Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
Tylko, że te bole sa od kilku dni i to cały czas wlasnie ehh.. Mi sie wydaje ze Ania albo Loli bedzie pierwsza, ale ktora dokladnie to nie wiem 😁 i to nie jest klucie tylko boli przy wstawaniu, zginaniu sie itd. Jak bedzie bardziej bolec to lekarz.
to ty sie naprawde zgłoś do lekarza,bo to takie dziwne troche że ci juz kilka dni boli,niema co ryzykować i sie zamartwiać.

• Mamusia
cisza tu taka 🤔a ja wkońcu sie odchamiłam i po parku pobuszowałam ze znajomą i wiecie co,przed nami jakieś dzikusy(bo inaczej ich nazwać niemożna,zero odpowiedzialności) wyrzuciły króliczka,no powiedzcie same jak tak można takie małe,kudłate wyrzucić,bo co !!!bo zabaweczka sie znudziła!!!wiec wziełam go.zaraz wam fotke pokarze jaki słodziak kudłaty 🙂

• Mamusia
hehe Czekoladka a ciuchy to ci jakas druga mamuska swignie oknem nie?? 😜 😁
Alesz LOli kobiety przodem a ja z jajkami moimi wam ustapimy 😁 😁 😁 🤪
Ela jak uzywany chcecie to wlasnie tak jak dziewczyny mowia na allegro poszperac konkretnie albo na tych yy "szrotach " czy lumpeksach czy jak to tam sie u Was mowi z uzywanym sprzetem itp tam na bank dostaniesz cos dobrego w bardzo dobrej cenie 🙂

• Mamusia
No ja bym wlasnie chciała zebysmy sobie poszły razem 😉 zawsze to razniej duchem bysmy byly ;D

Jesli chodzi o ta wydzieline to zauwazylam ze ona jest lekko koloru zółtego ;/ chodzi mi ogólnie to śluz... 🤢

A no i zauwazylam ze jest ona czasem w roznej postaci ;/ czasem strasznie leista a czasami jak budyn 🤢

Też tak masz moze ??

• Mamusia
Hmm czasem ja czuje ale nie zawsze :/ najgorsze sa te uklucie w szyjke :/ ona chyba naciska albo cos 😞
Ale widze ze chyba tez juz masz dosc...
Ja to normalnie bez wkladek to sie nawet nigdzie nie ruszam :/ nie wiem moze teraz tak pod koniec strasznie duzo tego wypływa 🤢

Nasze dwie prowadzące widze prowadzą dyskusje 😁
musiałabym dokonczyc prasowanie ciszków małego ale teraz ajkoś mi się nie chce :P w ogole słaba jakaś jestem :P a nic nie robie 😞

• Mamusia
Jaaa Ci dam prowadzace 😜 haha Ty jestes nastepna na kolejce z Ela i Madiza 😜 😁 ahhaha
Niee no jak rozwarcia nie bedzie ani nic to chyba cie nie zostawia... Ja chce jutro isc prywatnie ale kurde kasa znowu posypac to wiesz, a cchce na USg bo moze znowu cos sie poprzesowa.
Ja wg okresu mam na 30 sierpnia... a wg USG bylo na wrzesien... a teraz znowu sierpien 27 wiec kurdeee my rowno jedziemy 😜 ahha

• Mamusia
Hehehe gorzej jak mi sie cos przesunie 😁 na jakas jeszcze bardziej wczesniejsza date 😉
No cos mi sie wydaje ze roznica bedzie moze paru dni jak pujdziemy na rozpakowanie 😉
Ja niestety musze czekac, dobrze ze wogule mi przyznali to USG chociarz bede cos wiedziala wjecej.

Czekoladka slodki kroliczek 😉 duuuuuzyyy 🙂

• Mamusia
Hm jesli chodzi o samopoczucie to wsumie zalezy od dnia, bo jak mam cos do zalatwienia i musze gdzies isc to ok, ale przejde sie do sklepu i jak wroce to jestem na maxa wykonczona i juz najchetniej nic bym nie zrobila, strasznie mnie boli kregoslup jak chodze ;/ to jest teraz dla mnie strasznie uciazliwe no i oczywiscie zasypianie, a tak pozatym to duuuuzzzzzooooo jesc , pic, i nazekanie ze cos boli 😁