjdzie to napiszę 😉
a Ty Aguś dobrze się czujesz dzisiaj?

Czesc brzuszki. Super to ja tylko zostałam z takim ułożeniem a ja nie chce miec CC 😞 KURDE nooo!! nie spałam pol nocy przez to chociaz caly czas mam nadzieje ze sie obróci 😞 Ehh...