Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej dziewczynki 🙂
a u mnie bardzo dobrze! rano się wylegiwałam w łóżku, bo przecież gdzie mi się spieszy...a tu po chwili otwierają się drzwi TYRYYYT śniadanie do łóżka!! ale co!!!! oscypek 😁 wczoraj z gór wrócili rodzice i musiał chyba od nich dostać! a ja w szoku 🙂 no i ogólnie było miło, bo pogadaliśmy i jest OK! zobaczymy kiedy znowu mnie wkurzy 😁

buuterfly ja miałam już dawno robione te badania na HBs i jest wszystko OK.

ejjj jak mówicie już o sierpnióweczkach to używajcie prosze nicków ok? 😁 bo z widzenia na forum już je trochę znam 🙂 zresztą pewnie nei tylko ja 😁 już niedługo my 😁

widzę Eluś że o mnie pytasz 🙂 dziękuję:* dzisiaj znacznie lepiej 🙂

Eluśka lepsze Alicja 🙂 ja tam nie przepadam za takimi zagranicznymi dla dziewczyn...jak Nicola, czy Vanessa... miała być Julia 😜

Aguniaa to superrr że już wszystko wporządku 🙂
Też dziś miałam śniadanko zrobione ale niestety nie do łóżka tylko czekało na mnie w kuchni 🙂
Teraz pojedliśmy obiadek i mój zmywa 😁, wcześniej jeszcze prasowałam rzeczy Kacperkaa jejku duzo tego ale sama radość 🙃 🙃
Zaniedługo będe się szykować bo do kuyznki jade na kawunie 🙂
Niby chłodno na dworze ale ja jakaś taka ospała jestem :P

• Mamusia
Aguś z Dominiką się zastanawiałyśmy co u Ciebie, ale bardzo się cieszę , że się ogarnął 😘 I nawet jesieni średniowiecza nie trzeba było urządzać 😜 Chociaż Ty masz już konflikt zażegnany ☺️ Z imion dla córci u mnie miała być Zosieńka lub Haniutek 😜 Ale Juli, Alicja, Gabriela itp też są bardzo ładne. Z zagranicznych to mi się podobają np. Natasza lub Tamara. Ale wybierając pomiędzy Nikolą a Alicją to Alutka mi się bardziej podoba 🙂

• Mamusia
U Nas jest Vanesska :P ale to jest po polskiemu też dobrze bo ma normalnie polską metrykę 🙂 w Polsce już w latach 70-tych było używane to imię ale Wanesa się pisało :P

Też chcieliśmy Julię 🙂 ale dużo Julii jest.Wtedy miała być Helenka ale mój powiedział że to stare imię 😠 i żałuję że posłuchałam,bo i tak wołamy Helenka czasami 😁

a właśnie co do imiona zapomniałam powiedzieć 🙂
no Eluśka mnie sie tez bardziej Alicja podoba 😁
u mnie jeśli była by dziewczynka to na imie miała by Agata 🙂

• Mamusia
Zastanawiałam się ostatnio jak by to było ,gdybym miała córeczke a nie Franiutka 🙂 Bo odnoszę jakieś dziwne wrażenie , że jestem dzięki temu, że mam w środku syna silniejsza. Tak jak by wspierał mnie prawdziwy dorosły i silny mężczyzna. No nie umiem tego wytłumaczyć 😜

Kurde dupa z tymi imionami. w sumie wiem ze Julek i Nikolek jest sporo ale mojemu bardziej sie Nikola podoba. Ehh jeszcze pomyslimy 😜 boze koljny dzien mnie boli tam na dole brzuchol a wieczorem uczucie jakbym spuchniete miala tam wszystko 😞

• Mamusia
Eluska_09 napisał(a):
Ja od poczatku przytyłam hmm.. 8 kg gdzies. ale nie wiem z czego mnie moze bolec ta szyjka czy co tam
ja mam takie kłucia dziwne jakby mi ktos igłami nakłówał i mam tak jak za dużo chodze ,wiec może i u ciebie jest tak.

• Mamusia
Eluśka pewnie dlatego, że takie z nas mizerne chudziny i te nasze bobiki miejsca nie mają i się tak rozpychają i rozciągają na siłe 🥴 Tak mi się wydaje... Ja najwięcej w moim całym życiu ważyłam przy 178cm 59kg 😜 Swojego czasu ważyłam 45 kg 😮

• Mamusia
Eluska... NIKOLA jest sliczne 🙂 duzo jest teraz dziewczynek z takim imieniem ale jest boskie 🙂))
A co do wagi to rowne 10 kg do przodu na liczniku (jak sie wczoraj wazylam ) 😉
Ela mi tez bylo zawsze ciezko przybrac na wadze, zawsze 48 potem z ciezkim trudem do tych 54 dobilam a teraz az tyle wiecej 🤪 hyhy 😉
Agus super ze sie pogodziliscie 🙂
Dominika ...kurcze czemu wy mnie tak na pierwszy ogien dajecie 😞 ja se chce poczekac za ktoras 😜
chociaz czuje ze maly napiera mocno i te klucia i ale gdzie nie nieee... ja ustapie Loli 😜 eheh

• Mamusia
U mnie juz tez pewnie bedzie z +10kg ale co tam, troszke czasami mi to przeszkadza ale puzniej sie szybko to wszystko zrzuci 🙂 jeszcze tylko miesiac i po sprawie.

Jesli chodzi o imie to tez mi sie bardziej Nicola podoba, mi sie podobalo Sandra ale jest Olenka 😉

Eluska co do tego ze czujesz sie jak bys byla napuchnieta to tez tak mam czasami...

Czekoladka a co to tych ukluc w szyjke jak by ci ktos igla... identycznie mam i strasznie nie przyjemne uczucie zawsze podskakuje jak wariatka 🥴 ale to boli i zazwyczaj wystepuje u mnie to tak nagle jak leze , ale wydaje mi sie ze to mala poprostu uudeza w szyjke i to daje takie uczucie.